Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να την πιέσω....άλλωστε εδώ μέσα δεν είμαστε μόνο για να λέμε κάτι που μας αφορά...είμαστε και για να στηρίζουμε κάποια άλλη κοπέλα που μπορεί να έχει κάτι να πει...κάποια άλλη που έχει τα ψυχολογικά της κοκ...

Nai symfwnoi. Apla otan eisai se alli fash kamia fora isws kai na aisthantheis kai ligo piesh.

Διαφημίσεις

Egw den eiami se kamia fash pros to paron.

Poios eiani o Lyk?

Pote tha peraseis epitropi?

Περνάω 10-10 και ο Λυκ είναι γιατρός του Εοππυ που πάω να μου δει τα δικαιολογητικά και να υπογράψει το παραπεμπτικό.

Γυάλινο????

Καλέ τα κορίτσια είπανε πως θα έρθεις καβάλα στ΄άλογο..:D:D

Περνάω 10-10 και ο Λυκ είναι γιατρός του Εοππυ που πάω να μου δει τα δικαιολογητικά και να υπογράψει το παραπεμπτικό.

Γυάλινο????

Καλέ τα κορίτσια είπανε πως θα έρθεις καβάλα στ΄άλογο..:D:D

:D:D

Poia prospatheia sou einai? prwth?

αθανασια και λαμπρινη ευχαριστω για τη βοηθεια! Το μεσημερι εχουμε σφακ, απογευμα τσιλι και αυριο πρωι αρκ και μετα αναχωρουμε. Εχθες βραδυ ηπιαμε ποτακι ψηλα στο president, ηταν πολυ ωραια. Σημερα βραδυ εχει εθνικη. Μολις φυγαμε απο το τηγανι (καραισκακη :shock:), βγαλαμε εισητηρια για εθνικη το βραδυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

αθανασια και λαμπρινη ευχαριστω για τη βοηθεια! Το μεσημερι εχουμε σφακ, απογευμα τσιλι και αυριο πρωι αρκ και μετα αναχωρουμε. Εχθες βραδυ ηπιαμε ποτακι ψηλα στο president, ηταν πολυ ωραια. Σημερα βραδυ εχει εθνικη. Μολις φυγαμε απο το τηγανι (καραισκακη :shock:), βγαλαμε εισητηρια για εθνικη το βραδυ.

Good luck!!!!!!!

Tha mas peis ti egine?? H den thes?

Διαφημίσεις

Dimitra kai Pinelopi perimenoume nea!!!!!!!

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι. Εγω κορίτσια εχω αργά ραντεβου οπότε δεν θα εχω νεα πριν τις 9 το βραδυ! Κάτι δεν μου παει καλά όμως. Ευχομαι να μην επιβεβαιωθω...

kOZcp3.png

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι. Εγω κορίτσια εχω αργά ραντεβου οπότε δεν θα εχω νεα πριν τις 9 το βραδυ! Κάτι δεν μου παει καλά όμως. Ευχομαι να μην επιβεβαιωθω...

Kalh epityxia kali mou!!!!!!!

Egw pistevw ola tha eiani super!!

Ολα καλά θα είναι κούκλα...εσύ θα τις πιάσεις τις 34-35 εβδομάδες...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...