Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αναστασία μου και εγώ το ίδιο θα κάνω, δεν θα πώ σε κανέναν τίποτα.

Την προηγούμενη φορά το ήξεραν οι γονείς μου και η αδελφή μου.

Έκανα εγώ τον παρηγορητή όπως άλλωστε πάντοτε.

Άσε που άκουσα και πολλές βλακείες .

Η μάνα μου, μιά μέρα πριν την εμβρυομεταφορά, θυμήθηκε μιά θεία του πατέρα που δεν έκανε παιδιά και μου είπε: μήπως έμοιασες στην θεία ...που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά? :evil::evil:

Από την άλλη μεριά, ο άντρας μου δεν είπε τίποτα στα πεθερικά μου, τους έχει πεί μόνο ότι προσπαθούμε για παιδί και μην μας πρήζετε..:D:D

Και επίσης -ανάλογα τί θα πεί ο γιατρός βέβαια- δεν θα κάτσω σαν κλώσσα.

Θα πάρω μόνο μιά βδομάδα άδεια -που δεν πήρα το καλοκαίρι-και μετά θα πάω δουλειά.

Και θα το ανακοινώσω σε συγγενείς και γνωστούς μετά το α΄τρίμηνο, εκτός αν το μαντεύουν όλοι.

Aυτο θα κάνω μωρό μου...και ας με κοιτάει σαν χάνος ο άντρας μου που δεν θα το πούμε στην μανούλα του....θα κάνω αυτό που γουστάρω..εγώ καραγκιοζάκι ότι και καλά δεν τρέχει τίποτα δεν ξαναγίνομαι για κανέναν...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ειρήηηηηηηηηηηηηηηηνη......κάαααααααλε μουυυυυυυυυυυυ......καλήηηηηηηηη....αρχήηηηηηηηηη......σου εύχομαι να πάααααανε όοοοοοολα καλάααααααα........φιλιάαααααααααα

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ...!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Kαλησπέρα κορίτσια...τι έγινε το κλείσαμε το μαγαζί???

Dadaki μου καλά αποτελέσματα....αν και πιστευω ότι οι ορμονικές σου θα είναι τέλειες...

Ανιτάκι εσύ πότε με το καλό ξεκινάς???Ενημέρωσε μας μόλις μιλήσεις με την κρουέλα...

Εγώ αυριο θα πάω να γράψω την καλλιέργεια και μετά θα πάω να την κάνω....

Αντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτή...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..!!!!!

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ (ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ..!!!!!!

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΕΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟ...ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ 30/9 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΘΑ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)....

Oσες διαβασατε το REPORT θα ειδατε οτι ειμαστε μεταξυ ΑΡΚ και ΣΦΑΚ.

Για να διαλεγαμε στον ΜΑΝΤ θα επρεπε να ξαναπαμε επισκεψη γιατι δε μας κάλυψε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@Π@ΝΙΚΟΛΑΟΥ? Ακουσα πολύ καλα λόγια!

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!!!

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ..!!!!!!!!!!;);)

Λοιπόν.....

Σκεφτομαι το εξής....επειδή στην προηγούμενη προσπάθεια τα πράγματα δεν πήγαν καλά και έπρεπε να πω από ένα ψέμα στους γονείς γιατί δεν προχώρησα σε εμβρυομεταφορά...σκέφτομαι αυτή τη φορά να το κρατήσω μυστικό....

Ο άντρας μου λέει να το πούμε μόνο στη μάνα του(από την άποψη ότι θα έχω βοήθεια)...αλλά εγώ δεν θέλω γιατί την προηγούμενη αντί να με παρηγορήσει αυτή την παρηγορούσα εγώ...

Εσείς τι λέτε???

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ...ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ....ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ..!!!!!!!!!:oops::oops:

Καλημερα!!! πήγα την μικρή παιδικο σήμερα και το καημενο εκλαιγε παλι δεν ήθελε με τίποτα αλλα πρεπει γιατι μετα με το μωρο θα πρεπει να εχω λίγο χρονο τα πρωινα αλλα ετσι εκανε και περυσι και ετα προσαρμόστηκε απλα ενιωθα τύψεις οτι το διώχνω απο το σπιτι ειναι περιεργα συναισθηματα ειμαι και ευαισθητη τωρα αχ βαχ. Την Δευτερα θα φτιάξω βαλίτσα΄, σήμερα πάω Αρκ να κανουμε το πλανο για το ποτε περιπου γενναμε.

Δημητρουλα κλωτσαει ο μπουμπουκος σου τι ωραια, να δεις πιο μετα πλακα που εχει δεν εχει χώρο και παει ολη η κοιλια μαζι, εμενα χθες το βραδυ ειχε λόξυγκα και πηγαινε η κοιλια πανω κατω πολυ γελιο.

Μορφουλα μου γλυκεια εχεις δικιο οπως κι αν νιώθεις εμεις ειμαστε ομως εδω να σε ακουμε, σιγουρα ομως τα καλήτερα ερχονται.

Εφακι μου μακαρι να διαλεξεις τον καλήτερο που θα σου φερει το μπεμπακι σου γιατι μονο αυτο εχει σημασια τελικα.

Ναντια μου ολα καλα? μου αρεσει που εισαι τοσο δυναμικη.

Maranth καλη επιτυχια με τις εξετασεις, πολλα φιλια

Αναστασια μην πεις τίποτα ειναι το καλήτερο νομίζω κι εγω οσες φορες ελεγα πιο πολυ με αγχωναν παρα με βοηθουσαν μετα τις 4 μερες σήκω και πήγαινε στην δουλεια αλλα μην κανεις τίποτα αυτα αν ειναι να κολλησουν εχουν κολλησει.

Φιλια πολλα!!! Καλημερα!

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ..!!!!!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΕΙΡΗΝΆΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ! ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ!!

Καλημέρα στην παρέα, μπήκα έτσι για λίγο γιατί νυστάζω πάρα πολύ.

Αναστασία συμφωνώ με τις κοπέλες, εγώ δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν, οχι να έχουμε την αγωνία μας, τον πόνο μας και να έχουμε έγνοια και τους άλλους!

Ιναφ ις ιναφ πια!

Στο μαγαζί να πηγαίνεις αλλά να μην κάνεις πολλά πολλά, μόνο στο γραφείο να κάθεσαι.

Τι άλλα νεάκια?

Λαμπρινούλα καλή σχολική χρονιά μωρό μου.

Και με το καλό ο γιος σου.

Όταν ξεπεταχτει με το καλό και γεννηθεί κι ο δικός μου να κανονίζουμε συναντήσεις και play dates που λένε οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι.

Θα είναι τόσο κοντά στην ηλικία.. Σούπερ!

Τελειώνω την 6η σεζόν του two and a half men.

Κάψιμο ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

άντε καλέ τέτοιο παιδί.....στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.....εσύ φταις σίγουρα....
Τι σου έκανε το αγόρι?

Μου θύμωσε επειδή δεν θα πούμε στην μανούλα του όταν θα κάνω την εμβρυομεταφορά(ας την κάνω πρωτα...)....

Του είπα:"Αγάπη θα αναλάβεις σου αρέσει δεν σου αρέσει...αν ήταν να το πω σε μια μάνα θα το έλεγα στην δική μου...τελος"...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...