Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πάντως στην 2η διεγερση που εκανα ο γιατρος μου είπε οτι επειδή μεγάλωσα κατα 1,5 χρόνο από την πρώτη η ανταπόκρισή μου θα ήταν χειρότερη. Δηλαδή περίμενε λιγότερα ωάρια. Ε! λοιπόν, με την ίδια ακριβώς αγωγή και διάρκεια εκανα σχεδόν τα διπλά!!!!!

Nai mwre. KAthe organismos eiani diaforetikos. Den pistevw oti me thn parodo tou xronou anagastika tha eiani xeirotera eidika se exwsw. Sto allo thema mia 38 etwn me thn trith fora evgale pio polla waria apo oti thn prwth fora pou htan 36 otan thn ekane.

Egw xereis poses xerw pou kanane paidi metaxy 37-40 fysika. Giati legane what are the chances pleon kanane sex xwris profylaxh kai tsouppppp.

Nomizw to swma koda sta 40 leei op edw eimaste teleytaia eykairia!!

Διαφημίσεις

Nai mwre. KAthe organismos eiani diaforetikos. Den pistevw oti me thn parodo tou xronou anagastika tha eiani xeirotera eidika se exwsw. Sto allo thema mia 38 etwn me thn trith fora evgale pio polla waria apo oti thn prwth fora pou htan 36 otan thn ekane.

Egw xereis poses xerw pou kanane paidi metaxy 37-40 fysika. Giati legane what are the chances pleon kanane sex xwris profylaxh kai tsouppppp.

Εχω ακούσει ότι μια από τις πιο γόνιμες περιοδους της γυναίκας ειναι λίγο πριν την εμμηνοπαυση και μάλιστα σε αυτες τις φάσεις παίζουν και πολλά διδυμα!Εχω και ένα παράδειγμα, με δυο γιους 15 και 13 και στα 46 εκανε διδυμα κορίτσια!

Το θέμα για μένα είναι οι αντοχές. Ενα παιδάκι σαν το γιο μου πχ, χρειάζεται αντοχές. Να τρεξεις απο πίσω του, να ξενυχτίσεις, κλπ, κλπ. Απο την εμπειρία μου πολλές φορές πέρασε απο το μυαλό μου ότι ισως θα έπρεπε να τον εκανα νωρίτερα. Βεβαια δεν θα άλλαζα κάτι απο τη ζωή μου οπότε μιλάμε για δυο ασυμβατα πραγματα αλλά πρακτικά νομίζω οτι θα βοηθουσε

kOZcp3.png

Καλησπέρα κι από εμένααααααα...

Ολα καλά λοιπόν τα νέα μου, δοξασοι ο Θεός!

Ο μπεμπούλης είναι μια χαρά ανατομικα, τα υγρά καλα, τραχηλος οκ..

Σούπερ!

Ήταν μόνο κρυμμένος πίσω από το λώρο και δε φάνηκε το μουτράκι του..... τουλαχιστον τη στιγμή που κάναμε τον 3D, είχε κρυφτεί. . Είδα όμως το αυτάκι του!

Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτόν.

Λυπήθηκα μόνο μια κοπέλα πριν απο εμένα (του γιατρού μου και αυτή), που είχε ενα θέμα το μωρακι της..

Δεν άκουσα τι, άκουσα μόνο ότι "θα το συζητησει με το σύζυγό της και θα αποφασίσει. .."

Έτσι είπε ο γιατρός μου στον κο που μας έκανε τη Β Επιπέδου.

Έκλαψα... :-(

Τέλος πάντων εμείς είμαστε καλά. Και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Ευχαριστώ όλες σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας κοριτσάρες μου.

Θα αλλάξω και το τικεράκι μου γιατί είμαι μια βδομάδα μπροστά τελικά.

Δεν είμαι 21 και κατι, είμαι 22 και κάτι!

Ζητωωωωωωωωω!

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας γιατί είμαι με τον άντρα, μπήκα μόνο να σας πω τα ευχάριστα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σούπερ!

