Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Θελω να μου λετε και τα καλα και τα κακα και να μη κολλατε..δε νομιζω να σας εδειξα οτι με ενοχλει η αληθεια ή η διαφορετική γνώμη...Μεχρι να αποφασισω γιατρο θελω να ακουσω γνωμες και εμπειριες για γιατρους ;)

Αρα οτι θελετε μου το λετε χωρις φοβο και παθος! ;);););););)

Οταν αποφασισω γιατρο και αρχισω ενεσεις τοτε μη μου πειτε αρνητικα του γιατρου :P:p:p γιατι θα επηρεαστω...τοτε να μου πειτε μονο αν γινεται κατι λαθος στη δικη μου διαδικασια...αν καταλαβετε καποια ελλειψη...:cool: οσο προχωρανε οι ενεσεις και οι μερες για να το προλαβουμε...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Efh mou. Epishs an kremiesai apo to dentro me to ena podi kai sto ena xeri kratas ena peponi tha kaneis kalyterh oorixia.

Sygnwmh alla den kratithika.

Na dw TI allo tha akousoume!! :tongue::tongue:

:P:p:p:p:p αμαζονα σε γουσταρω τρελα!

Εφάκι μου έμείς έχουμε κλείσει εισητήρια 8 με 12 Οκτώβρη...Μακάρι να συμπέσουμε και να συνταντηθούμε...Θα είναι τέλιαααααα....

Θα δω και θα σου πω...μπορει και να συμπεσουμε....:tongue::tongue::tongue:

Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ....ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 5.500 (ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΥΚΟΛΙΕΣ) ΟΛΑ ΜΑΖΙ...ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ...

ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..πολλα λεφτα...μας εχουν μαδήσει!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ...

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΜΑΜΩΤΟ...:(:(:(

θα ειναι...θα πανε ολα καλα και 8α κανεις 2 τρελοαννιτακια!

Αυριο πρωι σε κανω αναπαντητη και με παιρνεις σπιτι οκ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

καλησπέρα .........

μεγάλη ταλαιπωρια τα κ@λ@ λεωφορεία ... δημόσια συγκοινωνία σου λενε μετά ... τες παν ας μην γκρινιάξω πάλι ...

Πριν λίγο μπήκα σπίτι απο το πρωί ...

Ενα πράγμα θα πω και πάω να την πέσω λίγο γτ πονάω .... (οδοντίατρος...)

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!

Αυτήν τη φορά θα σκίσουμε ... και για να ξέρεις να αποταμιεύεις απο τώρα ... ένα καροτσάκι διδύμων της προκοπής πάει γύρω στα 250?... στο λέω γτ θα σου χρειαστεί ....

ώπα γτ πήρε κάτι ακόμα το μάτι μου ...

Μαρή λολίτσα ???? Τώρα μας το λες ???

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μικρή μου, θα σου χρειαστεί και σένα το καροτσάκι διδύμων ...

και επίσης δυστυχώς δεν έχω μενοπουρ, αν ήθελες πουρεγκον ευχαρίστως να σου στείλω ενα απο τα δικά μου ...

αχ νομίζω δεν ξέχασα κάτι σοβαρό κι αν ξέχασα συγνώμη βρε κοριτσάκια μου, απο εχθές τρέχω ...

Πάω τώρα γτ πονάααααααααααωωωωωωωωωω

Φιλάκια σε όλες ...

url]

Κοριτσαρες καλησπερα!!

Αναστασάκι, Ανιτάκι και Ειρηνάκι σας ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Να πάνε ολα καλά και του χρονου τον Ιουνιο να κρατάτε η καθεμιά σας απο 2 μωράκια!!!!

Φιλιά σε ολες!!!

Διαφημίσεις

θα ειναι...θα πανε ολα καλα και 8α κανεις 2 τρελοαννιτακια!

Αυριο πρωι σε κανω αναπαντητη και με παιρνεις σπιτι οκ?

ΧΑΧΑΧΑ...ΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!

καλησπέρα .........

μεγάλη ταλαιπωρια τα κ@λ@ λεωφορεία ... δημόσια συγκοινωνία σου λενε μετά ... τες παν ας μην γκρινιάξω πάλι ...

