Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΤΕ...????????

ΕΓΩ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ...!!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ.....ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ...!!!!!

Οχι μωρουδίνι μου όχι! !!!

Διαβαζα :-(

Και σας σκεφτόμουνα. .. :-(

Έκανα παρέα με τον Καρλομαγνο, το Χλωδοβίκο και τον Όθωνα (τον Α')....

Ταξίδευα στην Καρολιγγεια Αυτοκρατορία, στην Αγία Ρωμαϊκη Αυτοκρατορία, στην Αγγλία και τη Γαλλία του μεσαίωνα....

Επισης Άραβες, Μαγυάροι και Νορμανδοι (βικινγκς), μου έκαναν παρέα τόση ώρα....

Για να δείτε δηλαδή τι τραβάω...... :-(

:shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ....ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΔΗΜΗΤΡΑ....!!!!!!!!!!!!

ΣΤΙΣ 21/4/13 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ...!!!!!!!!!!!!

Αχ ναι ναι τι καλά! !!:P

Την ημέρα που θα ειμαι εκτός Αθήνας! :evil:

Εκτός Αθήνας βεβαίως βεβαίως. .....:evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα.Λίγο έλειψα και ξεσαλώσατε!!!!

Πρόεδρε αν δεν γραφτείς στο άλλο φόρουμ πρώτα εδώ θα είμαστε και θα σου κάνουμε παρέα.

Παρεπιπτόντως εσείς οι αδύνατες εκτός από αδύνατες είστε και προκλητικές!!!!Δεν μας λυπάστε καθόλου?????Ειδικά εσύ leuta είναι ανάγκη να μας λες ότι τρως τα πάντα και τώρα δεν μπορείς να χάσεις 2 κιλά?Πλάκα μας κάνεις?Μήπως δεν χρειάζεται να χάσεις 2 κιλά και γι'αυτό δυσκολεύεσαι?Και εσύ ρε πρόεδρε 57 κιλά και θες δίαιτα?

Με κάνετε και ντρέπομαι!!!!!!

Εγώ είμαι και κοντή και χοντρή!!!!Ακούς εκεί είστε φάλαινες με 57 κιλά!!!!!Παίζεται με τον πόνο μας,δεν υπάρχει!!!!!

Εγώ ας πούμε χρειάζομαι τη δίαιτα οπωσδήποτε και θέλω να χάσω 10-12 κιλά.Κάποτε ήμουν και εγώ μια χαρά χωρίς κοιλιακούς όμως.Παίρνω σε όλο το σώμα αλλά κυρίως σε πωπό και μπούτια.Αφήστε τα χάλια η κατάσταση!!!!Μέχρι να παντρευτώ που κανόνιζε η μανούλα το φαί,όλα πήγαιναν καλά.Μετά που έπρεπε να μαγειρεύω εγώ με τις ώρες που δούλευα δεν προλάβαινα πάντα και έτσι χωρίς να το καταλάβω καλά καλά πήρα τα κιλά.Ο αντρούλης μου είναι και αυτός καλοφαγάς και ποτέ δεν μου έκανε παρατήρηση.Και μάλιστα όταν κάποια στιγμή του είπα "Έγινα βόδι γιατί και εσύ δεν μου μιλάς να μην χάνω το μέτρο?" μου είπε "Ε καλά πάχυνες,αλλά όχι και έτσι που τα λες".Τι να πω άλλα βλέπω εγώ άλλα εκείνος.Το θέμα είναι πως η ζυγαριά και τα ρούχα μου επιβεβαιώνουν εμένα και όχι εκείνον.

Μου φαίνεται δεν θα έρθω σε καμία συνάντηση γιατί εσείς όλες είστε μοντέλα και εγώ φάλαινα!!!!

Επειδή όμως σας αγαπώ και θέλω πολύ να σας γνωρίσω θα έρθω!!!!!!Εγώ Κυριακή 14/4 μπορώ το πρωί να πάμε για καφεδάκι.Το μεσημέρι ίσως να έχω μια υποχρέωση,αλλά και αυτό ακόμα δεν είναι σίγουρο.Οπότε αν μπορείτε πρωί είμαι μέσα.Αν είναι για αργότερα θα σας πω στα μέσα της εβδομάδας.

