Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσαρες μου σας ευχαριστώ...ήξερα τι θα κάνω αλλά πραγματικά με βοθήσατε να αποφασίσω....

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.....

Πάω να δουλέψω τα λέμε μετά...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Θα αντέξω...έτσι και αλλιώς ποιός θα μου λερώσει???Και εχω σκεφτεί μετά την πρώτη βδομάδα να έρχομαι στο μαγαζί και να κάθομαι εδώ στο γραφείο...

Πειράζει???

Δεν νομίζω ότι πειράζει. Εγώ εκανα μεταφορά Παρασκευή και Δευτερα πήγα δουλειά κανονικά. Μαλιστα ημουν στο εργοστάσιο και οχι στο γραφειο μου και ανεβαινα σε κατι οροφες και τεχνικούς οροφους για να παρκολουθώ κάτι εργασίες...! Ειχα ρωτησει και το γιατρό. Μου είχε πει ότι το θεμα ειναι να γινει εμφυτευση που αν ειναι βλαστοκύστες λογικά θα γίνουν μεσα σε λιγες ωρες απο την μεταφορά , αν ειναι κυτταρα σε 3 περίπου 24 ωρα...! Από εκεί και περά δεν υπάρχει λόγος, αν ηταν ετσι θα λεγαμε σε όλες τις γυναικες να ειναι ξαπλωμένες στο δευτερο μισό κάθε κύκλου...

kOZcp3.png

Στην Αθήνα δεν θέλω να μείνω....θέλω την ησυχία μου στο σπίτι μου...

Ξερετε πως είναι αυτή η φάση????Σου την σπάνε όλοι και όλα....μόνο εσας θέλω για συντροφιά..

Αυτό το καταλαβαίνω. Εννοείται πουθενα σαν το σπίτι σου ιδίως σε τέτοιες περιστάσεις.

kOZcp3.png

Δεν νομίζω ότι πειράζει. Εγώ εκανα μεταφορά Παρασκευή και Δευτερα πήγα δουλειά κανονικά. Μαλιστα ημουν στο εργοστάσιο και οχι στο γραφειο μου και ανεβαινα σε κατι οροφες και τεχνικούς οροφους για να παρκολουθώ κάτι εργασίες...! Ειχα ρωτησει και το γιατρό. Μου είχε πει ότι το θεμα ειναι να γινει εμφυτευση που αν ειναι βλαστοκύστες λογικά θα γίνουν μεσα σε λιγες ωρες απο την μεταφορά , αν ειναι κυτταρα σε 3 περίπου 24 ωρα...! Από εκεί και περά δεν υπάρχει λόγος, αν ηταν ετσι θα λεγαμε σε όλες τις γυναικες να ειναι ξαπλωμένες στο δευτερο μισό κάθε κύκλου...

καλά εσύ δεν παίζεσαι.....

Θα αντέξω...έτσι και αλλιώς ποιός θα μου λερώσει???Και εχω σκεφτεί μετά την πρώτη βδομάδα να έρχομαι στο μαγαζί και να κάθομαι εδώ στο γραφείο...

Πειράζει???

Oxi!!!!! Egw thn epomeni ths emvryometaforas piga grafeio. Kai pira thetikotath xoriakh. To kanapediasma eiani mythos!!

Διαφημίσεις

δεν κάνει να ταξιδέψεις αμέσως;:shock::shock:

κοιτα, καθε γιατρός σου λέει τη γνωμη του. Ο δικός μου σε αυτο το θέμα ειναι χαλαρός. Δηλαδη σου λεει μην κανεις ταρζανιες αλλά μη εισαι και ταβλα, δεν χρειάζεται κατι περα του 40λεπτου που μενεις ουτως η άλλως ξαπλωμένη στο κέντρο. Οπως ειπα, σκεψου οτι εκανες σεξ, και εφυγες για ταξίδι..!Πιστεύω οτι αν ηταν τόσο ευκολο να χαναμε τα κυτταρα και τις εμφυτευσεις τότε δεν θα ημαστε 7 δις στον πλανήτη

kOZcp3.png

Re ki egw amesws piga. Kai xexniomouna. Eiani tyrrania to kathomai spiti kai koitaw ton toixo!! Psyxologiko telma!!