Πριν λίγο μπήκα σπίτι απο το πρωί ...

Ενα πράγμα θα πω και πάω να την πέσω λίγο γτ πονάω .... (οδοντίατρος...)

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!

Αυτήν τη φορά θα σκίσουμε ... και για να ξέρεις να αποταμιεύεις απο τώρα ... ένα καροτσάκι διδύμων της προκοπής πάει γύρω στα 250?... στο λέω γτ θα σου χρειαστεί ....

ώπα γτ πήρε κάτι ακόμα το μάτι μου ...

Μαρή λολίτσα ???? Τώρα μας το λες ???

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μικρή μου, θα σου χρειαστεί και σένα το καροτσάκι διδύμων ...

και επίσης δυστυχώς δεν έχω μενοπουρ, αν ήθελες πουρεγκον ευχαρίστως να σου στείλω ενα απο τα δικά μου ...

αχ νομίζω δεν ξέχασα κάτι σοβαρό κι αν ξέχασα συγνώμη βρε κοριτσάκια μου, απο εχθές τρέχω ...

Πάω τώρα γτ πονάααααααααααωωωωωωωωωω

Φιλάκια σε όλες ...

ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..???

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ...ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.?? ΔΟΝΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ..???

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ....

ΒΡΕ ΖΕΤΤΑΚΙ...ΠΑΛΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ:oops::oops::oops::oops:

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ΜΟΥ....ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.???:oops::oops::oops:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Kαλησπέρα....

Ζεττάκι μου πονάς???

Εφάκι μην ανησυχείς θα σου τα λέμε όλα...

Ανίτα και εγώ puregon έχω....πιστεύω να μου περισσέψει....τι πιστεύω?Σίγουρα θα έχω περίσσευμα...ρώτα τον γιατρό αν κάνει και τα λέμε...ρώτα τον κιόλας μήπως έχουν και αυτοί να σου δώσουν..

Νατασούλα και Ρικάκι μου όλα καλά???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσαρες καλησπερα!!

Αναστασάκι, Ανιτάκι και Ειρηνάκι σας ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Να πάνε ολα καλά και του χρονου τον Ιουνιο να κρατάτε η καθεμιά σας απο 2 μωράκια!!!!

Φιλιά σε ολες!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!:P:p:p

Καλησπερα!!!!!!!!!!Ανιτα εγω εχω μενοπουρ.Αμα μου μεινει κανενα να σου δωσω.Ποτε θα κανεις εσυ;

"Κοριτσια ξερετε κανεναν καλο ουρολογο ανδρολογο στην αθηνα;Μιλουσα με μια φιλη μου και ηταν πολυ στενοχωρημενη.Βρηκαν οτι εχει προβλημα με το σπερμα ο αντρας της και τωρα ψαχνονται.Εγω δεν εχω ιδεα απο τετοιους γιατρους δεν χρειαστηκε να παμε.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα....

Ζεττάκι μου πονάς???

Εφάκι μην ανησυχείς θα σου τα λέμε όλα...

Ανίτα και εγώ puregon έχω....πιστεύω να μου περισσέψει....τι πιστεύω?Σίγουρα θα έχω περίσσευμα...ρώτα τον γιατρό αν κάνει και τα λέμε...ρώτα τον κιόλας μήπως έχουν και αυτοί να σου δώσουν..

Νατασούλα και Ρικάκι μου όλα καλά???

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΠΟΥΡ....

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ), ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ..???????:oops::oops::oops:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..!!!!!!!!!:P:p:p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΠΟΥΡ....

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ), ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ..???????:oops::oops::oops:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..!!!!!!!!!:P:p:p

Θα σου δώσω....έτσι θα σε αφήσουμε???

I81rp3.png

Εχω και δυο πουρεγκον.Η που δεν θα τα κανω καθολου τελικα ή που θα τρεχω να βρω κι αλλα.Αχαχουχααα

Καλά εσύ πόσα φάρμακα μάζεψες??Να ξέρουμε αν μας λέιψει κάτι να έρθουμε σε σένα...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...