Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημερα!!! πήγα την μικρή παιδικο σήμερα και το καημενο εκλαιγε παλι δεν ήθελε με τίποτα αλλα πρεπει γιατι μετα με το μωρο θα πρεπει να εχω λίγο χρονο τα πρωινα αλλα ετσι εκανε και περυσι και ετα προσαρμόστηκε απλα ενιωθα τύψεις οτι το διώχνω απο το σπιτι ειναι περιεργα συναισθηματα ειμαι και ευαισθητη τωρα αχ βαχ. Την Δευτερα θα φτιάξω βαλίτσα΄, σήμερα πάω Αρκ να κανουμε το πλανο για το ποτε περιπου γενναμε.

Δημητρουλα κλωτσαει ο μπουμπουκος σου τι ωραια, να δεις πιο μετα πλακα που εχει δεν εχει χώρο και παει ολη η κοιλια μαζι, εμενα χθες το βραδυ ειχε λόξυγκα και πηγαινε η κοιλια πανω κατω πολυ γελιο.

Μορφουλα μου γλυκεια εχεις δικιο οπως κι αν νιώθεις εμεις ειμαστε ομως εδω να σε ακουμε, σιγουρα ομως τα καλήτερα ερχονται.

Εφακι μου μακαρι να διαλεξεις τον καλήτερο που θα σου φερει το μπεμπακι σου γιατι μονο αυτο εχει σημασια τελικα.

Ναντια μου ολα καλα? μου αρεσει που εισαι τοσο δυναμικη.

Maranth καλη επιτυχια με τις εξετασεις, πολλα φιλια

Αναστασια μην πεις τίποτα ειναι το καλήτερο νομίζω κι εγω οσες φορες ελεγα πιο πολυ με αγχωναν παρα με βοηθουσαν μετα τις 4 μερες σήκω και πήγαινε στην δουλεια αλλα μην κανεις τίποτα αυτα αν ειναι να κολλησουν εχουν κολλησει.

Φιλια πολλα!!! Καλημερα!

καλημέρα....άντε βρε λαμπρινούλα...φτάνει ο καιρός....αντε με το καλό......

Διαφημίσεις

ααααα...εγω δεν κρατάω το στόμα μου...θα τα πω....τυπικές είναι οι σχέσεις μας.....αλλά όποτε νοσηλεύεται ο ανηψιός του εγώ είμαι εκεί....μου την δίνει που τις υποστηρίζει....και τα ακούει βέβαια μετά....

Exeis poly dikio!!

Koblexikes einai profanws!

KAΛΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Δεν νομίζω ότι πειράζει. Εγώ εκανα μεταφορά Παρασκευή και Δευτερα πήγα δουλειά κανονικά. Μαλιστα ημουν στο εργοστάσιο και οχι στο γραφειο μου και ανεβαινα σε κατι οροφες και τεχνικούς οροφους για να παρκολουθώ κάτι εργασίες...! Ειχα ρωτησει και το γιατρό. Μου είχε πει ότι το θεμα ειναι να γινει εμφυτευση που αν ειναι βλαστοκύστες λογικά θα γίνουν μεσα σε λιγες ωρες απο την μεταφορά , αν ειναι κυτταρα σε 3 περίπου 24 ωρα...! Από εκεί και περά δεν υπάρχει λόγος, αν ηταν ετσι θα λεγαμε σε όλες τις γυναικες να ειναι ξαπλωμένες στο δευτερο μισό κάθε κύκλου...

Καλα εσυ δεν παιζεσαι! :shock:

Oxi!!!!! Egw thn epomeni ths emvryometaforas piga grafeio. Kai pira thetikotath xoriakh. To kanapediasma eiani mythos!!
αμα είναι να σου κάτσει....και εγώ που καθόμουνα σαν την κλώσα ...τι κατάλαβα....τίποτα...

Και γω σαν την κλωσσα και τις 3 φορες και ξερετε τι πηρα...μη το πω και ειναι πρωι...:cool:

Καλημερα!!! πήγα την μικρή παιδικο σήμερα και το καημενο εκλαιγε παλι δεν ήθελε με τίποτα αλλα πρεπει γιατι μετα με το μωρο θα πρεπει να εχω λίγο χρονο τα πρωινα αλλα ετσι εκανε και περυσι και ετα προσαρμόστηκε απλα ενιωθα τύψεις οτι το διώχνω απο το σπιτι ειναι περιεργα συναισθηματα ειμαι και ευαισθητη τωρα αχ βαχ. Την Δευτερα θα φτιάξω βαλίτσα΄, σήμερα πάω Αρκ να κανουμε το πλανο για το ποτε περιπου γενναμε.

