Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ζεττάκι έχασα κάτι? Επειδή χθες και σήμερα δε μπήκα πολύ και λεω μην έχασα κάτι.

Η Έφη καλά είναι?

Δε μπορώ απο το κινητό να διαβάζω πααααρα πολύ άνετα.

έλα μπουμπουκι μου, όχι δεν έχασες κάτι ...

Η Έφη καλά είναι, δεν μας είπε και πολλά .. μόνο ότι είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες πριν πάνε και φύγαν κάπως .. ανικανοποίητοι να το πω ... δεν μας έγραψε πολλά ... είπε θα μας πει όταν γυρίσει ...

Χαίρομαι που είστε και τα δυο σας καλά.... Δλδ φατσούλα δεν είδαμε ???? δεν ξέρουμε σε ποιον μοιάζει ????

url]

Δημητρούλα μου ΜΠΡΑΒΟ!!! Υγειέστατος ο μπέμπης !!!

Ευαισθητούλι μου , μην στενοχωριέσαι ... Τί είπαμε??

Η Νέλλη έχει δίκιο ίσως το μωρό της άλλης κοπέλας να μην εχει κάτι σοβαρό. Μην ξεχάσεις τις φωτο...

Νελλάκι ελπίζω να μην επαληθευτείς και να είναι εντάξει τα δίδυμα.

Γράψε μας όταν γνωρίζεις.

Μην μιλάτε για ηλικίες γιατί χθές είδα μιά συνάδελφο που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί-φυσιολογική σύλληψη έτσι- και είναι 43. Παντρεύτηκε στα 39 και στο μήνα του μέλιτος έμεινε έγκυος στο πρώτο.

Βέβαια ο άντρας της είναι περίπου μια δεκαετία μικρότερος της.

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ! Ολα μια χαρα! Να ηρεμησεις και συ. Καλα ειμαι. Τρεχω απο γιατρο σε γιατρο ΠΗΝΕΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ να δεις που μεγαλωνουν γι αυτο πονας. Θα μπω το βραδυ να διαβασω τα καλα σου νεα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Η Νέλλη έχει δίκιο ίσως το μωρό της άλλης κοπέλας να μην εχει κάτι σοβαρό. Μην ξεχάσεις τις φωτο...

Μην μιλάτε για ηλικίες γιατί χθές είδα μιά συνάδελφο που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί-φυσιολογική σύλληψη έτσι- και είναι 43. Παντρεύτηκε στα 39 και στο μήνα του μέλιτος έμεινε έγκυος στο πρώτο.

ωραία ... επαληθεύετε λοιπόν αυτό που ξεκίνησε να λέει το Αννουλάκι ...

αλλά μάλλον πρέπει να βρω .... άντρα 10 χρόνια μικρότερο ...

χιχιχι πολύ ωραία τη μια μέρα του λέω να μείνει έγκυος και τηνάλλη οτι μου πέφτει λίγο μεγάλος ...

ωρε γλέντια ....

url]

Διαφημίσεις

έλα μπουμπουκι μου, όχι δεν έχασες κάτι ...

Η Έφη καλά είναι, δεν μας είπε και πολλά .. μόνο ότι είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες πριν πάνε και φύγαν κάπως .. ανικανοποίητοι να το πω ... δεν μας έγραψε πολλά ... είπε θα μας πει όταν γυρίσει ...

Χαίρομαι που είστε και τα δυο σας καλά.... Δλδ φατσούλα δεν είδαμε ???? δεν ξέρουμε σε ποιον μοιάζει ????

Δεν είδαμε γμτ.. η αλήθεια είναι οτι αν αυτός που μου έκανε τη β επιπεδου είχε λίγο πιο πολύ υπομονή. .. θα γύριζε το μωρό.

Αλλά ίσως ειχε κι άλλη δουλειά μετά.

Δεν πειράζει , αρκεί που είναι καλά τα σημαντικά.

Το φατσακι θα κάνουμε λίγο υπομονή.

Πήραμε και χρώματα για το δωμάτιο του.

Για να κάνουμε τεστ δηλαδή.

Το Σκ θα τα δοκιμάσουμε και το άλλο σκ μάλλον θα βάψουμε.

Νωρίς είναι βέβαια αλλά επειδή ίσως υγρανει ο καιρός καλύτερα να γίνει τώρα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Στις έστειλα αγαπούλα μου πριν λίγο!

Συγγνώμη για την καθυστέρηση.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ! Ολα μια χαρα! Να ηρεμησεις και συ. Καλα ειμαι. Τρεχω απο γιατρο σε γιατρο ΠΗΝΕΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ να δεις που μεγαλωνουν γι αυτο πονας. Θα μπω το βραδυ να διαβασω τα καλα σου νεα!

Ελπίζω να βγάλεις άκρη και να βρεις αυτόν που θα σου ταιριάξει και θα σε κάνει μανούλα.

Ανυπομονώ να μας τα πεις αναλυτικά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα κι από εμένααααααα...

Ολα καλά λοιπόν τα νέα μου, δοξασοι ο Θεός!

Ο μπεμπούλης είναι μια χαρά ανατομικα, τα υγρά καλα, τραχηλος οκ..

Σούπερ!

