Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Παντως κορίτσια για να νιωσω σιγουρη 100% για καποιον γιατρο και να μην ειμαι καχύποπτη ( και ο μαντ ο καλος μου με καλυψε και στο μωρο οταν ρωτησε το μωρο για το αγχος) πιστευω θα πρεπει να οργανωσω συνεδριο με ολους τους εξωσωματικους...να ανεβαινουν να μιλανε ενας ενας και μετα να αποφασισω....και αν....:rolleyes:

Από interview πρέπει να τους περνάμε τελικά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

τωρα που το λες καπου το εχει παρει το ματι μου....;)

Να μπεις να λεμε τα γατικα μας χαχαχα

Να σου πω την αληθεια τωρα αρχισα να ξαναμπαινω.Με τις αποβολες κι αυτα δεν ειχα ορεξη για ιντερνετ και πολλα πολλα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Λόγω της επέμβασης?

Ή έγινε κάτι άλλο?

Σκέφτεσαι και την εξωσωματική?

με έποιασαν τα ψυχολογικά μου...με όλα αυτά που μου συμβαίνουν....αυτά που έχω τραβήξει τόοοοοοοσα χρονια.....και τραβάω ακόμα....

Διαφημίσεις

Mορφακι μου τωρα εισαι στην τελικη ευθεια...λογικο να πεφτεις καποιες φορες αλλα πρεπει να εισαι χαρουμενη γιατι με τα δανεικα και την τελεια μητρα που εχεις θα εισαι εγκυουλα σε λιγους μηνες!!!!

Κοιτα να βαλεις τη δουλεια σε μια σειρα, τα προσωπικα σου, τα οικονομικα σου και τα ψυχολογικα σου και να ασχοληθεις 100% με την εξωσω...αμεσως μετα τα χριστουγεννα πρεπει να ξεκινησεις, μη το καθυστερεις!!! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

με έποιασαν τα ψυχολογικά μου...με όλα αυτά που μου συμβαίνουν....αυτά που έχω τραβήξει τόοοοοοοσα χρονια.....και τραβάω ακόμα....

Ευμορφία μου δεν έχεις τραβήξει και λίγα. .

Και σίγουρα μέχρι να έρθει το μωράκι σου, χρειάζεται να δείξεις λίγο δύναμη ακόμα.

Θεωρώ ότι το δύσκολο ομως το έχεις περάσει.

Τώρα μένει ουσιαστικά το διαδικαστικο, έτσι δεν είναι ρε κοπελαρα μου?

Έχεις πάει σε γιατρούς, εχεις κανει εξετάσεις, επεμβάσεις, προσπάθειες. .. τώρα που έφτασες στην τελική ευθεία, δείξε λίγο ακόμα δύναμη.

Τώρα έχεις καταλήξει στο τι πρέπει να γίνει.

Τώρα θέλει δύναμη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Mορφακι μου τωρα εισαι στην τελικη ευθεια...λογικο να πεφτεις καποιες φορες αλλα πρεπει να εισαι χαρουμενη γιατι με τα δανεικα και την τελεια μητρα που εχεις θα εισαι εγκυουλα σε λιγους μηνες!!!!

Κοιτα να βαλεις τη δουλεια σε μια σειρα, τα προσωπικα σου, τα οικονομικα σου και τα ψυχολογικα σου και να ασχοληθεις 100% με την εξωσω...αμεσως μετα τα χριστουγεννα πρεπει να ξεκινησεις, μη το καθυστερεις!!! ;););)

δεν ξέρω ρε συ...κάθε φορά κάτι μου βγαίνει....αααα...σήμερα ο γιατρός μου είπε....οτι οι μυς της κοιλιάς μου και τα νεύρα....είναι γερά....το μόνο είναι οτι πρέπει να χάσω κιλά...γιατί έχω πολύ λίπος στην κοιλιά...και αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα......

Ρε Εφη μαζί γράφαμε τα περί τελικής ευθείας!

Χεχεχεχε!

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται! ;););)

Από interview πρέπει να τους περνάμε τελικά!

Κανονικα θα επρεπε αυτοι να ερχονται σε μας...να καταθετουν τις προτασεις τους και να αποφασιζουμε...αμ πως....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ευμορφία μου δεν έχεις τραβήξει και λίγα. .

Και σίγουρα μέχρι να έρθει το μωράκι σου, χρειάζεται να δείξεις λίγο δύναμη ακόμα.

Θεωρώ ότι το δύσκολο ομως το έχεις περάσει.

Τώρα μένει ουσιαστικά το διαδικαστικο, έτσι δεν είναι ρε κοπελαρα μου?

Έχεις πάει σε γιατρούς, εχεις κανει εξετάσεις, επεμβάσεις, προσπάθειες. .. τώρα που έφτασες στην τελική ευθεία, δείξε λίγο ακόμα δύναμη.

Τώρα έχεις καταλήξει στο τι πρέπει να γίνει.

Τώρα θέλει δύναμη.

κουράστηκα.... η ψυχολογία έχει πέσει στα τάρταρα...πιο κάτω δεν έχει.....

γιαυτό δεν ήθελα να γράψω τόσες μέρες....για να μην σας ζαλίζω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...