Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα είναι σαν να βλέπω το μωρό της Μορφούλας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αη μαρή που θα με πας με το Π!!!Εγώ θα είμαι η σούπερ γιαγια!!!!:tongue::tongue::tongue:

Άντε να δω εσύ πότε θα το πάρεις απόφαση!!!Άσε τον αρνητισμό στην άκρη και ξεκίνα δυναμικά με εύρεση γιατρού που θα σου κάνει το κλίκ.Και μετά όλα θα γίνουν.Το να αφήσεις στην άκρη την αρνητική ψυχολογία δεν είναι εύκολο.Είναι όμως το πρώτο μεγάλο βήμα!!!

Mwro mou esy!!! :D:D:D (den exei smiley pou na stelnei filaki)

Ola tha ginouneeeeeee

Διαφημίσεις

Mwro mou esy!!! :D:D:D (den exei smiley pou na stelnei filaki)

Ola tha ginouneeeeeee

Δεν πειράζει που δεν έχει.Πες ότι μου το έδωσες!!!

Όλα θα γίνουν,είμαι σίγουρη!!!Πάρε το χρόνο σου και εσύ ξέρεις καλύτερα πότε θα είσαι έτοιμη!!!Απλώς όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο.Θα σου φύγει και ένα άγχος!!!

Μπράβο ρε Ρουμπάκι...αφήνουμε πίσω τώρα όλα τα παλιά και πάμε σε άλλα καινούργια....και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και το μπεμπέ μας...

Δεν ήταν τίποτα μωρέ.Απλά ψυχολογικό της στιγμής.Είπαμε πάμε παρακάτω με αισιοδοξία!!!Έχουμε σύντομα ερχομό μπεμπακίων και φυσικά πολλές θετικές χοριακές να μας περιμένουν στη γωνία!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!! πως ειστε??

ωραια τα νεα των κοριτσιων μας για τα μπεμπεδακια τους!! καλη αρχη σε οσες ξεκινανε... θελω να ακουσουμε πολλες θετικες χοριακες..... αντε να μπαινουμε σε μια σειρα... λέμε

φιλια πολλα

καλημερα κοριτσαρες!! πως ειστε??

ωραια τα νεα των κοριτσιων μας για τα μπεμπεδακια τους!! καλη αρχη σε οσες ξεκινανε... θελω να ακουσουμε πολλες θετικες χοριακες..... αντε να μπαινουμε σε μια σειρα... λέμε

φιλια πολλα

Γεια σου Νατασούλα τι κάνεις???

Ακόμα παλεύεις με το νετ???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Xixixixixi. To eidwlo sto paidi tou tha parei eidiko formaki swiffer wste na sfougarizei to patwma opws mpousoulaei!!

Nantiaki mouuuuuuuuuu. Mia xara einai ola egw eimai poly perhfanh kai xaroumenh gia sena!! Ola tha ignoun!! Kai mhn anyshxeis gia thn ilikia. Egw tha se paw me to P sthn apofoithsh tou paidiou sou :tongue::tongue:

4_1299.jpg

kOZcp3.png

Καλησπερα ομορφες! χθες δεν ειχα ιντερνετ και σήμερα πήγα εφορια για ελεγχο ευτυχως με εξυπηρετησαν αμεσως.

Πηνελοπακι μου γλυκο ειδες ολα καλα θα πανε θα δεις αφου ειπαμε τις 33 τις εχεις στο τσεπακι παω στοιχημα αμα θες. πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα.

Δημητρουλα πεταχτα αφτακια το μωρο σου μα που τα ειδες, μια χαρα μπραβο!

Ειρηνουλα μου σου κανει κολπα η ακατανομαστη ε? βαλιτσακι θα φτιάξω την Δευτερα αχ κοντευω.... και ψιλοτρεμω

Εφακι μου ελπίζω να πήγαν ολα καλα με τους γιατρους και σύντομα να εισαι και εσυ μανουλα περιμενω πμ.

Φιλια πολλα σε ολες!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Kalhmera foulitses mou omorfes !!!

