Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου γειά σας....

Δημητρούλα μου τέλεια τα νεάκια λοιπόν από το Δημητράκη μας και ας ήταν ντροπαλούλης σήμερα και δεν φανερώθηκε...;);););) Ο καιρός περνάει και ούτε που θα καταλάβεις πότε θα τον κρατάς αγκαλίτσα...Και το δωμάτιο κούκλα θα το κάνετε....

Το ίδιο ισχύει και για εσένα Πηνελοπάκι μου...Οι 2 βδομάδες έτσι θα φύγουνε, νεράκι και στο νοσοκομείο θα βρεθέις μόνο για να φέρεις στον κόσμο τα μωράκια σου...

Μπράβο κουκλίτσες μου, σε όλα τα κοριτσάκια στέλνω πολλά πολλά φιλιά...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ωραιο ματς! Αντε να παμε και στον αρκ αυριο και να γυρισουμε σπιτακι μας. Πολλη κουραση απο τις 11 το πρωι τωρα μπηκαμε στο δωματιο. Ρικακι μου σε φιλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Δημητρούλα όλα τέλεια λοιπόν.Στους επόμενους υπερήχους θα δείτε και φατσούλα και όλα καλά.Μπράβο κοπελάρα μου.

Πηνελοπάκι μου όλα τέλεια.Να δεις που θα κερδίσεις και παραπάνω από 2 εβδομάδες και θα έρθουν τα μωράκια σου γερά και δυνατά να χωθούν στην αγκαλίτσα της μανούλας τους.

Αθανασία μου όλα καλά λοιπόν με το ραντεβού.Ο γιατρός θα σε κατατοπίσει.Μην αγχώνεσαι,δεν είναι τίποτα.

Μορφάκι μου τι έχεις καρδιά μου????

Εφάκι με έχεις σκάσει.Εννοείται ότι θέλω και εγώ ενημέρωση όταν με το καλό γυρίσεις σπιτάκι σου οκ???

Εγώ αύριο το πρωί πάω γιατρό για να με δει γιατί δεν με είχε δει μετά την απόξεση και πραγματικά δεν θέλω καθόλου.Θα θυμηθώ την τελευταία φορά που ήμουν εκεί και δεν ήταν ευχάριστο.Τέσπα πρέπει να γίνει όμως.

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!καλό ξημέρωμα!!!!

Καλημέρα φουλίτσες μου!

Μπράβο Πηνελοπάκι! όλα καλά και θα συνεχίσουν καλά! Ποιες δύο εβδομάδες? θα κάνεις ξεκούραση και θα περιμένεις κανά μήνα γιατί έχεις να μας αποκαταστήσεις πρώτα! :D

Μιμιτρούλι γέλασα πολύ με τα αυτάκια του γιόκα σας! Άντε την άλλη φορά να σας κλείσει και ματάκι! ;)

Εφάκι κουραστική η χθεσινή μέρα αλλά σαν να σε διαβάζω αναπτερωμένη! άντε να δούμε τι θα σου πει και ο αρκ σήμερα και μετά να μας κάνεις τη "σούμα" και το πόρισμα! και βουυυυυυυυυρ στο ψητό!

Μορφάκι μου δεν πιστεύω να ανάρρωσες και να το ρίχνεις στις δουλειές!

Ναντιούλι κάνε κουράγιο σήμερα αφού πρέπει να γίνει.....θα σε σκέφτομαι μικρούλα....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Xtes xekinhsa yoga. eixa na kanw 2 mines. Milame eiani oi wmoi mou karapiasmenoi kai h wmoplati!!

χαχαχαχχαχααα και σκέψου ότι υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι με τη γιόγκα απλώς διαλογίζεσαι και κοιμάσαι! :tongue::tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Ξεκινησε ο μικρούλης μου βρεφονηπιακό κι έτσι είμαι όλη μέρα στους δρόμους μεχρι να περάσει ο χρόνος προσαρμογής του ο οποίος μπορεί να διαρκέσει και μήνα..?!?!

καλή προσαρμογή και στο μικρό και στη μανούλα του ! χιχιχιχι!

και μη χάνεσαιιιιιι

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Αθανασία καλή επιτυχία στη συλλογή των δικαιολογητικών!:rolleyes:

Ναστάζια εσύ άρχισες να μαζεύεις? εεεεεεεεεεεεε? :cool:

Αννιτάκι εσύ τελικά αρχίζεις οκτώβρη? μπερδεύτηκα!:shock:

Αμαζόνα μου θεά της άρνησης! σε γουστάρω πολύ! κι όταν θα θες θα το ξέρεις!