Πάλι πολλά έγραψα,αλλά δεν σας προλαβαίνω κούκλες μου!!!

Διαφημίσεις

Αφήστε που εχθές που είχαμε πάει στην πεθερά μου είχε λουκάνικα,παιδάκια καλαμάκια,κοτόπουλο,πίτες,τζατζίκι,πατάτες τηγανιτές,σαλάτα,τσιζ κεικ και μια τούρτα μπισκότο που πήγα εγώ και να τρώνε όλοι και να πίνουν και εγώ έφαγα λίγη σαλάτα,2 καλαμάκια και λίγο τζατζίκι.Δράμα η κατάσταση.Και ύστερα από όλα αυτά επειδή φυσικά δεν τα φάγαμε όλα το μεσημέρι τα ξαναέβγαλε και το βράδυ να ξαναφάνε.Και εγώ να τρώω τη σαλατούλα μου!

Καληνύχτα ομορφιές μου!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα ξεκινάω επισήμως τη δίαιτα...εχθες τα μπερδεψα!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Εσεις με μαλώνετε αλλά εγώ σας αγαπώ! :tongue::tongue::cool::cool: Θα σας πω αν εχει αποτέλεσμα για να ξερει οποια κοπέλα θέλει να την χρησιμοποιήσει...

Και αφιερώνω σε όλες:

Καλημέρα τι κάνεις

να `σαι πάντα καλά

κι όταν είσαι κοντά μου

κι όταν είσαι μακρυά

να `ναι κάθε σου μέρα

μια καινούργια αρχή

καλημέρα τι κάνεις

σʼ αγαπάω πολύ..

Καλημέρα τι κάνεις

να `σαι πάντα καλά

το κουράγιο μη χάνεις

το κεφάλι ψηλά

καλημέρα χαρά μου

καλημέρα ζωή

καλημέρα τι κάνεις

σʼ αγαπάω πολύ..

Καλημέρα τι κάνεις

να `σαι πάντα καλά

κι όταν είσαι κοντά μου

κι όταν είσαι μακρυά

να `ναι η κάθε σου μέρα

μια καινούργια αρχή

καλημέρα τι κάνεις,

σʼ αγαπάω πολύ..

Καλημέρα τι κάνεις

να `σαι πάντα καλά

κι όταν όλα νομίζεις

ότι πάνε στραβά

πάντα κάτι θα γίνει

μη ρωτάς το γιατί

καλημέρα τι κάνεις

Σʼ αγαπάω πολύ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ANITAKIIIIIIIIIIIIIIII σου έστειλα τη δίαιτα σε .txt ανοίγει με το πρόγραμμα NOTEPAD που έχουν ΟΛΟΙ οι υπολογιστές..

ΑΝ δε το λάβεις ή δε μπορείς να το ανοίξεις πες μου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

μαγειρευα και δεν ειδα οτι εισαι μεσα,ασε με αυτα τα κιλα,μιλανε ολοι μιλανε και αυτοι με τα 57 κιλα,ελεος.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πατριωτάκι που τα προλαβαίνεις όλα...Ολη μερα στο ζαχαροπλαστειο και μετα μαγειρευεις κιολας....Μπράβο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

☆☆☆☆☆☆Καλημέρα λουλουδίτσες μου☆☆☆☆☆☆☆

Leuta πολύ ωραίο το τραγούδι σου!

Περιμένω να μου πάρουν αίμα. .....

Αγωνία. .

Καλημέρα ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!

ΠΟτε θα βγουνε τα αποτελεσματα? Σε πόσες μέρες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!

ΠΟτε θα βγουνε τα αποτελεσματα? Σε πόσες μέρες?

Σήμερα θα βγουν μετά τις 7.

Θα πάει ο άντρας μου και θα τα δω στις 9 που θα σχολασω.

Εννοείται θα ενημερώσω το παρεάκι ΑΜΕΣΩΣ! !

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΤΕ...????????

ΕΓΩ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ...!!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ.....ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ...!!!!!

Μαρή τρελή θα σου σπάσω το κεφάλι...Γιατί να παρεξηγηθούμε???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...