Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλα...απαιχτος!

Η συναντηση αυτη επρεπε να καταγραφει! :P:p

Συζητησαμε εγω, αυτος και το μωρο για την παιδεια, για τις καταγωγες απο Μικρα Ασια, για τη Βυζαντινη αυτοκρατορια...γιατι οι γαμοι εχουν προβληματα! :D:D:D:D

Μας πήρε πλήρες ιστορικο...

Πιστευει οτι ΔΕΝ ειναι καρυοτυπος, οτι ΔΕΝ ειναι τα ΑΝΑ, οτι ΔΕΝ εχω αυτοανοσο..

Φοβαται μηπως ειναι κατι στο περιβαλλον της μήτρας...καποιο μικροβιο...

Ειπε θα περιμενουμε τις εξετασεις και θα μας πει τοτε...θα δωσει και θεραπεια στο μωρο...

Ειπε ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με τη θρομβοφιλια..η ετεροζυγωτικη που εχω δεν ειναι κατι σημαντικο...

Μου ειπε να του εχω εμπιστοσυνη γιατι του εκανα κατι περιεργες ερωτησεις στο τελος. Μου ειπε οτι δεν ειναι τζογαδορος και οτι οπου μπορει να βοηθησει θα μας το πει και οπου δε μπορει θα μας πει οτι δεν ξερει και δεν μπορει.

Αρα περιμενουμε εξετασεις.

Ηταν πολυ σκεφτικος με την περιπτωση μας...ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ...:confused::confused::confused::confused:

Χωρις να υπαρχει κατι τρανταχτα κακο...υπαρχουν πολλα μικρα που συγκρουονται και αλληλεπιδρουν...αυτο ειπαν ολοι

Μάλιστα...κατάλαβα....πάντως Εφάκι και χωρίς παρεξήγησει νομίζω ότι πρέπει να εστιασεται σε αυτό που σου είπα στο πμ. όλα τα άλλα φτιάχνονται..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω οτι το μωρο καποια στιγμη ρωτησε τον γλυκουλη αν φταει το πολυ μου αγχος που δεν πετυχαινουμε...:cool: Με τσατισε που το ρωτησε ετσι...

Ο γλυκουλης με καλυψε πληρως...ειπε οτι ειμαι πολυ δυνατη και εξυπνη γυναικα και φανηκε απο πολλα αυτο και να μη με φοβαται ο αντρας μου θα τα καταφερω..αλλωστε ειπε οποιαδηποτε στη θεση μου θα ειχε αγχος με αυτα που περασε...ΣΩΣΤΟΣ ο παιχτης ε? ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπέρα κορίτσια,τι κάνετε???

Εγώ γύρισα πριν λίγο και είμαι πτώμα.

Διδυμάκι μου ελπίζω να διαλέξεις σύντομα ανάμεσα στους δύο ή σε όποιον άλλον σου κάνει κλικ για να έρθουν τα μωράκια σου.Όσον αφορά στους γιατρούς είναι πολύ σύνηθες το φαινόμενο ένας γιατρός να κάνει σε κάποιον,αλλά να μην κάνει σε κάποιον άλλο.Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Άλλωστε οι περιπτώσεις μας είναι διαφορετικές οπότε και η αντιμετώπιση του όποιου γιατρού επίσης διαφορετική.Ας πούμε αλλιώς αντιμετώπισε εμένα κάποιος γιατρός αλλιώς μια φίλη μου παλαιότερα.Απόλυτα λογικό.

Ρουμπάκι με πρόλαβες πάνω που θα κλείσω...πάω για νάνι...

Ολα καλά εσύ??

Συμφωνω μαζί σου...

Καληνύχτα όμορφα κορίτσια τα λέμε αυριο..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μάλιστα...κατάλαβα....πάντως Εφάκι και χωρίς παρεξήγησει νομίζω ότι πρέπει να εστιασεται σε αυτό που σου είπα στο πμ. όλα τα άλλα φτιάχνονται..

Τι να παρεξηγησω κοριτσι μου? Ειναι δυνατον??

Απλα μια παθαινω κριση οτι φταει το ενδομητριο μου...μια παθαινω κριση οτι φταινε τα ωαρια μου...μια παθαινω κριση οτι φταινει οι τερατοσπερμιες στο σπερμα...

Απλα 1 φορα να φταει και απο κατι διαφορετικο...την κατσαμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα Αναστασία μου!!!Η ωραιότερη περίοδος της γυναίκας είναι αυτή που είμαστε τώρα και τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν.

Α..ρε και να μουν 23-25 χρονων!!! :cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κορίτσια,τι κάνετε???

Εγώ γύρισα πριν λίγο και είμαι πτώμα.

Διδυμάκι μου ελπίζω να διαλέξεις σύντομα ανάμεσα στους δύο ή σε όποιον άλλον σου κάνει κλικ για να έρθουν τα μωράκια σου.Όσον αφορά στους γιατρούς είναι πολύ σύνηθες το φαινόμενο ένας γιατρός να κάνει σε κάποιον,αλλά να μην κάνει σε κάποιον άλλο.Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Άλλωστε οι περιπτώσεις μας είναι διαφορετικές οπότε και η αντιμετώπιση του όποιου γιατρού επίσης διαφορετική.Ας πούμε αλλιώς αντιμετώπισε εμένα κάποιος γιατρός αλλιώς μια φίλη μου παλαιότερα.Απόλυτα λογικό.

τί κανεις Ναντιάκι μου?? εχω καιρο να σε πετυχω.... Καλη σχολικη χρονια:-P

Α..ρε και να μουν 23-25 χρονων!!! :cool::cool::cool:

Ωραία και αυτά τα χρόνια δεν λέω,αλλά τώρα πια είμαστε πιο ώριμες,ξέρουμε τι θέλουμε και τι ζητάμε.Αυτό μου αρέσει πολύ σ'αυτήν την ηλικία.Βέβαια στην ψυχή νιώθω και εγώ μικρή και ίσως να παίζει και ρόλο που συναναστρέφομαι πολύ με έφηβους.Δεν ξέρω.Ίσως απλά να είναι ο χαρακτήρας μου!!!

τον Μ@στρομην@

Πήραμε τηλ να παμε σημερα εκτακτα μετα τον αρκ αλλα δε βρηκαμε ραντεβου....

Ισως παω τον οκτωβριο μια βολτα...σου στελνω ενα πμ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ρουμπάκι με πρόλαβες πάνω που θα κλείσω...πάω για νάνι...

Ολα καλά εσύ??

Συμφωνω μαζί σου...

Καληνύχτα όμορφα κορίτσια τα λέμε αυριο..

Καληνύχτα κούκλα.Όνειρα γλυκά.

τί κανεις Ναντιάκι μου?? εχω καιρο να σε πετυχω.... Καλη σχολικη χρονια:-P

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου.

Φυσικό είναι να έχεις καιρό να με πετύχεις,αφού σπάνια είμαι σπίτι.

Εσύ καλά είσαι κοπέλα μου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...