Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κουράστηκα.... η ψυχολογία έχει πέσει στα τάρταρα...πιο κάτω δεν έχει.....

γιαυτό δεν ήθελα να γράψω τόσες μέρες....για να μην σας ζαλίζω....

Ωπ επανήλθα μόλις είδα αυτό το ποστ!

Τι μας ζαλιζεις ρε Μόρφω?

Εδώ γιατί είμαστε δηλαδή? Για τα εύκολα?

Μην κλεινεσαι στον εαυτό σου σε παρακαλώ. .

Δεν κάνει καλό να μη μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου.

Αντε παω τώρα.

Σμουτς!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια πάω εγώ. .

Πάω να πάρω καμιά αγκαλιά τον άντρα.

Φιλάκια στα μουτράκια σας... ♡♡

καληνύχτα δημητρούλα....μόλις σε κλωτσήσει ο μπέμπης...δώστον ένα φιλάκι απο εμένα...

Δημητρούλα μου κάνει αισθητή την παρουσία του ο Δημητράκης ε???Πολύ χαίρομαι!!!Πρέπει να είναι τέλειο συναίσθημα!!!

Μορφάκι μου πέρασες πολλά,αλλά τα ξεπέρασες.Έτσι θα γίνει και τώρα.Θα δεις.Και σε λίγο θα έρθει και το μωράκι σου!!!

Κακάο σταμάτα να κάνεις δουλειές,με αγχώνεις!!!Χιχιχιχιχι!!!Και εγώ αγαπώ πολύ τις γάτες και γενικότερα τα ζωάκια,αλλά δεν μπορώ να έχω.Σκύλο σε διαμέρισμα πρώτον τον λυπάμαι και δεύτερον λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και στις γάτες έχει αλλεργία το αγόρι μου,οπότε....

Διδυμάκι μου ακόμα και όλους τους γιατρούς να είχες μπροστά σου,πάλι μπερδεμένη θα ήσουν.Λογικό είναι.Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε θέματα που προέρχονται από τη φύση και ζητάμε από τους γιατρούς να τα διορθώσουνε.Και ορθώς το ζητάμε,αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι και δεν είναι Θεοί.Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη φύση τόσο καλά.Άρα και διαφορετικές απόψεις θα έχουνε και θα μας μπερδεύουνε.Το θέμα είναι να είναι καλοί επιστήμονες και άνθρωποι και όχι απατεώνες.Και με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών να φτάσουμε να αγγίξουμε το όνειρο.

Διαφημίσεις

Διδυμάκι μου ακόμα και όλους τους γιατρούς να είχες μπροστά σου,πάλι μπερδεμένη θα ήσουν.Λογικό είναι.Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε θέματα που προέρχονται από τη φύση και ζητάμε από τους γιατρούς να τα διορθώσουνε.Και ορθώς το ζητάμε,αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι και δεν είναι Θεοί.Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη φύση τόσο καλά.Άρα και διαφορετικές απόψεις θα έχουνε και θα μας μπερδεύουνε.Το θέμα είναι να είναι καλοί επιστήμονες και άνθρωποι και όχι απατεώνες.Και με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών να φτάσουμε να αγγίξουμε το όνειρο.

Έχεις δικιο....γι αλλη μια φορα! ;) Οσο πιο πολυ το αναλυουμε τοσο πιο πολυ μπλεκομαστε!!!!!!

ΚΑΙ ΜΟΡΦΑΚΙ δε μας κουραζεις...Γι αυτο ειναι το φορουμ και γι αυτο δεθηκαμε μεταξυ μας...Οτι θες θα το λες εδω...θα σε κραζουμε και θα σου περναει χιχιιιχιχι χαχαχχααχ χοχοχοχοχο ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ωπ επανήλθα μόλις είδα αυτό το ποστ!

Τι μας ζαλιζεις ρε Μόρφω?

Εδώ γιατί είμαστε δηλαδή? Για τα εύκολα?

Μην κλεινεσαι στον εαυτό σου σε παρακαλώ. .

Δεν κάνει καλό να μη μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου.

Αντε παω τώρα.

Σμουτς!

Δίκαιο έχεις σε όλα πρόεδρε.

Καληνύχτα!!

νάντι μου εδώ είσαι;τι κάνεις;σήμερα ήταν δύσκολα ε;αντε πέρασε και αυτό όμως...τα καλύτερα έρχονται ναι;ναι...

