Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ξεκίνησα να στελνω...

Εστειλα σε

ANASTASIA1976;ANITAKI;Dada75;pink hat;labrinipo

Annela, kale, marathn, Nastazia11, roubies

mimitra, morfakiax, RIKA1979, zetta.p

ΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Oσες διαβασατε το REPORT θα ειδατε οτι ειμαστε μεταξυ ΑΡΚ και ΣΦΑΚ.

Για να διαλεγαμε στον ΜΑΝΤ θα επρεπε να ξαναπαμε επισκεψη γιατι δε μας κάλυψε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@Π@ΝΙΚΟΛΑΟΥ? Ακουσα πολύ καλα λόγια!

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Oσες διαβασατε το REPORT θα ειδατε οτι ειμαστε μεταξυ ΑΡΚ και ΣΦΑΚ.

Για να διαλεγαμε στον ΜΑΝΤ θα επρεπε να ξαναπαμε επισκεψη γιατι δε μας κάλυψε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@Π@ΝΙΚΟΛΑΟΥ? Ακουσα πολύ καλα λόγια!

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!!!

Κοριτσάκι το είδα και σου απάντησα...ευχομαι να διαλέξεις τον καλύτερο..

helloooooooooooooooooooooo

Που πας εσύ??

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασουλα και Νασταζια σας απαντησα...

Οπως ειπα και στα κοριτσια...προς θεου δε θελω να ακυρωσω τον γλουκουλη. Ειναι πολύ καλος γιατρος!

Ηταν αναλυτικος γενικως και ευγενικος αλλα σε αυτα που θελαμε δεν απαντησε.

προσπερασε ενδομητριο, σπερμα...και με αγχωσε τοσο με τις ωοθηκες που χασαμε τον στοχο...μιλουσαμε για αλλες περιπτωσεις για στατιστικα για τζογο..

Το ξερω οτι δε μπορει να μου εγγυηθει τιποτα αλλα δεν ειδα πλανο...δεν ειδα να το εχει ζωγραφισει το μονοπατι στο μυαλο του...ηταν λιγο ξεκιναμε και θα δουμε...

Και ειδα πολυ επιμονη με την elonva...

Kai me xalase και αυτο με τα 450 που θα τα διναμε τζαμπα...

Ειαμσταν πολυ ενημερωμενοι και διαβασμενοι και το παραδεχτηκε κι αυτος..ή ετυχε σε κακη μερα ή ειμαστε εμεις πολυ απαιτητικοι ή συνδυασμος και των 2....δεν ξερω...

Επισης ακομα δεν ξερω αν ειμαι για μακρυ ή βραχυ αρα θα το συζητησω με τον γιατρο οταν βγουν και οι εξετασεις..αν υπαρχει ενδομητριωση αλλαζουν τα πραγματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Οπως ειπα και στα κοριτσια...προς θεου δε θελω να ακυρωσω τον γλουκουλη. Ειναι πολύ καλος γιατρος!

προσπερασε ενδομητριο, σπερμα...και με αγχωσε τοσο με τις ωοθηκες που χασαμε τον στοχο...μιλουσαμε για αλλες περιπτωσεις για στατιστικα για τζογο..

Το ξερω οτι δε μπορει να μου εγγυηθει τιποτα αλλα δεν ειδα πλανο...δεν ειδα να το εχει ζωγραφισει το μονοπατι στο μυαλο του...ηταν λιγο ξεκιναμε και θα δουμε...

Ειαμσταν πολυ ενημερωμενοι και διαβασμενοι και το παραδεχτηκε κι αυτος..ή ετυχε σε κακη μερα ή ειμαστε εμεις πολυ απαιτητικοι ή συνδυασμος και των 2....δεν ξερω...

Επισης ακομα δεν ξερω αν ειμαι για μακρυ ή βραχυ αρα θα το συζητησω με τον γιατρο οταν βγουν και οι εξετασεις..αν υπαρχει ενδομητριωση αλλαζουν τα πραγματα...

το ειδα:P σου απαντησα κουκλα:P

Νατασούλα σέρνεται το μηχάνημα πάλι...τι κάνεις??

τί κανεις κουκλα μου?? παιδευομαι... μαλλον ηρθε η ωρα της αντικαταστασης....

εσυ καλα?? η Δημητρα που ειναι???

τί κανεις κουκλα μου?? παιδευομαι... μαλλον ηρθε η ωρα της αντικαταστασης....

εσυ καλα?? η Δημητρα που ειναι???

Την πήρα το πρωι δεν ξέρω γιατί δεν μπήκε...καλά είναι όμως...ψάχνει χρώματα για το δωμάτιο του μπέμπη...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ποιός μιλάει για ακύρωση ρε μπέμπα???Ο καθένας διαλέγει αυτόν που τον καλύπτει...

I81rp3.png

Σήμερα είχα ρεπό από αυριο 10ωρο +...καλά είναι..λεφτάκια να μαζέψουμε...

Πες εσύ κανα νέο...

τιποτα... κοιταω για καμια δουλεια... αλλα τιποτα.... με βλεπω να ερχομαι να δουλευω σε εσενα και να κοιμαμαι στα παγκακια..

παντου υπαρχει οριο ηλικιας.... γερασα και δεν το καταλαβα μαλλον

απο σημερα δεν ειμαι ξανθουλα..... τα σκουρυνα μπας και δουλεψει ποτε ο εγκεφαλος... εχω αρχισει να πιστευω οτι εχω αλτσχαιμερ:oops: ή απλα χαζεψα:shock:

τιποτα... κοιταω για καμια δουλεια... αλλα τιποτα.... με βλεπω να ερχομαι να δουλευω σε εσενα και να κοιμαμαι στα παγκακια..

παντου υπαρχει οριο ηλικιας.... γερασα και δεν το καταλαβα μαλλον

απο σημερα δεν ειμαι ξανθουλα..... τα σκουρυνα μπας και δουλεψει ποτε ο εγκεφαλος... εχω αρχισει να πιστευω οτι εχω αλτσχαιμερ:oops: ή απλα χαζεψα:shock:

:D:D:D

Και γω πιο παλια ημουν πιο ευστροφη...

Οσο παει το IQ πεφτει...το λεω και δε με πιστευουν..

Ισως ειναι το αγχος, οι πολλες πληροφοριες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...