Θα συνηθισει το καλο μου, η αρχη ειναι δυσκολη...Κοινωνικοποιούνται στους παιδικους και ειναι καλο αυτο...αλλα δε φοβασαι μη σου φερνει ιωσεις φετος με το νεο μωρακι?

ααααα....να σας πω κάτι άσχετο...η πεθερά μου και η κόρη της....δεν με πήρανε καθόλου τηλ.να ρωτήσουν τι κάνω....το είπα εχθές στον δικό μου....και μου λέει ρωτάνε εμένα....και λέω το ίδιο είναι;αλλά δεν πειράζει...έχει ο καιρός γυρίσματα....

Καλα πολυ μουλάρες! Αλλα μήπως κα συ εισαι λιξο ξυνομουντρουχια απενατι τους και κολλανε να παρουνε? Τα λιονταρια ειμαστε λιγο...:oops:

Λοιπόν κορίτσαρες μου σας ευχαριστώ...ήξερα τι θα κάνω αλλά πραγματικά με βοθήσατε να αποφασίσω....

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.....

Να κανεις αυτο που νιωθεις! Μην πεις τιποτα σε κανεναν να μη σε πρήζουν...Πες οτι εχεις κια μια ιωσουλα τις πρωτες μερες να μην ερχονται καν ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

KAΛΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Καλα εσυ δεν παιζεσαι! :shock:

Και γω σαν την κλωσσα και τις 3 φορες και ξερετε τι πηρα...μη το πω και ειναι πρωι...:cool:

Θα συνηθισει το καλο μου, η αρχη ειναι δυσκολη...Κοινωνικοποιούνται στους παιδικους και ειναι καλο αυτο...αλλα δε φοβασαι μη σου φερνει ιωσεις φετος με το νεο μωρακι?

Καλα πολυ μουλάρες! Αλλα μήπως κα συ εισαι λιξο ξυνομουντρουχια απενατι τους και κολλανε να παρουνε? Τα λιονταρια ειμαστε λιγο...:oops:

Να κανεις αυτο που νιωθεις! Μην πεις τιποτα σε κανεναν να μη σε πρήζουν...Πες οτι εχεις κια μια ιωσουλα τις πρωτες μερες να μην ερχονται καν ;)

τι λές μαρή;όταν έτρεχα με τον ανηψιό δεν ήμουνα μουντρούχα;τώρα έγινα;

Διαφημίσεις

Εφάκι μου διαβασα τα λεπτομερέστατη αναφορά σου. Εντυπωσιάστηκα...!

Για τον 1ο γιατρό που αναφέρεις, αν δεν σου ταίριαξε δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει να το διακαιολογήσεις κιόλας. Αυτό που λες για το elnova κι εμενα δεν θα μου άρεσε μια τέτοια επιμονή. Παμε λοιπόν παρακάτω.

Δεν ξέρω αν τον Οκτώβριο που θα έρθεις θα δεις άλλους γιατρούς ή αν θα έρθεις αφού επιλέξεις ανάμεσα στους 3 που είδες. Πάντως σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δεις και τον δικό μου γιατρό, πριν λιγες μέρες στείλαμε ενα ζευγαρι φίλων εκει που διαβάζοντας τα θέματά σας διαπιστωσα ότι είναι πολύ παρόμοια. Τους φάνηκε πολύ κατατοπιστικός και δεν τους ξεπέταξε. Θα ξεκινησουν αυτό το μήνα κιόλας και παρόλη την άρνηση της κοπέλας εδώ και πολύ καιρό τελικά πειστηκε...(ειναι και πειστικός..!) Ισως να βοηθήσει ...θα χασεις 50 ευρω.

Πάντως όπως και να έχει καταλαβαίνω οτι το Νοέμβριο θα κάνεις την προσπάθειά σου. Πολύ καλός μήνας ο Νοέμβρης αν και γεννητουρια θα σου πεσουν Ιουλιο....

Ελπίζω να κατασταλάξεις σύντομα και να δεις που όλα θα πάνε καλά...

Στειλε μου με πμ τον γιατρο σου!

