Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μακάρι ρε κορίτσι, τι να πω κι εγω...Βαρέθηκα να μετραω ώρες, μέρες και εβδομάδες...Ελπιζω να κερδίσω λίγες μέρες ακόμα τουλάχιστον....Βαρεθηκα αυτο το βιολι....:evil:

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ....ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ..!!!!!!!:tongue::tongue:

Ναι είμαι πολύ καλά πια...

Πολύ ήρεμη.

Χάρηκα που πήρα και μια βδομάδα μπόνους!

Με το μπόνους που πήρα, αύριο μπαίνω στον 6ο μήνα!

Κάθε 11 λέει αλλάζω και οχι καθε 18!

Ζητωωωωωωω!!

ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ΑΧ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ε..????:D:D:D

ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΣ...!!!!!!!!!!:-P:-P:-P

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Ε ναι μωρέ δεν πειράζει ... ας είναι έκπληξη ο ομορφούλης μας ...

Οχι καλέ δεν είναι νωρίς μια χαρά είναι ... τώρα που είναι και ο καιρός ακόμα καλός ... τι ωραία βρε μωρό μου, θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να φτιάχνεις το δωμάτιο του. Θα μας βάλεις φώτο στο fb όταν είναι έτοιμο να το δούμε ???

Να είστε πάντα γεροί μωρό μου και ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.

Εννοείται! Πιστεύω θα γίνει ωραίο, αν και με τα χρώματα λίγο έχω προβληματιστει.

Θα δούμε.

Αυτά είναι ευχάριστα!

Ναι καλυτερα να το βαψετε τωρα που μπορείτε να εχετε ανοιχτά όλη τη μέρα σχεδόν. Να μη μεινει και η μυρωδιά δηλαδή όταν έρθει το μωράκι.

Δεν πειράζει που δεν είδες φατσούλα, θα τη δεις σε μεγαλύτερη εβδομάδα και εκει ειναι όλα τα λεφτά γιατί αυτό που βλεπεις είναι πολύ κοντα στην πραγματικότητα..!

Ειδα το αυτάκι του.... Πεταχτό πεταχτό... σαν του μπαμπά του!

Έριξα πολύ γέλιο!

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:tongue::tongue:

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ....

ΟΜΩΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΠΑ.??? ΔΕΝ ΕΙΠΑ..?????????

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..!!!!!!!!!!!!

Που είσαι Ανιτάκι μουυυυυυ???? Είπαμε: του χρόνου θα έρθουμε και οι τρεις Ζάκυνθο και θα έχεις ετοιμάσει κι εσύ ενα δύο κουνενέ!

δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο απλώς εχτές το βράδυ είχα κάτι πονους χαμηλα, μαλλον στις ωοθήκες κάτι που μου θυμισε πόνους περιόδου. Πηρα buscopan και περασε αλλά σημερα νιωθω τις κλωτσιές πιο εντονες και αυτό ειναι που με φοβίζει κυρίως. Υπάρχει περίπτωση να εχει γυρίσει με τα πόδια κάτω και να νιωθω εντονότερα τα χτυπηματα αλλά αυτό θα το δω το βραδυ. Καλού κακού το βαλιτσάκι μου είναι ετοιμο μήπως πάω ντουγρου για νοσηλεία μπας και κερδίσω καμιά εβδομάδα (μακάρι δηλαδη)...Ε αυτα

Μωρέ. .. είναι στριμωγμενα μάλλον.

Γι αυτό νιώθεις έτσι.

Αν χρειαστείς πάντως κατι, να με πάρεις τηλέφωνο.

Ολα καλα θα είναι όμως.

Ναι? Ήρεμα. .. είπαμε εμείς οι δυο πάμε χέρι χέρι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Pistevw h mallon mantevw oti exoun alaxei thema ta mwra gia ayto sou fenetai alliws!!

Egw pistevw ola kala tha einai.

OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

μπορεί κοριτσάκι μου ...θα δουμε, κόντος ψαλμός αλληλούια ...

πάντως σημερα θα πάω στη γιατρό με του σουπερ εξελιγμενο μηχάνημα και θα δω και λεπτομέριες...μιλάμε για ευκρίνεια...μετρας κοκκλα σπονδυλικής στηλης άνετα.Να μη πω πόσο καθαρά φαίνονται η φατσούλες...

kOZcp3.png

Που είσαι Ανιτάκι μουυυυυυ???? Είπαμε: του χρόνου θα έρθουμε και οι τρεις Ζάκυνθο και θα έχεις ετοιμάσει κι εσύ ενα δύο κουνενέ!

ΝΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ) ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ, ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ..!!!!!!!!!!!!

μπορεί κοριτσάκι μου ...θα δουμε, κόντος ψαλμός αλληλούια ...

πάντως σημερα θα πάω στη γιατρό με του σουπερ εξελιγμενο μηχάνημα και θα δω και λεπτομέριες...μιλάμε για ευκρίνεια...μετρας κοκκλα σπονδυλικής στηλης άνετα.Να μη πω πόσο καθαρά φαίνονται η φατσούλες...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.???? :shock::shock::shock:

ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ...ΠΟΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..???

Διαφημίσεις

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ....ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ..!!!!!!!:tongue::tongue:

ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ΑΧ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ε..????:D:D:D

ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΣ...!!!!!!!!!!:-P:-P:-P

Περνάει ο καιρός. . Άλλες μέρες πιο αργά άλλες πιο γρήγορα αλλά περνάει τελικά.

Και σε σενα εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα!

Να πάνε όλα καλά.

Πάω για ύπνο κορίτσια μου.

Μάκια ♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.???? :shock::shock::shock:

ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ...ΠΟΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..???

δεν ειναι η γιατρός που θα με ξεγεννήσει, είναι μια εξειδικευμένη στους υπερήχους εμβρύων. Είναι πολλή καλή, να φανταστείς στη β-επιπέδου της πήρε 20 λεπτά να μου μετρήσει και τα δυο...! Και γενικά κατά τη διάρκεια του υπέρηχου σου μιλάει , σου εξηγεί, γενικά σε καθησυχάζει... σου στελνω πμ με το όνομά της. Και να πω επίσης οτι από τιμές ειναι πολύ καλές σε σχέση με άλλα κέντρα

kOZcp3.png

Περνάει ο καιρός. . Άλλες μέρες πιο αργά άλλες πιο γρήγορα αλλά περνάει τελικά.

Και σε σενα εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα!

Να πάνε όλα καλά.

Πάω για ύπνο κορίτσια μου.

Μάκια ♡

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..!!!!!!!!!!:P:p

δεν ειναι η γιατρός που θα με ξεγεννήσει, είναι μια εξειδικευμένη στους υπερήχους εμβρύων. Είναι πολλή καλή, να φανταστείς στη β-επιπέδου της πήρε 20 λεπτά να μου μετρήσει και τα δυο...! Και γενικά κατά τη διάρκεια του υπέρηχου σου μιλάει , σου εξηγεί, γενικά σε καθησυχάζει... σου στελνω πμ με το όνομά της. Και να πω επίσης οτι από τιμές ειναι πολύ καλές σε σχέση με άλλα κέντρα

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ,

Α, ΦΟΒΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.!!!!!!!!

ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ..???????????

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...!!!!!!!!!!!!;);)

Διαφημίσεις

Xaxaxaxaxaxa! Einai se allo ktirio!!!!!!

ααα οκ, ετσι ναι...είπα κι εγώ , τέτοια έλλειψη παρατηρητικότητας; Στον γιο μου οταν ημουν πλεον 6 μηνων, ενας διευθυντής που είναι στην κοσμάρα του, με ρώτησε γιατι παχυνα τόσο πολύ!!!:shock::shock::shock:και να φανταστείς ειχα παρει συνολο 7 κιλά...μονο κοιλιά είχα...

kOZcp3.png

ααα οκ, ετσι ναι...είπα κι εγώ , τέτοια έλλειψη παρατηρητικότητας; Στον γιο μου οταν ημουν πλεον 6 μηνων, ενας διευθυντής που είναι στην κοσμάρα του, με ρώτησε γιατι παχυνα τόσο πολύ!!!:shock::shock::shock:και να φανταστείς ειχα παρει συνολο 7 κιλά...μονο κοιλιά είχα...

Xaxaxaxaxaxa!! Oxi edaxei eipame!!

Xtes xekinhsa yoga. eixa na kanw 2 mines. Milame eiani oi wmoi mou karapiasmenoi kai h wmoplati!!

Αχ μπραβο...ζηλευω λιγο. Πάντως είναι ωραίο πραγμα η κουραση απο την γυμναστική. Πας σπίτι, τρως κατι ελαφρύ και ρίχνεις πολύ ωραίους ύπνους. Να δω αν θα μπορεσω ποτέ να ξανακάνω γυμναστική..!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...