Μορφάκι μου εδώ είμαι,αλλά μίλαγα και με την μαμά μου στο τηλ γι'αυτό άργησα.

Πέρασε Μορφάκι μου.Κοιτάω μπροστά.

Κάνε και εσύ το ίδιο σε παρακαλώ.Μας περιμένουν ωραία πράγματα,είμαι σίγουρη.

Έχεις δικιο....γι αλλη μια φορα! ;) Οσο πιο πολυ το αναλυουμε τοσο πιο πολυ μπλεκομαστε!!!!!!

ΚΑΙ ΜΟΡΦΑΚΙ δε μας κουραζεις...Γι αυτο ειναι το φορουμ και γι αυτο δεθηκαμε μεταξυ μας...Οτι θες θα το λες εδω...θα σε κραζουμε και θα σου περναει χιχιιιχιχι χαχαχχααχ χοχοχοχοχο ;)

Πες τα και εσύ ρε διδυμάκι μου!!!

Όταν τη στεναχώρια την μοιράζεσαι κόβεται στη μέση,ενώ η χαρά διπλασιάζεται!!!

Ποσο περιεργο μου φαινεται που δε θα παω στη δουλεια αυριο...:(:(:(:(

Σας καληνυχτω!!!!

Διδυμακι μου να ξερεις ο Θεος σου χρωσταει και δεν ξεχναει...που ξερεις ισως τα Χριστουγεννα αυτα ειναι διαφορετικα! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Να μας λες οτι σε προβληματιζει!

Κόψε και μοίρασε στα δύο

πάντα η αγάπη θέλει δύο,

δυο να γελούν στο ίδιο αστείο

δυο να ζεσταίνουνε το κρύο

δυο να μοιράζονται αμαρτία και θεό.

Κόψε και μοίρασε στα δυο

πάντα η αγάπη θέλει δυο

δυο μονομάχους στο πεδίο

δυο στο μαζί και στο αντίο

δυο να μοιράζονται τα πάντα ή το κενό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μορφάκι μου εδώ είμαι,αλλά μίλαγα και με την μαμά μου στο τηλ γι'αυτό άργησα.

Πέρασε Μορφάκι μου.Κοιτάω μπροστά.

Κάνε και εσύ το ίδιο σε παρακαλώ.Μας περιμένουν ωραία πράγματα,είμαι σίγουρη.

πόσο δύναμη μπορεί να έχεις!μπράβο σου ρε νάντι...σε θαυμάζω...ειλικρινά....θα το κάνω...μάλλον..ελπίζω....θα ξανά σηκωθώ....αλλά δεν ξέρω πότε και πως...

Ποσο περιεργο μου φαινεται που δε θα παω στη δουλεια αυριο...:(:(:(:(

Σας καληνυχτω!!!!

Διδυμακι μου να ξερεις ο Θεος σου χρωσταει και δεν ξεχναει...που ξερεις ισως τα Χριστουγεννα αυτα ειναι διαφορετικα! ;)

καληνύχτα....λιονταράκι.....φιλιά........

πόσο δύναμη μπορεί να έχεις!μπράβο σου ρε νάντι...σε θαυμάζω...ειλικρινά....θα το κάνω...μάλλον..ελπίζω....θα ξανά σηκωθώ....αλλά δεν ξέρω πότε και πως...

Δεν είμαι τίποτα ιδιαίτερο ρε Μορφάκι μου,απλά είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη.Μην νομίζεις έχω και εγώ μέρες που είμαι σκ@τα,αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο εαυτός μου έτσι και προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι ότι θα κάνω- όσο περνάει από το χέρι μου -τα πράγματα καλύτερα.Τουλάχιστον έτσι θα νιώθω οκ με τον εαυτό μου ότι προσπάθησα.Κάπως έτσι σκέφτομαι σε γενικές γραμμές.Άσε που είμαι και φουλ εγωίστρια και δεν θέλω να χάνω.Έχασα μια μάχη,αλλά όχι τον πόλεμο που λένε!!!

Και εσύ φάση περνάς και θα συνέλθεις,θα δεις.Σιγά σιγά θα φτιάξει η ψυχολογία σου.Έχεις περάσει πολλά και είναι λογικό να σε παίρνει κάποιες στιγμές από κάτω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...