Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σήμερα θα βγουν μετά τις 7.

Θα πάει ο άντρας μου και θα τα δω στις 9 που θα σχολασω.

Εννοείται θα ενημερώσω το παρεάκι ΑΜΕΣΩΣ! !

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Εγω θα σου ευχηθώ λοιπόν...να ειναι ανεβασμένη η προλακτίνη ;) να τη φτιάξετε και ως το καλοκαιρακι να εισαι εγκυος κορίτσι μου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μαρή τρελή θα σου σπάσω το κεφάλι...Γιατί να παρεξηγηθούμε???

Το ταλαιπωρείται το Ανιτάκι μας κακούργες!!!

Μια δεν μεταφέρεστε στο αλλο φορουμ, μια θελετε να συναντηθειτε χωρίς αυτο, μια νομιζει οτι θυμώσατε....:cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δημητρούλα βρισε με οσο θες απο μέσα σου :rolleyes::rolleyes:.....αλλα εισαι καλο παιδί και θα κανεις υπομονη...χιχιιχιχιιχχι!!!

Εφαγα για πρωινο 2 φετες μαυρο ψωμι με 2 φετες κιτρινο τυρί με χαμηλα λιπαρα και ανθοτυρο + 1 καφες χωρις ζάχαρη....ειναι πολύ λες? Λες να μην επρεπε να βαλω καν το κιτρινο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Kαλημέρα μπουμπούδες...θα με τρελάνει η άλλη η τρελοανίτα, διαβάζω τα μνμτ με την τσίμπλα στο μάτι και βλεπω το Ανιτάκι να ρωτάει αν παρεξηγήθηκα....ούτε καλημέρα δεν μπορεσα να πω...

Λοιπόν κοριτσάκια μου και παλί ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

Ανιτα θα σε σκοτώσω ...δεν μου γλιτώνεις...

Mimitra θα περιμένω και εγώ με αγωνία τα νέα σου.

Leuta,ευμορφία,dada,Zetaki,Roubies για το θέμα δίαιτα, δεν είναι ανάγκη να αισθάνεται καμία άβολα για το αν έχει παραπανίσια κιλά, αν είναι σιλφίδα ή αν είναι γεματούλα, έτσι και αλλιώς η ψυχή είναι που μετράει.Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει την δική του γοήτεια.Φιλιά μπουμπουδίτσες μου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Το ταλαιπωρείται το Ανιτάκι μας κακούργες!!!

Μια δεν μεταφέρεστε στο αλλο φορουμ, μια θελετε να συναντηθειτε χωρίς αυτο, μια νομιζει οτι θυμώσατε....:cool::cool::cool:

Εμείς...???

Πάω να πλήνω καμιά βεράντα γιατί μετά θελω να πάω δουλειά.

Οταν γυρίσω ελπίζω να έχει μπει η τρελοκαμπέρο...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα.Λίγο έλειψα και ξεσαλώσατε!!!!

Πρόεδρε αν δεν γραφτείς στο άλλο φόρουμ πρώτα εδώ θα είμαστε και θα σου κάνουμε παρέα.

Παρεπιπτόντως εσείς οι αδύνατες εκτός από αδύνατες είστε και προκλητικές!!!!Δεν μας λυπάστε καθόλου?????Ειδικά εσύ leuta είναι ανάγκη να μας λες ότι τρως τα πάντα και τώρα δεν μπορείς να χάσεις 2 κιλά?Πλάκα μας κάνεις?Μήπως δεν χρειάζεται να χάσεις 2 κιλά και γι'αυτό δυσκολεύεσαι?Και εσύ ρε πρόεδρε 57 κιλά και θες δίαιτα?

Με κάνετε και ντρέπομαι!!!!!!

Εγώ είμαι και κοντή και χοντρή!!!!Ακούς εκεί είστε φάλαινες με 57 κιλά!!!!!Παίζεται με τον πόνο μας,δεν υπάρχει!!!!!

