Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ποσο περιεργο μου φαινεται που δε θα παω στη δουλεια αυριο...:(:(:(:(

Σας καληνυχτω!!!!

Διδυμακι μου να ξερεις ο Θεος σου χρωσταει και δεν ξεχναει...που ξερεις ισως τα Χριστουγεννα αυτα ειναι διαφορετικα! ;)

Σε όλες μας χρωστάει διδυμάκι μου και είμαι σίγουρη ότι δεν ξεχνάει καμία μας!!!

Όσο για την δουλειά καταλαβαίνω ότι νιώθεις αμήχανα,αλλά προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου,να καθαρίσεις το μυαλό σου,να ξεκουραστείς και να ετοιμαστείς να γίνεις μανούλα.

Καληνύχτα ομορφιά μου!!!

Διαφημίσεις

σας καληνυχτώ και εγώ....καλό ξημέρωμα....φιλάρες...

Καληνύχτα Μορφάκι μου και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα έχεις καλύτερη διάθεση.Τα καλύτερα είναι μπροστά μας κοριτσάρα μου,να είσαι σίγουρη γι'αυτό!!!

Κοριτσια καληνυχτα.Δεν διαβασα και πολλα γιατι ειχα να μαζεψω κατι τελευταια αμμο γατας κλπ...Αυριο λογικα θα μπω περισσοτερο.Φιλια!!!

Καληνύχτα και σε σένα κακάο μου.

Φεύγω και εγώ σιγά σιγά!!!

Καλό ξημέρωμα σε όλες!!!

Κίνηση η νυχτεριδούπολή σήμερα εεεε??? Ωραία πράγματα...

Μάλλον δε σας πρόλαβα, δε πειράζει σας στέλνω πολλές καληνύχτες και όνειρα γλυκά....

Μορφάκι ότι θες, όποτε θες, εμείς εδώ και θα δεις θα αισθάνεσαι καλύτερα αγαπούλα...Στα είπα και χθες...Φιλάκια...

Εφάκι το καλύτερο θα διαλέξεις και αυτό που περνάς τώρα σε προετοιμάζει για την πιο ευχάριστ'η έκπληξη στη ζωή σου...Δε ξέρω απλά αισθάνομαι ότι αυτή είναι η τυχερή σας...Εχω ταυτιστεί πολύ με την ιστορία σου και επειδή αισθανόμουν και εγώ σε αδιέξοδο και δεν ήξερα τι θα κάνω, συνειδητοποίησα ότι έφτασα στον πάτο και μετά όλα πήγαν κατ' ευχήν...Ετσι θα γίνει κοριτσάρα μου...Ελπίζω τον Οκτώβρη να συμπεσουμε Αθήνα και να καταφέρω να σε δω...

Ναντιάκι μου πάει πέρασε και αυτό...Τώρα ξανά στο ιατρείο του για την επόμενη εγκυμοσύνη που θα είναι και τελειόμηνη...;);););)

Φιλάκια σε όλες....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!

Έφη μου διάβασα τα νέα σου!!!

Ελπίζω να αποφασίσετε το καλύτερο για την περίπτωση

σας και να αποκτήσετε επιτέλους το πολυπόθητο!!!!!

Μόρφω κοριτσάκι μου έχεις περάσει πάρα πολλά!!

Είναι λογικό να αισθάνεσαι πεσμένη αλλά όπως λένε τα κορίτσια

τελειώσανε τα ψέματα.. ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις ΔΥΝΑΜΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ

και προσπαθήσεις και αυτή τη φορά είμαι σίγουρη πως

ο Θεούλης θα σου δώσει το παιδάκι σου!!!!

Ντανιέλα και εμένα με ρούφηξε η κρουέλα και με μαύρισε κιόλας!!

Καλά αποτελέσματα!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλημέρα κορίτσια...

Πως πάνε τα κέφια σήμερα??

