Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ade mpaineis se programma siga siga.

Ti egine me thn kopela. Thn pirate telika?

Ανυπομονω να ξεκινήσουμε βασικά.Μου έλειψαν τα μαθήματα.

Η κοπέλα θα έρθει αύριο να την δούμε από κοντά.Πάντως τηλεφωνικά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν.

Εσύ κοριτσάκι μου είσαι καλά???

Διαφημίσεις

Ανυπομονω να ξεκινήσουμε βασικά.Μου έλειψαν τα μαθήματα.

Η κοπέλα θα έρθει αύριο να την δούμε από κοντά.Πάντως τηλεφωνικά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν.

Εσύ κοριτσάκι μου είσαι καλά???

Ade mpravo!!

Nai mai xara eimai!!:D:D

Διαφημίσεις

Kala eimai!!!!

Esy pws pane ola???

Έχω λίγο άγχος γιατί πρέπει να μαζέψω τα δικαιολογητικά για την επιτροπή αλλά εντάξει κατά άλλα καλά .

Εσύ κοριτσάκι σε ποιά φάση είσαι?

Εμαθα έχεις άλογο???

ΦΟΒΕΡΟ!!!!

Καλημέρα κούκλες...

Τι κάνετε????

Εφη στείλε μου και εμένα πμ. αν θέλεις....μας ανησύχησες....τι να έγινε???

Αννούλα τι κάνεις????Η Μόρφω μας δεν πολυμπαίνει γιατί δεν έχει κάτι να πεί....τουλάχιστον έτσι λέει...

Ναντιακι μου πολύ χαίρομαι που έχεις καλή διάθεση σήμερα...

Αθανασία μου όλα καλά θα πάνε με την επιτροπή...είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε αγχώνει....

Κορίτσια και εμένα τις ορμονολογικές του συζύγου μου τις γράψαν σπαστές...ένας ενδοκρινολόγος και ένας ουρολόγος...

Λαμπρινούλα...τι έπαθες μπέμπα????Μήπως έχεις άγχος επειδή πλησιάζει ο καιρός???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Νάντια μου έκλεισα σήμερα στο Λυκ ραντεβού στις 3-10.

Τί στο καλό, μέχρι τότε θα τα έχω μαζέψει τα δικαιολογητικά.

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι.

Egw den eiami se kamia fash pros to paron.

Poios eiani o Lyk?

Pote tha peraseis epitropi?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες...

Τι κάνετε????

Εφη στείλε μου και εμένα πμ. αν θέλεις....μας ανησύχησες....τι να έγινε???

Αννούλα τι κάνεις????Η Μόρφω μας δεν πολυμπαίνει γιατί δεν έχει κάτι να πεί....τουλάχιστον έτσι λέει...

Ναντιακι μου πολύ χαίρομαι που έχεις καλή διάθεση σήμερα...

Αθανασία μου όλα καλά θα πάνε με την επιτροπή...είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε αγχώνει....

Κορίτσια και εμένα τις ορμονολογικές του συζύγου μου τις γράψαν σπαστές...ένας ενδοκρινολόγος και ένας ουρολόγος...

Λαμπρινούλα...τι έπαθες μπέμπα????Μήπως έχεις άγχος επειδή πλησιάζει ο καιρός???

Kalimera Anastaswww

Thn katalavainw. Oute egw exw tipota na pw. Alla pes ths na mpei na dwsei ena shmeio zwhssssssss

Έχω λίγο άγχος γιατί πρέπει να μαζέψω τα δικαιολογητικά για την επιτροπή αλλά εντάξει κατά άλλα καλά .

Εσύ κοριτσάκι σε ποιά φάση είσαι?

Εμαθα έχεις άλογο???

ΦΟΒΕΡΟ!!!!

Exw ena gyalino sthn vivliothiki mou. xexexexe

Kalimera Anastaswww

Thn katalavainw. Oute egw exw tipota na pw. Alla pes ths na mpei na dwsei ena shmeio zwhssssssss

Δεν θέλω να την πιέσω....άλλωστε εδώ μέσα δεν είμαστε μόνο για να λέμε κάτι που μας αφορά...είμαστε και για να στηρίζουμε κάποια άλλη κοπέλα που μπορεί να έχει κάτι να πει...κάποια άλλη που έχει τα ψυχολογικά της κοκ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...