Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Με την εξαιρετικη διαιτα σου ειχα χασει τα κιλα της εξωωματικης την Ανοιξη και ημουν ολο το καλοκαιρι στα 57,2

Στις διακοπες καλοκαιριου με τα ψητα κια τα παγωτα εβαλα 2 :( ειχε συνηθισει και ο οργανισμος σε αλλη διατροφη και τα βαλα...

Το 1 το εχασα μετα τις διακοπες και ημουν στα 58,2...το αλλο το εχασα το σκ και στην αθηνα...ξαναγινα 57,2 :cool:

Σούπερ είσαι μπράβο κοπελαρα μου.

Είσαι και ψηλή. . Μπράβο.

Τώρα μη χάσεις άλλο ε?

Μην κάνουμε και υπερβολές!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Με την εξαιρετικη διαιτα σου ειχα χασει τα κιλα της εξωωματικης την Ανοιξη και ημουν ολο το καλοκαιρι στα 57,2

Στις διακοπες καλοκαιριου με τα ψητα κια τα παγωτα εβαλα 2 :( ειχε συνηθισει και ο οργανισμος σε αλλη διατροφη και τα βαλα...

Το 1 το εχασα μετα τις διακοπες και ημουν στα 58,2...το αλλο το εχασα το σκ και στην αθηνα...ξαναγινα 57,2 :cool:

Μου αρέσει που βάζεις και τα 200....:tongue::tongue::tongue:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Στην αθηνα ξοδεψαμε πανω απο 1000 και δε φαγαμε ανθρωπινα...

Το τρεξιμο ολη μερα και τα φαγητα...σε ενα εστιατοριο πολυ κυριλα που πηγαμε ηταν ΑΝΟΣΤΑ...χωρις αλατι..και οταν ο κιμας δεν εχει αλατι στο ζυμωμα οσο και να ριξεις απο πανω δεν...και η σαλατα απο την πολλη κυριλα ηταν ανοστη....

Και στην πλακα που φαγαμε σουβλακια και γυρο...συγνωμη αθηναιες μου αλλα σαν τον ΓΥΡΟ των Σερρων κανενας...οποιος εφαγε σερρες σουβλακια και γυρο ξερει ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Σούπερ είσαι μπράβο κοπελαρα μου.

Είσαι και ψηλή. . Μπράβο.

Τώρα μη χάσεις άλλο ε?

Μην κάνουμε και υπερβολές!

Δεν ειμαι και μοντελο...:oops: 1,67 ειμαι...

Μου ειπαν οτι μπορει ο κυκλος μου να ειχε απο παντα διαταραχη γιατι ημουν παντα ολιγοβαρης...εως τα 28 μου ημουν 52 κιλα και πιο πριν 48...:(

Ο αρκ ειπε νε με βλεπει ο ηλιος, βοηθαει στην ομαλή ωορρηξια...

Οι λαπωνες το 6μηνο που δεν εχουν μερα δεν κανουν παιδια γιατι δε γινονται ωορρηξιες!

Μου αρέσει που βάζεις και τα 200....:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Στην αθηνα ξοδεψαμε πανω απο 1000 και δε φαγαμε ανθρωπινα...

Το τρεξιμο ολη μερα και τα φαγητα...σε ενα εστιατοριο πολυ κυριλα που πηγαμε ηταν ΑΝΟΣΤΑ...χωρις αλατι..και οταν ο κιμας δεν εχει αλατι στο ζυμωμα οσο και να ριξεις απο πανω δεν...και η σαλατα απο την πολλη κυριλα ηταν ανοστη....

Και στην πλακα που φαγαμε σουβλακια και γυρο...συγνωμη αθηναιες μου αλλα σαν τον ΓΥΡΟ των Σερρων κανενας...οποιος εφαγε σερρες σουβλακια και γυρο ξερει ;)

Η Αθήνα είναι μεγάλη. . Και θα βρεις και καλά και κακά μέρη να φας.

Ακόμα κι εμείς που υποτίθεται ξέρουμε τα μαγαζιά που έχουν ωραίο φαγητό, εχει τύχει να την πατήσουμε.

Υπάρχει καθε καρυδιάς καρυδι σε ενα τοσο μεγάλο τοπο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Η Αθήνα είναι μεγάλη. . Και θα βρεις και καλά και κακά μέρη να φας.

Ακόμα κι εμείς που υποτίθεται ξέρουμε τα μαγαζιά που έχουν ωραίο φαγητό, εχει τύχει να την πατήσουμε.

Υπάρχει καθε καρυδιάς καρυδι σε ενα τοσο μεγάλο τοπο.

πιστευω ηταν και η κουραση και η ψυχολογια....ασε που με το τρεξιμο ολη μερα και το μωρο που ξερει απο αθηνα δεν ειχαμε το χρονο να παμε σε καλα μερη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Παω να παρω την Αθανασια τηλ και να ξαπλωσω γιατι νιωθω οτι αρρωσταινω...και πρεπει να παω και μαγαζι πιο μετα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μου ειπαν οτι μπορει ο κυκλος μου να ειχε απο παντα διαταραχη γιατι ημουν παντα ολιγοβαρης...εως τα 28 μου ημουν 52 κιλα και πιο πριν 48...:(

Οι λαπωνες το 6μηνο που δεν εχουν μερα δεν κανουν παιδια γιατι δε γινονται ωορρηξιες!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Efh mou. Epishs an kremiesai apo to dentro me to ena podi kai sto ena xeri kratas ena peponi tha kaneis kalyterh oorixia.

Sygnwmh alla den kratithika.

Na dw TI allo tha akousoume!! :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Efh mou. Epishs an kremiesai apo to dentro me to ena podi kai sto ena xeri kratas ena peponi tha kaneis kalyterh oorixia.

Sygnwmh alla den kratithika.

Na dw TI allo tha akousoume!! :tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα...σαν τον κομήτη έσκασες...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλά είμαι. .

Χθες ο μπεμπούλης κλωτσαγε όλη μέρα!

Ακόμα και το βράδυ δε με αφηνε να κοιμηθώ!

Έκανα αγκαλιά την κοιλιά μου για να ηρεμησει και ησυχαζε.. οταν τράβαγα το χέρι μου για να κοιμηθώ κι εγώ, επανάσταση πάλι! Αφού γέλαγα! Λεω μα καλα καταλαβαίνει? ? Είναι δυνατόν? ??

Σήμερα ησυχία. .

Έφαγα και λίγο παγωτό για να τον νιώσω λίγο αλλά. . Τίποτα.

Θα κοιμάται.

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ..!!!!!:P:p

Καλη αρχη Αννιτακι μου!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΤΩΡΑ..????:P;)

Ολα καλά θα σου πάνε τώρα κοριτσάκι...πόσα έμβρυα πρέπει να έχεις για να τα πας για προεμφυτευτικό??

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ...!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΓΕΡΑ, ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ....ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΩΡΕ...Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ....:(:(:(

Οι λαπωνες το 6μηνο που δεν εχουν μερα δεν κανουν παιδια γιατι δε γινονται ωορρηξιες! :tongue::tongue:

ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ..???????:evil::evil::evil:.....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ...!!!!!!!!!!:wink::wink:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...