Καλημέρα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ;););)

Εφάκι το καλύτερο θα διαλέξεις και αυτό που περνάς τώρα σε προετοιμάζει για την πιο ευχάριστ'η έκπληξη στη ζωή σου...Δε ξέρω απλά αισθάνομαι ότι αυτή είναι η τυχερή σας...Εχω ταυτιστεί πολύ με την ιστορία σου και επειδή αισθανόμουν και εγώ σε αδιέξοδο και δεν ήξερα τι θα κάνω, συνειδητοποίησα ότι έφτασα στον πάτο και μετά όλα πήγαν κατ' ευχήν...Ετσι θα γίνει κοριτσάρα μου...Ελπίζω τον Οκτώβρη να συμπεσουμε Αθήνα και να καταφέρω να σε δω...

Εσεις τελικα ποτε για αθηνα???Να δω αν βολευει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μορφακι μου καλα εκανες και του το ειπες αλλα ειναι γονεις του και παντα θα προσπαθει να τους δικαιολογήσει μεσα του ομως ξερει πιο ειναι το σωστο, δεν πειραζει εχει ο καιρος γυρισματα.

Εφακι μου ανησυχω με τις ιώσεις αλλα νομίζω οτι στο σπίτι θα ήταν χειρότερα θα προσπαθήσω να μην την στειλω το Δεκεμβρη που εχει εξαρση και ελπίζω με το θηλασμο και καλη υγειηνη να το γλιτωσουμε.

Εγω εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι και μαρουλι για μενα αφου δεν κανει ρυζι.

ΦΙλια

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Είστε όλες φούλες...σας λατρευω....

Μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να κάνω επαναληπτική TSH....χαιντε χαιντε....

Λοιπόν δεν θα πω τίποτα σε κανέναν και μετά από 5 μέρες θα έρθω στο μαγαζί...θα κόβω κανα τιμολόγιο...θα κάνω κους κους μαζί σας και θα περάσει ο καιρός...

Η Ειρήνη αδιαθέτησε κανονικά...το απογευμα πάει στον γλυκούλη για να ξεκινήσει....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΩΡΑ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αναστασία μου και εγώ το ίδιο θα κάνω, δεν θα πώ σε κανέναν τίποτα.

Την προηγούμενη φορά το ήξεραν οι γονείς μου και η αδελφή μου.

Έκανα εγώ τον παρηγορητή όπως άλλωστε πάντοτε.

Άσε που άκουσα και πολλές βλακείες .

Η μάνα μου, μιά μέρα πριν την εμβρυομεταφορά, θυμήθηκε μιά θεία του πατέρα που δεν έκανε παιδιά και μου είπε: μήπως έμοιασες στην θεία ...που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά? :evil::evil:

Από την άλλη μεριά, ο άντρας μου δεν είπε τίποτα στα πεθερικά μου, τους έχει πεί μόνο ότι προσπαθούμε για παιδί και μην μας πρήζετε..:D:D

Και επίσης -ανάλογα τί θα πεί ο γιατρός βέβαια- δεν θα κάτσω σαν κλώσσα.

Θα πάρω μόνο μιά βδομάδα άδεια -που δεν πήρα το καλοκαίρι-και μετά θα πάω δουλειά.

Και θα το ανακοινώσω σε συγγενείς και γνωστούς μετά το α΄τρίμηνο, εκτός αν το μαντεύουν όλοι.

Μόρφω μου μην ασχολείσαι αγάπη μου. Αφού λοιπόν είναι τυπικοί απέναντί σου να είσαι και εσύ. Μην καταπιεζεσαι και να είσαι ο εαυτός σου.

Νομίζω ότι το φορμάκι-swiffer για το μωρό είναι πολλή καλή ιδέα-πεντακάθαρο το σπίτι:D:D:D Το παιδάκι σου θα ξεχωρίζει από μικρό, με το πούπουλο από 6 μηνών:P:p

Λαμπρινούλι μην στενοχωριέσαι, θα συνηθίσει η μικρή. Οι ιώσεις είναι ένα ζήτημα αλλά πρέπει και αυτή να βρεθεί με άλλα παιδάκια και να κοινωνικοποιηθεί. Βέβαια να περιμένεις να σου κάνει ζήλειες και παλιμπαιδισμούς μόλις έρθει ο μπέμπης αλλά και αυτό φυσιολογικό είναι.

Θέλει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Λέω-εγώ τώρα που έχω μεγάλη πειρα.

Ρικάκι μου τί κάνεις?

Αντε βρε να σε δούμε και εσένα.

Ο μικρός πήγε σχολείο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...