Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

34 kai 1 mhna xaxaxa

Λοιπόν με τον φόβο να μου θυμώσεις εγώ θα σου πω κάτι...

Επειδή είσαι μικρούλα ακόμα εγώ θα σου έλεγα να προχώρησεις αμεσα στην επόμενη σου προσπάθεια....αν έχω μετανιώσει για κάτι είναι το ότι δεν έκανα τις προσπάθειες μου πιο νωρίς...γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο 34 άλλο 37 στα 38...

Αννούλα έλα κάνε ένα κουράγιο και προχώρα εμείς θα είμαστε εδώ να σου κρατάμε το χέρι...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλα μου τα κοριτσάκια ....

Δημητρουλάκι μου και Πηνελοπάκι μου, καλή επιτυχία ....

Περιμένουμε με αγωνία τα πολύ καλά σας νέα.

Ζεττα που είσαι????

Τινάζω τα χαλιά ... πλάθω κουλουράκια ... πλένω μπαλκόνια ... ξεσκατώνω τα μωρά ... κάνω τον τροχονόμο ....

Ή αλλιώς στο κόσμο μου ... :tongue::tongue::tongue:

34 kai 1 mhna xaxaxa

αχ εσύ είσαι μικρούλα ... τι μου θύμησες τώρα ...

αθανασια και λαμπρινη ευχαριστω για τη βοηθεια! Το μεσημερι εχουμε σφακ, απογευμα τσιλι και αυριο πρωι αρκ και μετα αναχωρουμε. Εχθες βραδυ ηπιαμε ποτακι ψηλα στο president, ηταν πολυ ωραια. Σημερα βραδυ εχει εθνικη. Μολις φυγαμε απο το τηγανι (καραισκακη :shock:), βγαλαμε εισητηρια για εθνικη το βραδυ.

Καλά να περάσετε ... θέλω και εγώ να έρθω ... Ελπίζω να είσαι γουρλού ..

Και φυσικά θέλω πμ... θα μας σκάσεις εσύ ...

url]

Good luck!!!!!!!

Tha mas peis ti egine?? H den thes?

φυσικα και θα σας πω αμαζονα μου. Εννοειται! Οχι απο το κινητο καθοδον, αναλυτικα οταν γυρισω. Οκ ο ανθρωπος αλλα δε μας καλυψε 100%, δεν τον απορριψαμε αλλα θα δουμε κι αλλους. Αυριο απο το σπιτι θα σας τα πω αναλυτικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου πανέμορφα!

Remember meee???

Δεν μπαίνω ζητώ συγνώμη δυστυχώς οσο ήθελα να σας γνωρίσω τόσο ο χρόνος μου για ιντερνετ gossip μηδένιζε!!

Φυγαμε διακοπούλες γυρίσαμε ανανεωμένοι ( όχι ξεκούραστοι...)

Ξεκινησε ο μικρούλης μου βρεφονηπιακό κι έτσι είμαι όλη μέρα στους δρόμους μεχρι να περάσει ο χρόνος προσαρμογής του ο οποίος μπορεί να διαρκέσει και μήνα..?!?!

Ηθελα να ευχηθώ σε όλες καλό φθινόπωρο και ότι επιθυμείτε!!!

Πανω απόλα να προσέχετε τους εαυτούς σας και την υγεία σας!!

Κρίμα που δεν έτυχε να συναντηθούμε...του δωσατε και κατάλαβε το καλοκαίρι!!! κάτι έπαιρνε το μάτι μου!!! Έλαμπε η οθόνη από όμορφες παρουσίες!!!

Να περνάτε υπεροχα κι αν συναντηθείτε ποτέ σε Μαλλ ή κοντά προς Βόρεια πάντα Δήμητρα ξέρεις το τηλ μου αν με θέλετε και μπορέσω να έρθω <3 <3 <3

Δήμητρα εχεις τη β επιπέδου??? Καλά αποτελέσματα η πρώτη φωτογραφία του παιδιού σήμερα!!!!! χχιχι

Φιλάκια

Εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο!!!

Θα μπαίνω με την πρώτη ευκαιρία.....

fRj7p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν με τον φόβο να μου θυμώσεις εγώ θα σου πω κάτι...

Επειδή είσαι μικρούλα ακόμα εγώ θα σου έλεγα να προχώρησεις αμεσα στην επόμενη σου προσπάθεια....αν έχω μετανιώσει για κάτι είναι το ότι δεν έκανα τις προσπάθειες μου πιο νωρίς...γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο 34 άλλο 37 στα 38...

Αννούλα έλα κάνε ένα κουράγιο και προχώρα εμείς θα είμαστε εδώ να σου κρατάμε το χέρι...