Εγώ ας πούμε χρειάζομαι τη δίαιτα οπωσδήποτε και θέλω να χάσω 10-12 κιλά.Κάποτε ήμουν και εγώ μια χαρά χωρίς κοιλιακούς όμως.Παίρνω σε όλο το σώμα αλλά κυρίως σε πωπό και μπούτια.Αφήστε τα χάλια η κατάσταση!!!!Μέχρι να παντρευτώ που κανόνιζε η μανούλα το φαί,όλα πήγαιναν καλά.Μετά που έπρεπε να μαγειρεύω εγώ με τις ώρες που δούλευα δεν προλάβαινα πάντα και έτσι χωρίς να το καταλάβω καλά καλά πήρα τα κιλά.Ο αντρούλης μου είναι και αυτός καλοφαγάς και ποτέ δεν μου έκανε παρατήρηση.Και μάλιστα όταν κάποια στιγμή του είπα "Έγινα βόδι γιατί και εσύ δεν μου μιλάς να μην χάνω το μέτρο?" μου είπε "Ε καλά πάχυνες,αλλά όχι και έτσι που τα λες".Τι να πω άλλα βλέπω εγώ άλλα εκείνος.Το θέμα είναι πως η ζυγαριά και τα ρούχα μου επιβεβαιώνουν εμένα και όχι εκείνον.

Μου φαίνεται δεν θα έρθω σε καμία συνάντηση γιατί εσείς όλες είστε μοντέλα και εγώ φάλαινα!!!!

Επειδή όμως σας αγαπώ και θέλω πολύ να σας γνωρίσω θα έρθω!!!!!!Εγώ Κυριακή 14/4 μπορώ το πρωί να πάμε για καφεδάκι.Το μεσημέρι ίσως να έχω μια υποχρέωση,αλλά και αυτό ακόμα δεν είναι σίγουρο.Οπότε αν μπορείτε πρωί είμαι μέσα.Αν είναι για αργότερα θα σας πω στα μέσα της εβδομάδας.

Πάλι πολλά έγραψα,αλλά δεν σας προλαβαίνω κούκλες μου!!!

Mpravo vre rubies, mpravo pes ta !!!!

Kai egw sas lew tora oti APAGOREVETE na milane gia dieta autes pou exoun na xasoun kato apo 8-10 kila !!!!!!!!

Yv7Sp2.png

☆☆☆☆☆☆Καλημέρα λουλουδίτσες μου☆☆☆☆☆☆☆

Leuta πολύ ωραίο το τραγούδι σου!

Περιμένω να μου πάρουν αίμα. .....

Αγωνία. .

Kalhmera agaph !!!!

Perimeno kai egw me agonia ta apotelesmata sou !!!!

Makari na deis auto pou thelis !!!!

Yv7Sp2.png

Kαλημέρα μπουμπούδες...θα με τρελάνει η άλλη η τρελοανίτα, διαβάζω τα μνμτ με την τσίμπλα στο μάτι και βλεπω το Ανιτάκι να ρωτάει αν παρεξηγήθηκα....ούτε καλημέρα δεν μπορεσα να πω...

Leuta,ευμορφία,dada,Zetaki,Roubies για το θέμα δίαιτα, δεν είναι ανάγκη να αισθάνεται καμία άβολα για το αν έχει παραπανίσια κιλά, αν είναι σιλφίδα ή αν είναι γεματούλα, έτσι και αλλιώς η ψυχή είναι που μετράει.Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει την δική του γοήτεια.Φιλιά μπουμπουδίτσες μου...

Καλημερα,φυσικα εννοειται οτι κανω πλακα ετσι;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!

(ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΕΣ..ΚΛΑΨ..ΚΛΑΨ...)

Αχ βρε Ανιτάκι μου γλυκιά. ..

Γιατι να παρεξηγηθώ?

