Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΕΥΜΟΡΦΊΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

Τι κάνεις? Πως είναι η υγεία σου?

Η ψυχολογία σου?

Ελπίζω σιγά σιγά όλα να βελτιώνονται.

η υγεία μου καλά.....η ψυχολογία μου....σκατά.....σόρρυ κιόλας......

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω...μου ειπαν για καποιον Π@π@νικολαου..ξεχασα να ρωτησω αν ειναι αθηνα ή σαλονικα...

Εφη εχει εναν Παπ.... στην Αθηνα και εναν Θεσ/νικη.... αλλα εγω πιστευω οτι σου ειπανε για της Θεσ/νικης... τον αλλον πρωτη φορα τον ακουω....

αν είναι αυτός που σου είπα....είναι στο ίδιο ιατρείο με την δικιά σου γιατρό......να πας είναι καλός.....μπορείς να ξανα ρωτήσεις;

Ο τσιλι μου τον ειπε...λες να παρω τον τσιλι στο κινητο? Μου το εδωσε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

αν είναι αυτός που σου είπα....είναι στο ίδιο ιατρείο με την δικιά σου γιατρό

καλα λες.....ηταν μαζι...

Εφη εχει εναν Παπ.... στην Αθηνα και εναν Θεσ/νικη.... αλλα εγω πιστευω οτι σου ειπανε για της Θεσ/νικης... τον αλλον πρωτη φορα τον ακουω....

τι χαζη που δε ρωτησα τον τσιλι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Παντως κορίτσια για να νιωσω σιγουρη 100% για καποιον γιατρο και να μην ειμαι καχύποπτη ( και ο μαντ ο καλος μου με καλυψε και στο μωρο οταν ρωτησε το μωρο για το αγχος) πιστευω θα πρεπει να οργανωσω συνεδριο με ολους τους εξωσωματικους...να ανεβαινουν να μιλανε ενας ενας και μετα να αποφασισω....και αν....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

η υγεία μου καλά.....η ψυχολογία μου....σκατά.....σόρρυ κιόλας......

Τι σε εχει αγχωσει τοσο πολύ??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Παντως κορίτσια για να νιωσω σιγουρη 100% για καποιον γιατρο και να μην ειμαι καχύποπτη ( και ο μαντ ο καλος μου με καλυψε και στο μωρο οταν ρωτησε το μωρο για το αγχος) πιστευω θα πρεπει να οργανωσω συνεδριο με ολους τους εξωσωματικους...να ανεβαινουν να μιλανε ενας ενας και μετα να αποφασισω....και αν....:rolleyes:

ωραια ιδεα!!! μ'αρεσεις!!!:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...