Ήταν μόνο κρυμμένος πίσω από το λώρο και δε φάνηκε το μουτράκι του..... τουλαχιστον τη στιγμή που κάναμε τον 3D, είχε κρυφτεί. . Είδα όμως το αυτάκι του!

Λυπήθηκα μόνο μια κοπέλα πριν απο εμένα (του γιατρού μου και αυτή), που είχε ενα θέμα το μωρακι της..

Δεν άκουσα τι, άκουσα μόνο ότι "θα το συζητησει με το σύζυγό της και θα αποφασίσει. .."

Ζητωωωωωωωωω!

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας γιατί είμαι με τον άντρα, μπήκα μόνο να σας πω τα ευχάριστα!

μπραβο ρε κορίτσι. Αντε τώρα αγχη στοπ! μην σε ακουσω να λες παλι βλακείες...όλα είναι μια χαρά. Πηρες και μπονους μια εβδομάδα...τέλεια.

Από έδώ και πέρα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...απλώς να απολαυσεις την εγκυμοσύνη σου..Με το καλό κοριτσάκι μου

kOZcp3.png

χμμμμμ ενδιαφέρον αυτό ....

και εφόσον ο προφέσορ και τεκνό συνάμα Ανουλίτσα μίλησα ... θα ασπαστώ την άποψη what are the chances και δεν κάνω τπτ μέχρι τα 37 - 40 μπας και τελικά μείνω έγκυος γμτ μου ....

Καλή φάση να είμαι χαλαρααααααααα μέχρι τα 40 ...

Εχω ακούσει ότι μια από τις πιο γόνιμες περιοδους της γυναίκας ειναι λίγο πριν την εμμηνοπαυση και μάλιστα σε αυτες τις φάσεις παίζουν και πολλά διδυμα!Εχω και ένα παράδειγμα, με δυο γιους 15 και 13 και στα 46 εκανε διδυμα κορίτσια!

Το θέμα για μένα είναι οι αντοχές. Ενα παιδάκι σαν το γιο μου πχ, χρειάζεται αντοχές. Να τρεξεις απο πίσω του, να ξενυχτίσεις, κλπ, κλπ. Απο την εμπειρία μου πολλές φορές πέρασε απο το μυαλό μου ότι ισως θα έπρεπε να τον εκανα νωρίτερα. Βεβαια δεν θα άλλαζα κάτι απο τη ζωή μου οπότε μιλάμε για δυο ασυμβατα πραγματα αλλά πρακτικά νομίζω οτι θα βοηθουσε

και να που η έρευνα επαληθεύεται ... και ναι λοιπόν ... θα περιμένω τα 40 μου... ευλόγησον ... και ανάπαυσον ...

Σούπερ!

Ζητωωωωωωωωω!

Μπράβο μικρή μου άντε και μια βδομάδα μεγαλύτερος ο μπεμπούλης ...

Γιούπιιιιι όλα καλά θα πάνε μωρό μου, να δεις θα έρθεις ο Ιανουάριος και δεν θα έχεις πάρει χαμπάρι ....

url]

Διαφημίσεις

Α ! Οσο για την κοπέλα που ηταν πριν από σένα, μην φρικάρεις. Μπορεί να ήταν κάτι που διορθώνεται. Πχ πολλές παθησεις καρδιάς εχγειρίζονται όπως επίσης και πολλά ανατομικά θέματα. Ειχα συναδελφο που το παιδάκι της είχε ανοιχτό θώρακα. Να σημειώσω οτι πατέρας εξαφανισμένος. Οι περισσότεροι γιατροί της έλεγαν να το ρίξει. Αυτη αρνηθηκε, το γεννησε, ο μικρός εμεινε θερμοκοιτίδα 4 μήνες....εκανε 3 επεμβάσεις και τώρα ειναι μια χαρά. Μεγάλωσε κανονικά, περπατάει, ξεκίνησε να μιλάει... Το ότι κάτι βρισκεις δεν σημαίνει απαραίτητα και το τέλος. Μην βαζεις στο μυαλό σου κι αυτό...

kOZcp3.png

χμμμμμ ενδιαφέρον αυτό ....