Αφού εσυ κάνεις πλάκα κι εγω σ αγαπώ! ♥♥♥♥♥

ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ.....ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ.....:P

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα.Λίγο έλειψα και ξεσαλώσατε!!!!

Πρόεδρε αν δεν γραφτείς στο άλλο φόρουμ πρώτα εδώ θα είμαστε και θα σου κάνουμε παρέα.

Παρεπιπτόντως εσείς οι αδύνατες εκτός από αδύνατες είστε και προκλητικές!!!!Δεν μας λυπάστε καθόλου?????Ειδικά εσύ leuta είναι ανάγκη να μας λες ότι τρως τα πάντα και τώρα δεν μπορείς να χάσεις 2 κιλά?Πλάκα μας κάνεις?Μήπως δεν χρειάζεται να χάσεις 2 κιλά και γι'αυτό δυσκολεύεσαι?Και εσύ ρε πρόεδρε 57 κιλά και θες δίαιτα?

Με κάνετε και ντρέπομαι!!!!!!

Εγώ είμαι και κοντή και χοντρή!!!!Ακούς εκεί είστε φάλαινες με 57 κιλά!!!!!Παίζεται με τον πόνο μας,δεν υπάρχει!!!!!

Εγώ ας πούμε χρειάζομαι τη δίαιτα οπωσδήποτε και θέλω να χάσω 10-12 κιλά.Κάποτε ήμουν και εγώ μια χαρά χωρίς κοιλιακούς όμως.Παίρνω σε όλο το σώμα αλλά κυρίως σε πωπό και μπούτια.Αφήστε τα χάλια η κατάσταση!!!!Μέχρι να παντρευτώ που κανόνιζε η μανούλα το φαί,όλα πήγαιναν καλά.Μετά που έπρεπε να μαγειρεύω εγώ με τις ώρες που δούλευα δεν προλάβαινα πάντα και έτσι χωρίς να το καταλάβω καλά καλά πήρα τα κιλά.Ο αντρούλης μου είναι και αυτός καλοφαγάς και ποτέ δεν μου έκανε παρατήρηση.Και μάλιστα όταν κάποια στιγμή του είπα "Έγινα βόδι γιατί και εσύ δεν μου μιλάς να μην χάνω το μέτρο?" μου είπε "Ε καλά πάχυνες,αλλά όχι και έτσι που τα λες".Τι να πω άλλα βλέπω εγώ άλλα εκείνος.Το θέμα είναι πως η ζυγαριά και τα ρούχα μου επιβεβαιώνουν εμένα και όχι εκείνον.

Μου φαίνεται δεν θα έρθω σε καμία συνάντηση γιατί εσείς όλες είστε μοντέλα και εγώ φάλαινα!!!!

Επειδή όμως σας αγαπώ και θέλω πολύ να σας γνωρίσω θα έρθω!!!!!!Εγώ Κυριακή 14/4 μπορώ το πρωί να πάμε για καφεδάκι.Το μεσημέρι ίσως να έχω μια υποχρέωση,αλλά και αυτό ακόμα δεν είναι σίγουρο.Οπότε αν μπορείτε πρωί είμαι μέσα.Αν είναι για αργότερα θα σας πω στα μέσα της εβδομάδας.

Πάλι πολλά έγραψα,αλλά δεν σας προλαβαίνω κούκλες μου!!!

ΕΙΔΕΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..?????

ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ 20 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΩ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ..????????

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΠΑΜΕ, ΣΤΙΣ 21/4/2013 ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ...!!!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ..!!!!

ANITAKIIIIIIIIIIIIIIII σου έστειλα τη δίαιτα σε .txt ανοίγει με το πρόγραμμα NOTEPAD που έχουν ΟΛΟΙ οι υπολογιστές..

ΑΝ δε το λάβεις ή δε μπορείς να το ανοίξεις πες μου!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ, ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΑ OFFICE ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΑΝ EXCEL...ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ...ΑΣ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..... ΘΡΙΛΕΡ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ...!!!!!!!!