Egw simera eimai pali sta kentrika, den exoume reuma akoma. Agorasame genitria ala den doulevei !!! Pleon mono gelao ...

Episis, plirothikame mono 65%, kai kala ta ala tha valoun tin Paraskevi.

Egw piga simera to proi na doso aima gia ormonologikes kai gia tin AMH. Edosa 76 eur epeidi i AMH den grafete kai einai 38,50 eur.

Den mporouse na mou vrei tin fleva kai me tripise 2 fores etsi. Pano apo 20 lep hmoun mesa. Piga na liothimiso ala telika hrthe mia ali kopela kai karafere.

Avrio tha exo apotelesmata meta tis 18.30.

Filakia polla se oles !!!!

Yv7Sp2.png

Kalhmera foulitses mou omorfes !!!

Egw simera eimai pali sta kentrika, den exoume reuma akoma. Agorasame genitria ala den doulevei !!! Pleon mono gelao ...

Episis, plirothikame mono 65%, kai kala ta ala tha valoun tin Paraskevi.

Egw piga simera to proi na doso aima gia ormonologikes kai gia tin AMH. Edosa 76 eur epeidi i AMH den grafete kai einai 38,50 eur.

Den mporouse na mou vrei tin fleva kai me tripise 2 fores etsi. Pano apo 20 lep hmoun mesa. Piga na liothimiso ala telika hrthe mia ali kopela kai karafere.

Avrio tha exo apotelesmata meta tis 18.30.

Filakia polla se oles !!!!

Ρε παιδί...αν ειναι δυνατόν! Δεν μου λες; μεταχειρισμένη την πηραν τη γεννήτρια ; Ισως γι'αυτό δεν δουλευει. Αλλιώς καλείς την εταιρεία που στην πουλησε και την ξεχε....ς. Με τα λεφτα μου φαινεται κάπως. Καθε πότε πληρωνόσουν συνηθως; μια η δυο δόσεις το μήνα;

Μαλλον θα επεσες σε καμια νεα εκει στο κεντρο και δεν μπορουσε να σου βρει φλέβα. Ακου 20 λεπτά για μια ληψη αιματος...! Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου

kOZcp3.png

Ρε παιδί...αν ειναι δυνατόν! Δεν μου λες; μεταχειρισμένη την πηραν τη γεννήτρια ; Ισως γι'αυτό δεν δουλευει. Αλλιώς καλείς την εταιρεία που στην πουλησε και την ξεχε....ς. Με τα λεφτα μου φαινεται κάπως. Καθε πότε πληρωνόσουν συνηθως; μια η δυο δόσεις το μήνα;

Μαλλον θα επεσες σε καμια νεα εκει στο κεντρο και δεν μπορουσε να σου βρει φλέβα. Ακου 20 λεπτά για μια ληψη αιματος...! Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου

Geia sou koukla ...

I genitria einai new !!!! Pira thl tin etairia, den exoun eksoteriko mixaniko, stilane odigo kai tin pire pisw na doun ti exei. Tha doume pote tha tin girisoun.

I pliromi ginete kathe 10 tou mina kai panta ola. Einai i proti fora pou mas plironoun etsi. Nomizo oti teliose to paramithaki mas !!!

Kala piga na lipothimiso, zalistika. Ase ...

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!:P:tongue:

ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.?

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!!!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..!!!!!!!:D:D

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ...!!!;);)

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ..!!!!!!!!!;);)

ΕΜΕΝΑ, ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ....:cry::cry:

ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΤΗΝ ΚΡΟΥΕΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΦΑΞ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΛ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Kαλησπέρα κορίτσια...τι έγινε το κλείσαμε το μαγαζί???

Dadaki μου καλά αποτελέσματα....αν και πιστευω ότι οι ορμονικές σου θα είναι τέλειες...

Ανιτάκι εσύ πότε με το καλό ξεκινάς???Ενημέρωσε μας μόλις μιλήσεις με την κρουέλα...

Εγώ αυριο θα πάω να γράψω την καλλιέργεια και μετά θα πάω να την κάνω....

Αντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτή...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...