κοιτα, καθε γιατρός σου λέει τη γνωμη του. Ο δικός μου σε αυτο το θέμα ειναι χαλαρός. Δηλαδη σου λεει μην κανεις ταρζανιες αλλά μη εισαι και ταβλα, δεν χρειάζεται κατι περα του 40λεπτου που μενεις ουτως η άλλως ξαπλωμένη στο κέντρο. Οπως ειπα, σκεψου οτι εκανες σεξ, και εφυγες για ταξίδι..!Πιστεύω οτι αν ηταν τόσο ευκολο να χαναμε τα κυτταρα και τις εμφυτευσεις τότε δεν θα ημαστε 7 δις στον πλανήτη

Kale nai.Edw proponountai gia marathwnio, kanoune ippasia etc. Des zara philips 1 evdomada prin pei oti htan egyos pige agwnes ippasias kai efage kai touba apo to alogo.

Kai h charlotte casiraghi ippeve mexri to 1o trimhno.

Diladi an htan etsi tote kaneis den tha mene egyos pote.

Διαφημίσεις

αμα είναι να σου κάτσει....και εγώ που καθόμουνα σαν την κλώσα ...τι κατάλαβα....τίποτα...

An eiani na sou katsei sou katse!!!!!!!

OTI kai na kaneis!!!!!! Emena mia filh mou proponiotane gia marathwnio kai etrexe 5 xiliometra th mera!! Kai ekane test 3 evodmamdes meta thn kathysterhsh opote katalavaineis kounima.

ααααα....να σας πω κάτι άσχετο...η πεθερά μου και η κόρη της....δεν με πήρανε καθόλου τηλ.να ρωτήσουν τι κάνω....το είπα εχθές στον δικό μου....και μου λέει ρωτάνε εμένα....και λέω το ίδιο είναι;αλλά δεν πειράζει...έχει ο καιρός γυρίσματα....

Καλημερα!!! πήγα την μικρή παιδικο σήμερα και το καημενο εκλαιγε παλι δεν ήθελε με τίποτα αλλα πρεπει γιατι μετα με το μωρο θα πρεπει να εχω λίγο χρονο τα πρωινα αλλα ετσι εκανε και περυσι και ετα προσαρμόστηκε απλα ενιωθα τύψεις οτι το διώχνω απο το σπιτι ειναι περιεργα συναισθηματα ειμαι και ευαισθητη τωρα αχ βαχ. Την Δευτερα θα φτιάξω βαλίτσα΄, σήμερα πάω Αρκ να κανουμε το πλανο για το ποτε περιπου γενναμε.

Δημητρουλα κλωτσαει ο μπουμπουκος σου τι ωραια, να δεις πιο μετα πλακα που εχει δεν εχει χώρο και παει ολη η κοιλια μαζι, εμενα χθες το βραδυ ειχε λόξυγκα και πηγαινε η κοιλια πανω κατω πολυ γελιο.

Μορφουλα μου γλυκεια εχεις δικιο οπως κι αν νιώθεις εμεις ειμαστε ομως εδω να σε ακουμε, σιγουρα ομως τα καλήτερα ερχονται.

Εφακι μου μακαρι να διαλεξεις τον καλήτερο που θα σου φερει το μπεμπακι σου γιατι μονο αυτο εχει σημασια τελικα.

Ναντια μου ολα καλα? μου αρεσει που εισαι τοσο δυναμικη.

Maranth καλη επιτυχια με τις εξετασεις, πολλα φιλια

Αναστασια μην πεις τίποτα ειναι το καλήτερο νομίζω κι εγω οσες φορες ελεγα πιο πολυ με αγχωναν παρα με βοηθουσαν μετα τις 4 μερες σήκω και πήγαινε στην δουλεια αλλα μην κανεις τίποτα αυτα αν ειναι να κολλησουν εχουν κολλησει.

Φιλια πολλα!!! Καλημερα!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

ααααα....να σας πω κάτι άσχετο...η πεθερά μου και η κόρη της....δεν με πήρανε καθόλου τηλ.να ρωτήσουν τι κάνω....το είπα εχθές στον δικό μου....και μου λέει ρωτάνε εμένα....και λέω το ίδιο είναι;αλλά δεν πειράζει...έχει ο καιρός γυρίσματα....

Kala ekanes kai tou to pes. Xodro ligo pou den se pirane. Exete kali shesi genika?

Kala ekanes kai tou to pes. Xodro ligo pou den se pirane. Exete kali shesi genika?

ααααα...εγω δεν κρατάω το στόμα μου...θα τα πω....τυπικές είναι οι σχέσεις μας.....αλλά όποτε νοσηλεύεται ο ανηψιός του εγώ είμαι εκεί....μου την δίνει που τις υποστηρίζει....και τα ακούει βέβαια μετά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...