Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπόν.....

Σκεφτομαι το εξής....επειδή στην προηγούμενη προσπάθεια τα πράγματα δεν πήγαν καλά και έπρεπε να πω από ένα ψέμα στους γονείς γιατί δεν προχώρησα σε εμβρυομεταφορά...σκέφτομαι αυτή τη φορά να το κρατήσω μυστικό....

Ο άντρας μου λέει να το πούμε μόνο στη μάνα του(από την άποψη ότι θα έχω βοήθεια)...αλλά εγώ δεν θέλω γιατί την προηγούμενη αντί να με παρηγορήσει αυτή την παρηγορούσα εγώ...

Εσείς τι λέτε???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Λοιπόν.....

Σκεφτομαι το εξής....επειδή στην προηγούμενη προσπάθεια τα πράγματα δεν πήγαν καλά και έπρεπε να πω από ένα ψέμα στους γονείς γιατί δεν προχώρησα σε εμβρυομεταφορά...σκέφτομαι αυτή τη φορά να το κρατήσω μυστικό....

Ο άντρας μου λέει να το πούμε μόνο στη μάνα του(από την άποψη ότι θα έχω βοήθεια)...αλλά εγώ δεν θέλω γιατί την προηγούμενη αντί να με παρηγορήσει αυτή την παρηγορούσα εγώ...

Εσείς τι λέτε???

και ποιος θα σε βοηθάει ρε αναστασώ;μόνη σου θα κάνεις δουλειές;εκτός και αν σε βοηθάει ο δίμετρος....

Διαφημίσεις

Λοιπόν.....

Εσείς τι λέτε???

Αν είναι να την παρηγορείς λέω να μην το πείτε. Οχι ότι θα χρειαστεί να την παρηγορήσεις αλλά δεν ειναι απαραίτητο να έχεις την αγωνία σου και ταυτόχρονα και την αγωνία της πεθεράς σου. Το ερώτημα είναι αν μπορεις να κάνεις κάτι τέτοια καθώς μενει κοντα'και παρακολουθεί τα πάντα. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή εκεινο το 2-βδομαδο. Θα αντεξεις να μην ξαραχνιάσεις ;

kOZcp3.png

Λοιπόν.....

Εσείς τι λέτε???

Symfwnw 100%. Mhn peis tpt se kanena. Egw thn 2h fora den to pa oute stous goneis mou. To pa afou pira thetikh xoriakh.

και ποιος θα σε βοηθάει ρε αναστασώ;μόνη σου θα κάνεις δουλειές;εκτός και αν σε βοηθάει ο δίμετρος....

Να σου πω κάτι...αν είναι να μου τα κάνει πάλι τούμπανο η πεθερά καλύτερα να μην κάνω δουλειές για κανα δυο βδομάδες.....θα κάνει ότι μπορεί ο άντρας....μετά βέβαια αν με το καλό είναι θετικό θα της το πω για να με βοηθάει...το θέμα μου είναι μέχρι την χοριακή...

I81rp3.png

Αν είναι να την παρηγορείς λέω να μην το πείτε. Οχι ότι θα χρειαστεί να την παρηγορήσεις αλλά δεν ειναι απαραίτητο να έχεις την αγωνία σου και ταυτόχρονα και την αγωνία της πεθεράς σου. Το ερώτημα είναι αν μπορεις να κάνεις κάτι τέτοια καθώς μενει κοντα'και παρακολουθεί τα πάντα. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή εκεινο το 2-βδομαδο. Θα αντεξεις να μην ξαραχνιάσεις ;

Θα αντέξω...έτσι και αλλιώς ποιός θα μου λερώσει???Και εχω σκεφτεί μετά την πρώτη βδομάδα να έρχομαι στο μαγαζί και να κάθομαι εδώ στο γραφείο...

Πειράζει???

I81rp3.png

Α! μήπως αμεσως μετά την εμβρυομεταφορά να έμενες κανανε 2-3ημερο Αθήνα; Ετσι και το ταξίδι θα αποφύγεις αμέσως μετά και φυσικά θα περάσουν και οι πιο κρίσιμες μερες. Μετα δεν θα εχεις θέμα, απλώς δεν θα σηκωνεις χαλιά και δεν θα ζυμώνεις τσουρέκια. Τα απολύτως απαραίτητα θα κάνεις. Λες να σε εντοπίσει;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω κάτι...αν είναι να μου τα κάνει πάλι τούμπανο η πεθερά καλύτερα να μην κάνω δουλειές για κανα δυο βδομάδες.....θα κάνει ότι μπορεί ο άντρας....μετά βέβαια αν με το καλό είναι θετικό θα της το πω για να με βοηθάει...το θέμα μου είναι μέχρι την χοριακή...

Mhn peis tipota. Den tha pathei tipota to spiti gia 2 evdomades. Pes oti leipate gia diakopes!!

αν μπορείς μη το λες......αν αντέξεις να μην κάνεις δουλειές εννοώ....μη το λες καλύτερα...

Α! μήπως αμεσως μετά την εμβρυομεταφορά να έμενες κανανε 2-3ημερο Αθήνα; Ετσι και το ταξίδι θα αποφύγεις αμέσως μετά και φυσικά θα περάσουν και οι πιο κρίσιμες μερες. Μετα δεν θα εχεις θέμα, απλώς δεν θα σηκωνεις χαλιά και δεν θα ζυμώνεις τσουρέκια. Τα απολύτως απαραίτητα θα κάνεις. Λες να σε εντοπίσει;

δεν κάνει να ταξιδέψεις αμέσως;:shock::shock:

Στην Αθήνα δεν θέλω να μείνω....θέλω την ησυχία μου στο σπίτι μου...

Ξερετε πως είναι αυτή η φάση????Σου την σπάνε όλοι και όλα....μόνο εσας θέλω για συντροφιά..

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...