Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κορίτισια μου καλημέρα. Σας ευχαριστώ όλες για τη στηριξη. Με συγκινησατε παλι... (τι μ'εχει πιάσει τελευαταια;). Η αλήθεια ειναι ότι σημερα νιωθω καλυτερα. Οντως τα μωρά ειχαν γυρίσει και τα δυο με τα πόδια κάτω και κλωτσουσαν αλύπητα..! Τι σου κάνει ρε φούστη η ψυχολογία....

Ειρήνη, κι εγώ περιμένω την ακατανόμαστη να σου έρθει...εχουμε και συμφωνία μην το ξεχνας...

Pinelopaki mou poly xarhka me ta nea sou.

Ante giati poly thes na mou pareis ta inia ths arnhtikothtas kai na diekdikhseis ton titlo xexexexexexe

Kalimera sta ypoloipa koritsia!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφιά μου!!!

Σήμερα ξεκίνησα τις εξετάσεις.

Εδωσα αίμα το πρωί για προγεστερόνη και με μαύρισε η ρουφ..α!!!

Έπεται συνέχεια με ορμονικες, υπερηχογράφημα κλπ.

πιστεύω ότι θα τις έχω όλες μαζέψει μέχρι τέλος του μήνα.

Να σου πώ τρελόπαιδο , μην σακατευτείς τώρα με δουλειές σπιτιού και γενική..

φούσκωσε εσύ και τα ντουβάρια δεν παθαίνουν τίποτα..

Geia sou Athanasoula!!!! Kalimera!!!!!!

απόλαυσέ το και λιγάκι, μην δωθείς στις δουλειές. Εγώ ναι βασικά ξαπλώνω...!
Καλημέρα ομορφιά μου!!!

Σήμερα ξεκίνησα τις εξετάσεις.

Εδωσα αίμα το πρωί για προγεστερόνη και με μαύρισε η ρουφ..α!!!

Έπεται συνέχεια με ορμονικες, υπερηχογράφημα κλπ.

πιστεύω ότι θα τις έχω όλες μαζέψει μέχρι τέλος του μήνα.

Να σου πώ τρελόπαιδο , μην σακατευτείς τώρα με δουλειές σπιτιού και γενική..

φούσκωσε εσύ και τα ντουβάρια δεν παθαίνουν τίποτα..

Δεν έχω πολλές δουλιτσες...στο χαλαρό είμαι...

Αθανασία αν δεις τα σκούρα με την επιτροπή πάρε να έρθω....χεχεχεχε

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Pinelopaki mou poly xarhka me ta nea sou.

Ante giati poly thes na mou pareis ta inia ths arnhtikothtas kai na diekdikhseis ton titlo xexexexexexe

Kalimera sta ypoloipa koritsia!!

Καλημέρα Αννα... δεν πρόλαβα να σου απαντήσω χθες...πολύ δουλειά καταλαβαίνεις...

Λοιπόν δεν αφήνεις τα ινία της αρνητικότητας λέω εγώ και να πιάσεις αυτά της θετικότητας....να είσαι σίγουρη ότι σε αυτά δεν θα σου πάρει κανένας τα πρωτεία...χιχιχιχιχιχι

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αννούλα μου!

Ολα καλά???

Ola mia xara!!

Καλημέρα Αννα... δεν πρόλαβα να σου απαντήσω χθες...πολύ δουλειά καταλαβαίνεις...

Λοιπόν δεν αφήνεις τα ινία της αρνητικότητας λέω εγώ και να πιάσεις αυτά της θετικότητας....να είσαι σίγουρη ότι σε αυτά δεν θα σου πάρει κανένας τα πρωτεία...χιχιχιχιχιχι

Kalimera Anastasia!!

Vre poio thetikos anthrwpos apo mena pethaneis!!

πηνελοπη μου μολις τελειωσουμε απο αρκ φευγουμε. Το βραδυ θα στειλω σε ολες με πμ αναλυτικη ααναφορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Eidwloooooooooooooooo

den pistevw na xeis tis mavres sou epeidh de mporeis na sfouggariseis 2 fores th mera, na valeis 5 plynthria, na kaneis sidero, na mageirepseis kai na xekoniseis pisw apo thn tileorasi??????

E????????