Αρτεμισάκιιιιιιιι πού χάθηκες μωρό μου???????? μη φτάνεις στα όριά σου να ζητήσεις βοήθεια γιατί θα κλατάρεις!

Λινάκι πού χάνεσαι? για έλα στη γραμμή εκκίνησης να μαζευόμαστε....

Σοκολατένια κι εσύ Οκτώβρη? Μαζί με το Ζεττάκι μας την τρελοπατινού μας? Πότε περιμένεις ζεττουλίνι?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ντανιέλα μου τι σας λείπει τώρα από το φάκελο? Δε σε φοβάμαι! θα τα μαζέψεις πριν το καταλάβουμε....χαίρομαι που μου είσαι ανεβασμένη!:D

Λαμπρινούλα κουκλιτσο-εγγυούλα ετοιμασες το διαβοητο βαλιτσακι? αχ τι ωραία! κι άλλα γεννητούρια στο παρεάκι μας!

εμένα η ακατανόμαστη μου κάνει ιστορίες! εχθές έκανε εμφάνιση και μετά τίποτα! έλεγα σήμερα θα είναι κανονική ώστε να κλείσω αύριο ρντβ να ξεκινήσω! τπτ! ψιλολόγια! αλλά ξέρω γιατί τα κάνει αυτα! γιατί ξέρει δε θα κάνει εμφάνιση για πολύυυυυυυυυυυυυυ καιρό!:D:D:D:D

σας φιλώ όλες! μάκιααααααααααααα

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑ!!!!!

Νελλη μου Δόξα τω Θεώ!!!!

Τί ανακούφιση!!!! Κάνε υπομονή τώρα για

2 βδομαδούλες και έρχονται τα μπομπίρια σου!!!!

Ο μικρούλης σου πώς είναι?

Εφάκι είδες που σου λεγα. Τί στο καλό δεν θα βρεις γιατρό?

Με ηρεμία θα τα σκεφτείτε και θα καταλήξετε σε αυτόν

που πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το παιδάκι σας και

να δεις ότι θα γίνει!!!!

Dada πήγες κορίτσι σήμερα???

Ρηνάκι μου καλή αρχή και μην νοιάζεσαι για την ακατανόμαστη,

εύχομαι να αργήσεις να την ξαναδεις-γύρω στους 9 μήνες!!!:):D

Φιλάκια σε όλες

καλημερα! Τελευταιος γιατρος και μετα επιστροφπ. Εχει δει η μιση αθηνα το αποτετοιο μου. Το μωροειναι μεσα στη γκρινια. Χαχαχαχα! Μεχρι και στον τσιλι με ειδε αντρας γυναικολογος για να μου παρει κολπικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

τωρα τελειωσαμε απο τσιλι. Θεος ο τυπος! Χαχαχα! Και ο σφακ μας αρεσε πολυ. Προτεινε λυσεις! Παμε εθνικη! Αν χασουμε της κολλησα τη γκαντεμοσπορια που εχω τα τελευταια 2 χρονια. Αν κερδισουμε ισως εχω και γω ελπιδα τυχης!:P

απιστευτο! Παρολο που πηγα εγω στο γηπεδο, νικησαμε! Λετε να μου γυρισει η τυχη? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

καλημερα αθανασια μου! Ειρηνακι ξεκιναμε δηλαδη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

καλημερα αθανασια μου! Ειρηνακι ξεκιναμε δηλαδη?

Σίγουρα όλα θα πάνε καλά!!!

Θα είναι τυχερή αυτή η φορά, να είσαι σίγουρη για αυτό!!!

Ο Αρκ μπορεί να μην σε εξετάσει, εμένα δεν με είδε στο 1ο ραντεβού.

Φιλάκια και καλό δρόμο!!!

Να προσέχετε!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι μου κάνετε???

Εγώ ετοιμάζομαι να πάω στο γιατρό.Δεν θέλω καθόλου ρε γαμώτο.Αλλά το άφησα αρκετά.

Διδυμάκι μου όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.Θα βρεις το γιατρό που σου ταιριάζει και που θα σου φέρει το/τα μωράκι/α σου!!!

Αθανασία μου καταλαβαίνω τι άγχος σου δημιουργείται με την επιτροπή,αλλά να ξέρεις ότι τελικά δεν είναι τίποτα.

Ειρηνάκι μου σου κάνει νούμερα η περίοδος ε???Ρε συ μήπως....????Μακάρι!!!

Διδυμακι μου θα πας στο γυναικολογο σου ή στον εξωσωματικο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...