Σήμερα θα βγουν μετά τις 7.

Θα πάει ο άντρας μου και θα τα δω στις 9 που θα σχολασω.

Εννοείται θα ενημερώσω το παρεάκι ΑΜΕΣΩΣ! !

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...!!!!!!!!!!:P:P

Μαρή τρελή θα σου σπάσω το κεφάλι...Γιατί να παρεξηγηθούμε???

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!:P:p:p

ΑΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΣΥ....ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ....!!!!!!!:P:p:p

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ....ΚΛΑΨ...ΚΛΑΨ...!!!:cry::cry:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Mpravo vre rubies, mpravo pes ta !!!!

Kai egw sas lew tora oti APAGOREVETE na milane gia dieta autes pou exoun na xasoun kato apo 8-10 kila !!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααααα και εδώ!

Κοπέλες απ΄ότι κατάλαβα μια θα γράφω από δω μια στη Λαμπρινη... Στο τέλος δε θα θυμάμαι αν απάντησα σε κάποια εδώ ή εκεί και θα με παρεξηγήσετε κιόλας ότι σας γράφω!!!!

Κορίτσια είστε όλες κούκλες! Είδα τις φωτογραφίες σας στο ΦΒ! Ασε που είστε όλες ψηλες! Εγώ και η pink hat είμαστε οι μινιον! 1,58 χαχαχαχαχα! και έβαλα και 14 κιλά τώρα με την εγκυμοσύνη. Σε λίγο θα με κυλάς και θα πηγαίνω σαν βαρελάκι.

mimitra περιμένουμε αποτελέσματα??? Τι τεστ θα κάνεις σήμερα? σορρυ δεν είδα :oops:. Good luck anyways. άντε γράφτου και συ στης λαμπρινής και μόλις πας εσύ θα πάνε όλες! Είσαι η πρόεδρος μη το ξεχνας! χχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κοπέλες απ΄ότι κατάλαβα μια θα γράφω από δω μια στη Λαμπρινη... Στο τέλος δε θα θυμάμαι αν απάντησα σε κάποια εδώ ή εκεί και θα με παρεξηγήσετε κιόλας ότι σας γράφω!!!!

Κορίτσια είστε όλες κούκλες! Είδα τις φωτογραφίες σας στο ΦΒ! Ασε που είστε όλες ψηλες! Εγώ και η pink hat είμαστε οι μινιον! 1,58 χαχαχαχαχα! και έβαλα και 14 κιλά τώρα με την εγκυμοσύνη. Σε λίγο θα με κυλάς και θα πηγαίνω σαν βαρελάκι.

mimitra περιμένουμε αποτελέσματα??? Τι τεστ θα κάνεις σήμερα? σορρυ δεν είδα :oops:. Good luck anyways. άντε γράφτου και συ στης λαμπρινής και μόλις πας εσύ θα πάνε όλες! Είσαι η πρόεδρος μη το ξεχνας! χχχχχ

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ......

Δημητρούλα βρισε με οσο θες απο μέσα σου :rolleyes::rolleyes:.....αλλα εισαι καλο παιδί και θα κανεις υπομονη...χιχιιχιχιιχχι!!!

Εφαγα για πρωινο 2 φετες μαυρο ψωμι με 2 φετες κιτρινο τυρί με χαμηλα λιπαρα και ανθοτυρο + 1 καφες χωρις ζάχαρη....ειναι πολύ λες? Λες να μην επρεπε να βαλω καν το κιτρινο?

Οχι μια χαρά είναι αυτα!

Μπράβο!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα μανούλα!

Σήμερα θα κανω προλακτίνη. ..

Ειναι η μόνη εξέταση που δεν εχω κανει και μου την προτεινε η Λαμπρινή μας- να είναι καλά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΑΝΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Στα ξανάστειλα...Για δες.....

Γιατι δεν τα πήρες?????:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...