Λοιπόν τα δικά μου....θα πάω σε μισή ωρίτσα στην γυαικολόγο να μου γράψει την καλλιέργεια και στο καπάκι θα πάω να την κάνω κιόλας..

Οσο για την ψυχολογία...όλες έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας...αυτό θα τελειώσει όταν με το καλό πάρουμε στην αγκαλιά μας τα μωρά μας....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Πως πάνε τα κέφια σήμερα??

Λοιπόν τα δικά μου....θα πάω σε μισή ωρίτσα στην γυαικολόγο να μου γράψει την καλλιέργεια και στο καπάκι θα πάω να την κάνω κιόλας..

Οσο για την ψυχολογία...όλες έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας...αυτό θα τελειώσει όταν με το καλό πάρουμε στην αγκαλιά μας τα μωρά μας....

Καλημέρα Αναστασάκι!!!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

Από τη στιγμή που θα αποκτήσουμε μωρά θα αρχίσουν

άλλες αγωνίες και άγχη, που θα λήξουν όταν λήξουμε και εμείς!!

Τί ανωμαλία ε??? Να επιθυμείς διακαώς αγωνίες και άγχη ...

Αλλά τι κάνουμε? Ετσι είναι η φύση, μην το ξεχνάμε.

Καλά αποτελέσματα αγάπη!!!

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Διάβαζα Μορφάκι για τις downιες σου...Καταλαβαίνω οτι δεν ειναι η επέμβαση αυτή καθ'αυτή που σε εχει ρίξει, αλλωστε σαν μεμονωμενο γεγονός δεν λέει και κάτι. Μαλλον συσωρευτικά λειτουργησε και σε ηρθε μαυρίλα. Οταν είσαι ετσι προτείνω να μπαινεις να τα λες. Κατι θα πει η μια κάτι η άλλη, καμια μαλακία εγώ, στο τέλος θα ξεθυμάνεις άσε που μπορεί να χαμογελάσεις κιόλας. Πάντως ρε κοπέλα μου σκέψου οτι τα περι παιδιού τα έχεις βάλει σε μια τάξη, και απλώς περιμένεις. Προτείνω το χρόνο αυτό να το περάσεις φροντίζοντας τον εαυτό σου τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά...ο,τι μπορει να σημαίνει αυτό για σένα...! κορίτσι μου εχεις την υγεία σου (και τα μικρα προβλήματα υγείας έχουν λυση), τον άντρα σου, το σπίτι σου , τη δουλειά σου. Του χρόνου τέτοιο καιρό θα εχεις κοιλιά σαν τη δική μου ( και εγω Φεβρουάριο εκανα προσπαθεια) και θα βρίζεις που επελεξες Φλεβάρη και έπρεπε να καθίσεις σπίτι αντι να πας να κανεις 3 μέρες διακοπές. Κοίτα να απολαυσεις αυτές τις στιγμές γιατί μετά τα πραγματα με τα παιδιά αγριεύουν...εκεί να δεις μαυρίλες. Να ξέρεις οτι με τα παιδιά τα δικά σου θέλω σβηνουν και όσο και αν τα αγαπάμε αυτό δεν παυει να υπάρχει και μας τρωει...Εχεις 5 υπεροχους μηνες μπροστά σου, σου προτείνω να τους χαρείς..

kOZcp3.png

Εφάκι μου διαβασα τα λεπτομερέστατη αναφορά σου. Εντυπωσιάστηκα...!

Για τον 1ο γιατρό που αναφέρεις, αν δεν σου ταίριαξε δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει να το διακαιολογήσεις κιόλας. Αυτό που λες για το elnova κι εμενα δεν θα μου άρεσε μια τέτοια επιμονή. Παμε λοιπόν παρακάτω.