Ekana. Mia sta 32 kai mia sta 33!! Den eiani sto xeri mou pou pernaei o xronos! Opote egw tetoia regrets den exw.

To xerw oti tha eiste edw gia mena kai sas eyxaristw!!

Δημητρουλα και πηνελοπη καλη επιτυχια κοριτσαρες μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

καλησπέρα σε όλα μου τα κοριτσάκια ....

Δημητρουλάκι μου και Πηνελοπάκι μου, καλή επιτυχία ....

Περιμένουμε με αγωνία τα πολύ καλά σας νέα.

Τινάζω τα χαλιά ... πλάθω κουλουράκια ... πλένω μπαλκόνια ... ξεσκατώνω τα μωρά ... κάνω τον τροχονόμο ....

Ή αλλιώς στο κόσμο μου ... :tongue::tongue::tongue:

αχ εσύ είσαι μικρούλα ... τι μου θύμησες τώρα ...

Καλά να περάσετε ... θέλω και εγώ να έρθω ... Ελπίζω να είσαι γουρλού ..

Και φυσικά θέλω πμ... θα μας σκάσεις εσύ ...

NAi tekno!!! xaxaxaxa

φυσικα και θα σας πω αμαζονα μου. Εννοειται! Οχι απο το κινητο καθοδον, αναλυτικα οταν γυρισω. Οκ ο ανθρωπος αλλα δε μας καλυψε 100%, δεν τον απορριψαμε αλλα θα δουμε κι αλλους. Αυριο απο το σπιτι θα σας τα πω αναλυτικα.

Edaxei manari!! Kalh epityxia kai pali shmera!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου πανέμορφα!

Remember meee???

Δεν μπαίνω ζητώ συγνώμη δυστυχώς οσο ήθελα να σας γνωρίσω τόσο ο χρόνος μου για ιντερνετ gossip μηδένιζε!!

Φυγαμε διακοπούλες γυρίσαμε ανανεωμένοι ( όχι ξεκούραστοι...)

Ξεκινησε ο μικρούλης μου βρεφονηπιακό κι έτσι είμαι όλη μέρα στους δρόμους μεχρι να περάσει ο χρόνος προσαρμογής του ο οποίος μπορεί να διαρκέσει και μήνα..?!?!

Ηθελα να ευχηθώ σε όλες καλό φθινόπωρο και ότι επιθυμείτε!!!

Πανω απόλα να προσέχετε τους εαυτούς σας και την υγεία σας!!

Κρίμα που δεν έτυχε να συναντηθούμε...του δωσατε και κατάλαβε το καλοκαίρι!!! κάτι έπαιρνε το μάτι μου!!! Έλαμπε η οθόνη από όμορφες παρουσίες!!!

Να περνάτε υπεροχα κι αν συναντηθείτε ποτέ σε Μαλλ ή κοντά προς Βόρεια πάντα Δήμητρα ξέρεις το τηλ μου αν με θέλετε και μπορέσω να έρθω <3 <3 <3

Δήμητρα εχεις τη β επιπέδου??? Καλά αποτελέσματα η πρώτη φωτογραφία του παιδιού σήμερα!!!!! χχιχι

Φιλάκια

Εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο!!!

Θα μπαίνω με την πρώτη ευκαιρία.....

γεια σου κοριτσάκι.

Ελπίζουμε λοιπόν μετά το χρόνου προσαρμογής του μικρού σου να έχεις χρόνο και να μπαίνεις να τα λέμε.

Φιλάκια και να περνάς καλά.

url]

Ekana. Mia sta 32 kai mia sta 33!! Den eiani sto xeri mou pou pernaei o xronos! Opote egw tetoia regrets den exw.

To xerw oti tha eiste edw gia mena kai sas eyxaristw!!

Πάντως στην 2η διεγερση που εκανα ο γιατρος μου είπε οτι επειδή μεγάλωσα κατα 1,5 χρόνο από την πρώτη η ανταπόκρισή μου θα ήταν χειρότερη. Δηλαδή περίμενε λιγότερα ωάρια. Ε! λοιπόν, με την ίδια ακριβώς αγωγή και διάρκεια εκανα σχεδόν τα διπλά!!!!!

kOZcp3.png

κοριτσια μου μην ανησυχειτε, τωρα το ειδα. Δεν εγινε κατι κακο απλα πηγαμε με πολλες προσδοκιες και δε μας καλυψε και αποφασισαμε να παμε στην εθνικη να χαλαρωσουμε και να δουμε και αρκ. Αυριο απο το σπιτι θα σας στειλω αναλυτικο πμ και για τους 4 γιατρους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...