Ήταν μόνο κρυμμένος πίσω από το λώρο και δε φάνηκε το μουτράκι του..... τουλαχιστον τη στιγμή που κάναμε τον 3D, είχε κρυφτεί. . Είδα όμως το αυτάκι του!

Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτόν.

Λυπήθηκα μόνο μια κοπέλα πριν απο εμένα (του γιατρού μου και αυτή), που είχε ενα θέμα το μωρακι της..

Δεν άκουσα τι, άκουσα μόνο ότι "θα το συζητησει με το σύζυγό της και θα αποφασίσει. .."

Έτσι είπε ο γιατρός μου στον κο που μας έκανε τη Β Επιπέδου.

Έκλαψα... :-(

Τέλος πάντων εμείς είμαστε καλά. Και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Ευχαριστώ όλες σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας κοριτσάρες μου.

Θα αλλάξω και το τικεράκι μου γιατί είμαι μια βδομάδα μπροστά τελικά.

Δεν είμαι 21 και κατι, είμαι 22 και κάτι!

Ζητωωωωωωωωω!

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας γιατί είμαι με τον άντρα, μπήκα μόνο να σας πω τα ευχάριστα!

Ade mpravo kopela mou!!!!!!!!! Elpizw na hremhseis twra ligo!!

αθανασια και λαμπρινη ευχαριστω για τη βοηθεια! Το μεσημερι εχουμε σφακ, απογευμα τσιλι και αυριο πρωι αρκ και μετα αναχωρουμε. Εχθες βραδυ ηπιαμε ποτακι ψηλα στο president, ηταν πολυ ωραια. Σημερα βραδυ εχει εθνικη. Μολις φυγαμε απο το τηγανι (καραισκακη :shock:), βγαλαμε εισητηρια για εθνικη το βραδυ.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΜΟΥ..???????????

ΤΙ ΕΓΙΝΕ..????????????

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ...ΑΝΗΣΥΧΩ....

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Δεν είδαμε γμτ.. η αλήθεια είναι οτι αν αυτός που μου έκανε τη β επιπεδου είχε λίγο πιο πολύ υπομονή. .. θα γύριζε το μωρό.

Αλλά ίσως ειχε κι άλλη δουλειά μετά.

Δεν πειράζει , αρκεί που είναι καλά τα σημαντικά.

Το φατσακι θα κάνουμε λίγο υπομονή.

Πήραμε και χρώματα για το δωμάτιο του.

Για να κάνουμε τεστ δηλαδή.

Το Σκ θα τα δοκιμάσουμε και το άλλο σκ μάλλον θα βάψουμε.

Νωρίς είναι βέβαια αλλά επειδή ίσως υγρανει ο καιρός καλύτερα να γίνει τώρα.

Ε ναι μωρέ δεν πειράζει ... ας είναι έκπληξη ο ομορφούλης μας ...

Οχι καλέ δεν είναι νωρίς μια χαρά είναι ... τώρα που είναι και ο καιρός ακόμα καλός ... τι ωραία βρε μωρό μου, θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να φτιάχνεις το δωμάτιο του. Θα μας βάλεις φώτο στο fb όταν είναι έτοιμο να το δούμε ???

Να είστε πάντα γεροί μωρό μου και ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.

url]

Εχω ακούσει ότι μια από τις πιο γόνιμες περιοδους της γυναίκας ειναι λίγο πριν την εμμηνοπαυση και μάλιστα σε αυτες τις φάσεις παίζουν και πολλά διδυμα!Εχω και ένα παράδειγμα, με δυο γιους 15 και 13 και στα 46 εκανε διδυμα κορίτσια!

Το θέμα για μένα είναι οι αντοχές. Ενα παιδάκι σαν το γιο μου πχ, χρειάζεται αντοχές. Να τρεξεις απο πίσω του, να ξενυχτίσεις, κλπ, κλπ. Απο την εμπειρία μου πολλές φορές πέρασε απο το μυαλό μου ότι ισως θα έπρεπε να τον εκανα νωρίτερα. Βεβαια δεν θα άλλαζα κάτι απο τη ζωή μου οπότε μιλάμε για δυο ασυμβατα πραγματα αλλά πρακτικά νομίζω οτι θα βοηθουσε

Poso eisai esy?

χμμμμμ ενδιαφέρον αυτό ....

και εφόσον ο προφέσορ και τεκνό συνάμα Ανουλίτσα μίλησα ... θα ασπαστώ την άποψη what are the chances και δεν κάνω τπτ μέχρι τα 37 - 40 μπας και τελικά μείνω έγκυος γμτ μου ....

Καλή φάση να είμαι χαλαρααααααααα μέχρι τα 40 ...

QUOTE]

Xaxaxa paidi mou esy exeis piasei to noima ths zwhs. xaxaxaxa. thea!

ναι καλυτερα είναι το παλικάρι μου. Εγώ δεν ειμαι τόσο καλά, ειχα κάτι περίεργους πόνους το βράδυ και με εχει πιάσει φόβος. Τελοσπάντων, θα μαθω το βράδυ, εχω ραντεβου στις 19:30. Το βαλιτσάκι του νοσοκομείου πάντως το ετοιμασα γιατι εχω την εντυπωση οτι θα με στείλει για νοσηλεία... :-(

Ax kouragio vre Pinelopaki mou!!

Mporei na mhn einai kai tpt!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...