Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλά είμαι μωρέ...θα περάσει....για πες τώρα γιατί εγω ακόμα δεν έχω καταλάβει...σε ποιον γιατρό θα την κάνεις την εξωσω;

ΣΤΟ Μ@ΣΤΡΟΜΗΝ@..

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ααα ναι;και πόσο σου είπε θα κοστίσει;

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 2800, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΕΧΩ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 600 ΕΥΡΩ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2200...!!!!!!!!!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 2800, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΕΧΩ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 600 ΕΥΡΩ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2200...!!!!!!!!!

απάντησες....τελικά θα κάνεις αυτό που έλεγες;

Διαφημίσεις

α...μια χαρά τιμή....ρε γαμώτο μόνο εμένα θα μου βγει ακριβά;

ΟΜΩΣ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 300 ΕΥΡΩ/ΕΜΒΡΥΟ..!!!!!!!

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!

ΜΟΡΦΩ, ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ..???

Εσεις τελικα ποτε για αθηνα???Να δω αν βολευει...

Εφάκι μου έμείς έχουμε κλείσει εισητήρια 8 με 12 Οκτώβρη...Μακάρι να συμπέσουμε και να συνταντηθούμε...Θα είναι τέλιαααααα....

cOiVp2.png

α...μια χαρά τιμή....ρε γαμώτο μόνο εμένα θα μου βγει ακριβά;

Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ....ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 5.500 (ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΥΚΟΛΙΕΣ) ΟΛΑ ΜΑΖΙ...ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ...

Ρικάκι μου τί κάνεις?

Αντε βρε να σε δούμε και εσένα.

Ο μικρός πήγε σχολείο?

Γεια σου Αθανασία μου, μια χαρά εμείς εδώ...Σε καμάρωσα και εσένα τελικά στο καφεδάκι σας, εγώ αν μπορεσεις θα είμαι 8 με 12 Αθήνα...Κάπως θα τα καταφέρουμε μωρε και θα ξεσαλώσουμε και μαζί.....Ο μικρός δεν πάει ακόμα παιδικό, δεν έχει μάθει τουαλέτα...Θα ήθελα να πάει για να είναι με παιδάκια που του αρέσει αλλά σε κανένα 6μηνό το βλέπω, και αφού δουλευώ μόνο 3-4 ώρες τα πρωινά κάθεται με τη μάνα μου....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εφάκι μου έμείς έχουμε κλείσει εισητήρια 8 με 12 Οκτώβρη...Μακάρι να συμπέσουμε και να συνταντηθούμε...Θα είναι τέλιαααααα....

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.???????

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!!!!:P:p

Τι κάνετε κοριτσάρες??? Μετράτε ευρώπουλαααααα....

όσο και να μετράμε στο τέλος δε βγαίνουνε όπότε χαλαρώνουμε και προσπαθούμε, τουλάχιστον μέχρι να φυτρώσει η ευρωμηλιάααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ανιτάκι καλή αρχή, όλα να πάνε καλά και σε λίγο καιρό να μας πεις τα ευχάριστα....

Μορφάκι καλύτερα είσαι σήμερα εεεε??? Το Ναντίάκι μας και η αμαζόνα σε ανεβάσανε...Μπράβο από εδώ και πέρα μόνο θετικά αγαπούλα...

cOiVp2.png

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.???????

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!!!!:P:p

Θα γίνει και αυτό, εσύ τώρα να ασχολείσαι μόνο με τα εμβρυάκια που θα κάνετε και περιμένουμε να είναι σούπερ....:P:p:p:p

cOiVp2.png

Τι κάνετε κοριτσάρες??? Μετράτε ευρώπουλαααααα....

όσο και να μετράμε στο τέλος δε βγαίνουνε όπότε χαλαρώνουμε και προσπαθούμε, τουλάχιστον μέχρι να φυτρώσει η ευρωμηλιάααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ανιτάκι καλή αρχή, όλα να πάνε καλά και σε λίγο καιρό να μας πεις τα ευχάριστα....

Μορφάκι καλύτερα είσαι σήμερα εεεε??? Το Ναντίάκι μας και η αμαζόνα σε ανεβάσανε...Μπράβο από εδώ και πέρα μόνο θετικά αγαπούλα...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P:p:p

Θα γίνει και αυτό, εσύ τώρα να ασχολείσαι μόνο με τα εμβρυάκια που θα κάνετε και περιμένουμε να είναι σούπερ....:P:p:p:p

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ...

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΜΑΜΩΤΟ...:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...