ποια τηλεόραση; αυτές πλεον ειναι λεπτές και το "πίσω" δεν ειναι και πολύ μεγαλος χώρος. Κατι χιλιοστα. Νομιζω οτι το πρόβλημα εντοπίζεται στο πισω και κάτω απο το ψυγειο :tongue::tongue::tongue:

kOZcp3.png

Καλημέρα ξανά.Γύρισα από τον γιατρό.Με βρήκε σε πολύ καλή κατάσταση.Φτάνοντας στο ιατρείο βούρκωσα,αλλά συγκατήθηκα.Πραγματικά Αναστασία μου όπως λες και εσύ ο γιατρός με ηρέμησε αν και δεν του είπα ούτε του έδειξα ότι είχα μια κάποια συναισθηματική φόρτιση.Ίσως όμως το καταλαβαίνει και ο ίδιος.Δεν είμαι δα και η πρώτη που του τυχαίνει.Μου είπε λοιπόν ότι είμαι ακόμα νέα και εγώ του λέω "τι νέα γιατρέ κοντεύω 36 χρονών!!!!" και μου λέει "μπορεί με τα στενά όρια που το θέτεις εσύ να βλέπεις ότι είσαι μεγάλη,αλλά έχεις ακόμα χρόνο.Απλά μην το αφήνεις.Μακάρι όλες μου οι περιπτώσεις να ήταν σαν και τη δική σου".Μου είπε ξανά να προσπαθήσουμε μόνοι μας για κάποιο διάστημα διότι αφού με τέτοιο σπέρμα έμεινα έγκυος αυτό κάτι μας λέει και την φύση πρέπει να την ακούμε.Οπότε συμφωνήσαμε ότι θα περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου και αν δεν μείνω έγκυος θα ξεκινήσουμε την νέα χρονιά εξωσωματική.Στο τέλος μου είπε πως είτε έτσι είτε αλλιώς σίγουρα θα αποκτήσω ένα γλυκό μωρό!!!

Αθανασία μου δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.Εξάλλου και εμένα η Λαμπρινούλα μου έδωσε τα φώτα της και ξεμπέρδεψα!!!

Πηνελοπάκι έχεις π.μ.

Αννούλα έχεις πολλή πλάκα στο έχω πει???Τι είναι αυτά που λες στο είδωλο???Και εσύ Πηνελοπάκι!!!Δεν ντρέπεστε να λέτε τέτοια πράγματα???:tongue::tongue::tongue:

Αθανασία μου δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.Εξάλλου και εμένα η Λαμπρινούλα μου έδωσε τα φώτα της και ξεμπέρδεψα!!!

Πηνελοπάκι έχεις π.μ.

Αννούλα έχεις πολλή πλάκα στο έχω πει???Τι είναι αυτά που λες στο είδωλο???Και εσύ Πηνελοπάκι!!!Δεν ντρέπεστε να λέτε τέτοια πράγματα???:tongue::tongue::tongue:

Xixixixixi. To eidwlo sto paidi tou tha parei eidiko formaki swiffer wste na sfougarizei to patwma opws mpousoulaei!!

Nantiaki mouuuuuuuuuu. Mia xara einai ola egw eimai poly perhfanh kai xaroumenh gia sena!! Ola tha ignoun!! Kai mhn anyshxeis gia thn ilikia. Egw tha se paw me to P sthn apofoithsh tou paidiou sou :tongue::tongue:

Xixixixixi. To eidwlo sto paidi tou tha parei eidiko formaki swiffer wste na sfougarizei to patwma opws mpousoulaei!!

Nantiaki mouuuuuuuuuu. Mia xara einai ola egw eimai poly perhfanh kai xaroumenh gia sena!! Ola tha ignoun!! Kai mhn anyshxeis gia thn ilikia. Egw tha se paw me to P sthn apofoithsh tou paidiou sou :tongue::tongue:

Χαχαχαχαχα είναι σαν να βλέπω το μωρό της Μορφούλας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αη μαρή που θα με πας με το Π!!!Εγώ θα είμαι η σούπερ γιαγια!!!!:tongue::tongue::tongue:

Άντε να δω εσύ πότε θα το πάρεις απόφαση!!!Άσε τον αρνητισμό στην άκρη και ξεκίνα δυναμικά με εύρεση γιατρού που θα σου κάνει το κλίκ.Και μετά όλα θα γίνουν.Το να αφήσεις στην άκρη την αρνητική ψυχολογία δεν είναι εύκολο.Είναι όμως το πρώτο μεγάλο βήμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...