Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τιποτα... κοιταω για καμια δουλεια... αλλα τιποτα.... με βλεπω να ερχομαι να δουλευω σε εσενα και να κοιμαμαι στα παγκακια..

παντου υπαρχει οριο ηλικιας.... γερασα και δεν το καταλαβα μαλλον

απο σημερα δεν ειμαι ξανθουλα..... τα σκουρυνα μπας και δουλεψει ποτε ο εγκεφαλος... εχω αρχισει να πιστευω οτι εχω αλτσχαιμερ:oops: ή απλα χαζεψα:shock:

ΩΩΩ σκουρυνες το μαλλί βάλε φωτο να σε δω...

Ελα για δουλειά και θα κοιμάσαι σπίτι μου

Και όχι δεν μεγάλωσες τρελό πιπινη

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Απο την Παρασκευη εως σήμερα εχασα ενα 1 κιλο απο την ταλαιπωρια και τις πολλες σκεψεις :rolleyes:

Αθηνα με το τρεξιμο δε φαγαμε ανθρωπινα...

Θα ξαναρθουμε τον Οκτωβριο και τοτε ελπιζω να κανουμε συναντηση με οσες θα μπορειτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

:D:D:D

Και γω πιο παλια ημουν πιο ευστροφη...

Οσο παει το IQ πεφτει...το λεω και δε με πιστευουν..

Ισως ειναι το αγχος, οι πολλες πληροφοριες.

και εγω το ιδιο.... το παρατηρω τους τελευταιους μηνες.... ρωταω 100 φορες τα ιδια πραγματα....νιωθω οτι δεν στροφαρω πια:shock::shock:

οι εννοιες και τα προβληματα μεγαλωνουνε.... οσο για το αγχος αυξανεται με δραματικους ρυθμους.... :oops:

ΩΩΩ σκουρυνες το μαλλί βάλε φωτο να σε δω...

Ελα για δουλειά και θα κοιμάσαι σπίτι μου

Και όχι δεν μεγάλωσες τρελό πιπινη

ναι τωρα θα βγαλω το μπιμπερο.... ασε ρε.... το οριο ειναι μεχρι 29.... μετα τα 30 σε τρωει η μαρμαγκα:confused:

θα ξεκινησω cyclacur να εχω σταθερο κυκλο αρα με βλεπω να ξεκινω αρχες Νοεμβρη...

Αναστασια εσυ?Τελη Σεπτεμβρη μαζι με Ειρηνη?

Νασταζια?

Ντανιελα? Οκτωβρη ειπες νομιζω...

Ζεττα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Απο την Παρασκευη εως σήμερα εχασα ενα 1 κιλο απο την ταλαιπωρια και τις πολλες σκεψεις :rolleyes:

Θα ξαναρθουμε τον Οκτωβριο και τοτε ελπιζω να κανουμε συναντηση με οσες θα μπορειτε.

εννοειται κοριτσι... προλαβατε να πιειτε κανενα καφεδακι???

θα ξεκινησω cyclacur να εχω σταθερο κυκλο αρα με βλεπω να ξεκινω αρχες Νοεμβρη...

Αναστασια εσυ?Τελη Σεπτεμβρη μαζι με Ειρηνη?

Νασταζια?

Ντανιελα? Οκτωβρη ειπες νομιζω...

Ζεττα?

Ντεν ξερω καρντια μου:-P

και εγω το ιδιο.... το παρατηρω τους τελευταιους μηνες.... ρωταω 100 φορες τα ιδια πραγματα....νιωθω οτι δεν στροφαρω πια:shock::shock:

οι εννοιες και τα προβληματα μεγαλωνουνε.... οσο για το αγχος αυξανεται με δραματικους ρυθμους.... :oops:

ναι τωρα θα βγαλω το μπιμπερο.... ασε ρε.... το οριο ειναι μεχρι 29.... μετα τα 30 σε τρωει η μαρμαγκα:confused:

Εγω μετα τα 28-29 αρχισα να γερναω...

Και κυτταριτιδα εκανα και χαλαρωση και ρυτιδουλες. Εως τα 28 ειχα κορμι 17χρονης...

Μετα τα 30 σε τρωει η μαρμαγκα...ΣΥΜΦΩΝΩ! :D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εφη ο Τσιλιβάκος τι σας είπε???

I81rp3.png

Ντεν ξερω καρντια μου:-P

Γιατρο εχεις εσυ ή εισαι τσιγγανα καρδια σαν και μενα και ψαχνεσαι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγω μετα τα 28-29 αρχισα να γερναω...

Και κυτταριτιδα εκανα και χαλαρωση και ρυτιδουλες. Εως τα 28 ειχα κορμι 17χρονης...

Μετα τα 30 σε τρωει η μαρμαγκα...ΣΥΜΦΩΝΩ! :D:D:D

Λέτε μακακίες.....

I81rp3.png

Εφη ο Τσιλιβάκος τι σας είπε???

Καλα...απαιχτος!

Η συναντηση αυτη επρεπε να καταγραφει! :P:p

Συζητησαμε εγω, αυτος και το μωρο για την παιδεια, για τις καταγωγες απο Μικρα Ασια, για τη Βυζαντινη αυτοκρατορια...γιατι οι γαμοι εχουν προβληματα! :D:D:D:D

Μας πήρε πλήρες ιστορικο...

Πιστευει οτι ΔΕΝ ειναι καρυοτυπος, οτι ΔΕΝ ειναι τα ΑΝΑ, οτι ΔΕΝ εχω αυτοανοσο..

Φοβαται μηπως ειναι κατι στο περιβαλλον της μήτρας...καποιο μικροβιο...

Ειπε θα περιμενουμε τις εξετασεις και θα μας πει τοτε...θα δωσει και θεραπεια στο μωρο...

Ειπε ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με τη θρομβοφιλια..η ετεροζυγωτικη που εχω δεν ειναι κατι σημαντικο...

Μου ειπε να του εχω εμπιστοσυνη γιατι του εκανα κατι περιεργες ερωτησεις στο τελος. Μου ειπε οτι δεν ειναι τζογαδορος και οτι οπου μπορει να βοηθησει θα μας το πει και οπου δε μπορει θα μας πει οτι δεν ξερει και δεν μπορει.

Αρα περιμενουμε εξετασεις.

Ηταν πολυ σκεφτικος με την περιπτωση μας...ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ...:confused::confused::confused::confused:

Χωρις να υπαρχει κατι απελπιστικα κακο...υπαρχουν πολλα μικρα που συγκρουονται και αλληλεπιδρουν...αυτο ειπαν ολοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

εχω....ειμαι ευχαριστημενη..... μεχρι αποδειξεως του εναντιου...:oops:

Ποιον εχεις???????????????????????????????????????????????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κορίτσια,τι κάνετε???

Εγώ γύρισα πριν λίγο και είμαι πτώμα.

Διδυμάκι μου ελπίζω να διαλέξεις σύντομα ανάμεσα στους δύο ή σε όποιον άλλον σου κάνει κλικ για να έρθουν τα μωράκια σου.Όσον αφορά στους γιατρούς είναι πολύ σύνηθες το φαινόμενο ένας γιατρός να κάνει σε κάποιον,αλλά να μην κάνει σε κάποιον άλλο.Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Άλλωστε οι περιπτώσεις μας είναι διαφορετικές οπότε και η αντιμετώπιση του όποιου γιατρού επίσης διαφορετική.Ας πούμε αλλιώς αντιμετώπισε εμένα κάποιος γιατρός αλλιώς μια φίλη μου παλαιότερα.Απόλυτα λογικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...