και εφόσον ο προφέσορ και τεκνό συνάμα Ανουλίτσα μίλησα ... θα ασπαστώ την άποψη what are the chances και δεν κάνω τπτ μέχρι τα 37 - 40 μπας και τελικά μείνω έγκυος γμτ μου ....

Καλή φάση να είμαι χαλαρααααααααα μέχρι τα 40 ...

και να που η έρευνα επαληθεύεται ... και ναι λοιπόν ... θα περιμένω τα 40 μου... ευλόγησον ... και ανάπαυσον ...

Μπράβο μικρή μου άντε και μια βδομάδα μεγαλύτερος ο μπεμπούλης ...

Γιούπιιιιι όλα καλά θα πάνε μωρό μου, να δεις θα έρθεις ο Ιανουάριος και δεν θα έχεις πάρει χαμπάρι ....

Τι κάνεις Ζεττάκι μου;

kOZcp3.png

καλά μωρό μου, εσύ πως είσαι ??? ο μικρός κύριος είναι καθόλου καλύτερα ????

τι ώρα πας ντοκ ???

ναι καλυτερα είναι το παλικάρι μου. Εγώ δεν ειμαι τόσο καλά, ειχα κάτι περίεργους πόνους το βράδυ και με εχει πιάσει φόβος. Τελοσπάντων, θα μαθω το βράδυ, εχω ραντεβου στις 19:30. Το βαλιτσάκι του νοσοκομείου πάντως το ετοιμασα γιατι εχω την εντυπωση οτι θα με στείλει για νοσηλεία... :-(

kOZcp3.png

Σούπερ!

Ζητωωωωωωωωω!

μπράβο δημητρούλα...τέλεια τα νέα σου...πάλι σου κρύβεται ο μικρός ε;

Πηνελόπη περιμένω και τα δικά σου τα ευχάριστα......

Διαφημίσεις

ναι καλυτερα είναι το παλικάρι μου. Εγώ δεν ειμαι τόσο καλά, ειχα κάτι περίεργους πόνους το βράδυ και με εχει πιάσει φόβος. Τελοσπάντων, θα μαθω το βράδυ, εχω ραντεβου στις 19:30. Το βαλιτσάκι του νοσοκομείου πάντως το ετοιμασα γιατι εχω την εντυπωση οτι θα με στείλει για νοσηλεία... :-(

έλα βρε μωρό μου, μην έχεις αρνητικές σκέψεις, εγώ πιστεύω πως όλα καλά θα είναι ... φαντάζομαι πως όσο φτάνεις προς το μήνα σου, βαραίνουν και τα μπεμπεδάκια ε και ίσως απο αυτό να έχεις πονάκια ... Εγώ εύχομαι πάντως να είναι όλα καλά και να γυρίσεις σπιτάκι σου με ένα μεγάλο χαμόγελο και να πεις ευχάριστα ... ναι ???... θα μπεις να μας πεις ε ?? έχω αγωνία ...

url]

Α ! Οσο για την κοπέλα που ηταν πριν από σένα, μην φρικάρεις. Μπορεί να ήταν κάτι που διορθώνεται. Πχ πολλές παθησεις καρδιάς εχγειρίζονται όπως επίσης και πολλά ανατομικά θέματα. Ειχα συναδελφο που το παιδάκι της είχε ανοιχτό θώρακα. Να σημειώσω οτι πατέρας εξαφανισμένος. Οι περισσότεροι γιατροί της έλεγαν να το ρίξει. Αυτη αρνηθηκε, το γεννησε, ο μικρός εμεινε θερμοκοιτίδα 4 μήνες....εκανε 3 επεμβάσεις και τώρα ειναι μια χαρά. Μεγάλωσε κανονικά, περπατάει, ξεκίνησε να μιλάει... Το ότι κάτι βρισκεις δεν σημαίνει απαραίτητα και το τέλος. Μην βαζεις στο μυαλό σου κι αυτό...

Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί πολύ στεναχωρήθηκα. .

Μπήκα στη θέση της και... Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.

Εσύ τι πόνο νιώθεις κοπέλα μου?

Τι έγινε?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...