Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χαχαχ ελα ρεεε.Δεν εχω πια και τοσα.Ελπιζω να μου φτασουν τα μενοπουρ μηπως και μου πει να μην τα κανω τα αλλα.Και δεν χρειαστει να ψαξω για πουρεγκον τελευταια στιγμη.Και δεν εχουμε μιλησει κιολας γκρρρ την αλλη βδομαδα θα τον δω το γιατρο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ανίτα τη πρωτόκολλο θα κάνεις???Και puregon και menopur???

Ρε συ είχες πάει και στον Μαντούδη???Πότε???

Ειρήνη περιμένω με αγωνία τα νέα σου από τον γιατρό...

ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΜΕΣ....ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ....ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ...!!!!!!!!!!

Καλησπερα!!!!!!!!!!Ανιτα εγω εχω μενοπουρ.Αμα μου μεινει κανενα να σου δωσω.Ποτε θα κανεις εσυ;

"Κοριτσια ξερετε κανεναν καλο ουρολογο ανδρολογο στην αθηνα;Μιλουσα με μια φιλη μου και ηταν πολυ στενοχωρημενη.Βρηκαν οτι εχει προβλημα με το σπερμα ο αντρας της και τωρα ψαχνονται.Εγω δεν εχω ιδεα απο τετοιους γιατρους δεν χρειαστηκε να παμε.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!

ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ....ΟΜΩΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ Ή ΟΧΙ...

ΠΑΝΤΩΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΜΕΣ....ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ....ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ...!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!

ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ....ΟΜΩΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ Ή ΟΧΙ...

ΠΑΝΤΩΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!:P:p:p

Θες να σου το δωσω και να κοιταξω για αλλο;Μεχρι να ξεκινησω μπορει να βρω τιποτα.Στο μεταξυ θα εχω τα αλλα για την αρχη.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλά εσύ πόσα φάρμακα μάζεψες??Να ξέρουμε αν μας λέιψει κάτι να έρθουμε σε σένα...

Α και τωρα που το σκεφτομαι.Αν μου πει την αλλη βδομαδα οτι δεν θα τα χρειαστω τα πουρεγκον να στα φερω εκει να στα αφησω;Ληγουν κιολας τον οκτωβριο (βασικα γι αυτο μου τα δωσαν....)η να τα δωσω στην Ανιτα.Ανιτα που μενεις;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Θα σου δώσω....έτσι θα σε αφήσουμε???

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....:P:p:p

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΦΟΥΛΕΣ.???:oops::oops::oops:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλά είμαι..εσύ???Καιρό έχουμε τα πούμε...

Ναι ειχα τρεξιματα και δουλειες και ξεμπιχλιασματα κλπ κλπ.Αυριο θα παω στον ερυθρο σταυρο να κανω και την αιτηση για την εκπαιδευση και μετα θα παω βολτιτσα στο συνταγμα:P:p

3231580x15ta1yz3w.gif

Α και τωρα που το σκεφτομαι.Αν μου πει την αλλη βδομαδα οτι δεν θα τα χρειαστω τα πουρεγκον να στα φερω εκει να στα αφησω;Ληγουν κιολας τον οκτωβριο (βασικα γι αυτο μου τα δωσαν....)η να τα δωσω στην Ανιτα.Ανιτα που μενεις;

Εγώ έχω puregon...καλυτερα στείλτα στην Ανίτα...μπορείς να τα στείλεις μέσω courier...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εγώ έχω puregon...καλυτερα στείλτα στην Ανίτα...μπορείς να τα στείλεις μέσω courier...

Ωραια αυτο θα κανω,Κατσε να τον ρωτησω να σιγουρευτω και θα κανονισω.Δεν πειραζει εκτος ψυγειου νομιζω ε;Ειχα διαβασει οτι αν βγουν απο το ψυγειο διατηρουνται για 2 μηνες.Ετσι ειναι οντως;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....:P:p:p

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΦΟΥΛΕΣ.???:oops::oops::oops:

Πάντα ήμασταν...όμως πολύ με είχες νευριάσει....τώρα είμαι καλύτερα και ελπίζω από δω και πέρα να είμαστε ΟΛΕΣ καλύτερα....

I81rp3.png

Ωραια αυτο θα κανω,Κατσε να τον ρωτησω να σιγουρευτω και θα κανονισω.Δεν πειραζει εκτος ψυγειου νομιζω ε;Ειχα διαβασει οτι αν βγουν απο το ψυγειο διατηρουνται για 2 μηνες.Ετσι ειναι οντως;

Καλό είναι να πεις στην courier που θα τα στείλει ότι είναι φάρμακα ψυγείου...και εκτός ψυγείου να συντηρούνται αυτοι μπορεί να τα βάλουν σε κανα φορτηγό που στην λαμαρίνα να βράζει ο τόπος....καλύτερα να προσέχουμε για να έχουμε...

I81rp3.png

Καλό είναι να πεις στην courier που θα τα στείλει ότι είναι φάρμακα ψυγείου...και εκτός ψυγείου να συντηρούνται αυτοι μπορεί να τα βάλουν σε κανα φορτηγό που στην λαμαρίνα να βράζει ο τόπος....καλύτερα να προσέχουμε για να έχουμε...

Χμμ θα ρωτησω τοτε.Στελνουν φαρμακα ομως ε;Αν μου πουνε οτι δεν στελνουν επειδη θελουν ψυγειο;:confused::confused:

3231580x15ta1yz3w.gif

Χμμ θα ρωτησω τοτε.Στελνουν φαρμακα ομως ε;Αν μου πουνε οτι δεν στελνουν επειδη θελουν ψυγειο;:confused::confused:

Αυτό καλύτερα να το ρωτήσει η Ανίτα από εκεί που είναι....μπορεί να μην έχουν πολλές μεταφορικές εταιρείες στο νησί...και το θέμα είναι αυτές που υπάρχουν να μπορούν να μεταφέρουν σε ψυγείο...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...