Δεν ξέρω αν τον Οκτώβριο που θα έρθεις θα δεις άλλους γιατρούς ή αν θα έρθεις αφού επιλέξεις ανάμεσα στους 3 που είδες. Πάντως σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δεις και τον δικό μου γιατρό, πριν λιγες μέρες στείλαμε ενα ζευγαρι φίλων εκει που διαβάζοντας τα θέματά σας διαπιστωσα ότι είναι πολύ παρόμοια. Τους φάνηκε πολύ κατατοπιστικός και δεν τους ξεπέταξε. Θα ξεκινησουν αυτό το μήνα κιόλας και παρόλη την άρνηση της κοπέλας εδώ και πολύ καιρό τελικά πειστηκε...(ειναι και πειστικός..!) Ισως να βοηθήσει ...θα χασεις 50 ευρω.

Πάντως όπως και να έχει καταλαβαίνω οτι το Νοέμβριο θα κάνεις την προσπάθειά σου. Πολύ καλός μήνας ο Νοέμβρης αν και γεννητουρια θα σου πεσουν Ιουλιο....

Ελπίζω να κατασταλάξεις σύντομα και να δεις που όλα θα πάνε καλά...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Διάβαζα Μορφάκι για τις downιες σου...Καταλαβαίνω οτι δεν ειναι η επέμβαση αυτή καθ'αυτή που σε εχει ρίξει, αλλωστε σαν μεμονωμενο γεγονός δεν λέει και κάτι. Μαλλον συσωρευτικά λειτουργησε και σε ηρθε μαυρίλα. Οταν είσαι ετσι προτείνω να μπαινεις να τα λες. Κατι θα πει η μια κάτι η άλλη, καμια μαλακία εγώ, στο τέλος θα ξεθυμάνεις άσε που μπορεί να χαμογελάσεις κιόλας. Πάντως ρε κοπέλα μου σκέψου οτι τα περι παιδιού τα έχεις βάλει σε μια τάξη, και απλώς περιμένεις. Προτείνω το χρόνο αυτό να το περάσεις φροντίζοντας τον εαυτό σου τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά...ο,τι μπορει να σημαίνει αυτό για σένα...! κορίτσι μου εχεις την υγεία σου (και τα μικρα προβλήματα υγείας έχουν λυση), τον άντρα σου, το σπίτι σου , τη δουλειά σου. Του χρόνου τέτοιο καιρό θα εχεις κοιλιά σαν τη δική μου ( και εγω Φεβρουάριο εκανα προσπαθεια) και θα βρίζεις που επελεξες Φλεβάρη και έπρεπε να καθίσεις σπίτι αντι να πας να κανεις 3 μέρες διακοπές. Κοίτα να απολαυσεις αυτές τις στιγμές γιατί μετά τα πραγματα με τα παιδιά αγριεύουν...εκεί να δεις μαυρίλες. Να ξέρεις οτι με τα παιδιά τα δικά σου θέλω σβηνουν και όσο και αν τα αγαπάμε αυτό δεν παυει να υπάρχει και μας τρωει...Εχεις 5 υπεροχους μηνες μπροστά σου, σου προτείνω να τους χαρείς..

καλημέρα....καλά έκανα και μπήκα....χαμογέλασα.....σήμερα έχεις αναλαμπή;σε πιάσανε οι γλύκες;χαχαχαχαχα.......

Α! ναι Εφη, η ανησυχία σου σχετικά με τον 2ο της λίστας (περί του ανήκειν) είναι εύλογη. Προσωπικά στον αρχηγό της κλικας δεν θα πηγαινα ποτέ. Γιατρός που αφιερωνει χρόνο για να βγει στη Μενεγάκη και δεν εχει χρόνο για τους ασθενείς του, όσο καλός και να είναι δεν με πειθει. Βεβαια αυτος που είδες είναι ακόμα στα σπάργανα και παλευει να φτιαξει όνομα οπότε πιστεύω ότι προς το παρόν θα δουλευει σαν το σκυλί για να παρει όσο το δυνατό περισσοτερες θετικές χοριακές!!! Δεν ξέρω, ευλογη ανησυχία πάντως

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...