Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου κλείνω και εγώ. .. φιλάκια. ..

Τα υπόλοιπα τα αφήνω για άλλο επεισόδιο. ...

Μμμ καλα.Ασε με σε αγωνια με την φαντασια μου να οργιαζει.:tongue: Ολες πηγαν για υπνο;;:roll:

Καληνυχτα Ζεττα!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

κοριτσια στειλτε μου με μηνυμα το κινητο της λαμπρινης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???Εγώ είμαι καλά.Διάβασα τα νεάκια σας.Πολλή πλάκα είχατε σήμερα!!!

Εφάκι μου πες μας περισσότερες λεπτομέρειες όταν μπορέσεις.Μην μας αφήνεις σε αγωνία.

Δημητρούλα και Πηνελοπάκι καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας αύριο.(Καλά δεν θυμάμαι αύριο δεν είναι???)

Διαφημίσεις

θα σας τα πω αναλυτικα με πμ οσες θελετε οταν γυρισω, δε θελω να τα γραψω εδω. Ας δουμε και αυριο. Βλεπω ομως να συνεχιζει το ψαξιμο....μην ξεχασετετο τηλ της λαμπρινης. Καλο βραδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Dada και εμένα δεν μου γράψαν τις εξετάσεις για το Δημήτρη.

Θα δούμε τώρα, μήπως τις γράψει ο ουρολόγος που πάμε την άλλη βδομάδα.

Αύριο θα πάω για την προγεστερόνη, πρέπει λέει να την κάνω την 21η έως 23η ημέρα του κύκλου.

Έφη μας ανησυχείς ,γράψε μας όταν μπορέσεις. Καλή επιτυχία για σήμερα.

Δημητρούλα, Νέλλη με το καλό να δείτε τα μπεμπέ σας σήμερα.

Καλημερα ζουζουνιτσες μου! Ξυπναω απο τα αγρια χαραματα πια και ολο το βραδυ πινω νερο και παω τουαλετα καθε μια ωρα αντε να ερθει η μαγικη στιγμη γιατι το τελος εχει πολυ αγωνια τελικα.

Εφακι μου τι εγινε τελικα με τους γιατρους? σου εστειλα το τηλεφ μου οτι χρειαστεις. φιλακια μακαρι να ειναι ολα καλα.

Ειρηνουλα μου μακαρι το χρονου τετοιο καιρο να ειμαστε ολες μαζι στην βαφτιση οπως το λες οι μισες εγκυες και οι υπολοιπες με τα καροτσακια τους αχ ποσο πολυ το θελω!

Πηνελοπη μου ειδες το αντρακι σου το μικρο ποσο ψυχραιμο και θετικο ειναι μας δινουν μαθηματα τα παιδια μας τελικα, εσυ πως εισαι? καλα? πολλα φιλια

Ναντιουλα μου πως παει η δουλίτσα?

Πολλα φιλια σε ολες! Παω να ξεδιαλεξω τα μωρουδιακα της μικρης γιατι πρεπει να αρχισω να πλενω και να σιδερωνω οτι ταιριαζει στο μπεμπη. Σας αγαπω ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???

Σήμερα πάω πιο αργά στο σχολείο,οπότε ξύπνησα πιο χαλαρά.

Δημητρούλα και Πηνελοπάκι καλή επιτυχία σήμερα.Να μας πείτε τα υπέροχα νεάκια σας μόλις γυρίσετε από τον γιατρό.

Άντε να ξεκινήσουν και τα κοριτσάκια μας να μπούμε πια στον χορό των θετικών χοριακών και των πολλών μπεμπέ που μας περιμένουν!!!Πραγματικά κορίτσια έχω πολύ καλή διάθεση για όλες σας!!!

Σας αγαπώ πολύ!!!

Geia sou Nantiaki mou!!

Ithiko akmaio vlepw kai xairomai poly!!!

Pote xekinane epishmws ta mathimata??

Σήμερα έχω ξυπνήσει με καλή διάθεση.

Τα μαθήματα ξεκινάνε στο σχολείο την Τετάρτη και στο φροντιστήριο την άλλη Τετάρτη.

Σήμερα έχω ξυπνήσει με καλή διάθεση.

Τα μαθήματα ξεκινάνε στο σχολείο την Τετάρτη και στο φροντιστήριο την άλλη Τετάρτη.

Ade mpaineis se programma siga siga.

Ti egine me thn kopela. Thn pirate telika?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...