Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ααα εισαι καμια απο αυτες τις ξανθιες που πετανε πρωινιατικα τις βυζουμπες εξω;:-D:-D

Όχι όχι. .. δεν έκανε την γλάστρα. ... μονό στη δουλειά ντύνεται έτσι. .. τους έχει πεθάνει όλους λέμε. ...

url]

Διαφημίσεις

Αυτο το κεφαλι μου μου εχει σπασει τα νευρα...:roll: Καθε μερα πονοκεφαλο εχω.Εχω την εντυπωση οτι μου εφυγε το βαρος που ειχα απο το αγχος και πηγε κι εγινε πονοκεφαλος....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μωρό μου εσύ. ...

Έχω πεθάνει στο γέλιο. ... γράφω και γελάω. .. το μωρό έχει πάθει. ..

Καλά είμαι. ... είπαμε είμαι λίγο ... κυκλοθυμικη....

Κάτι είναι και αυτό...τουλάχιστον σου έφτιαξε λίγο το κέφι...

Καλά και ο δικός μου γουρλώνει τα μάτια και με κοιτάει...μου λέει...

"Άρχισες?Είχες ΄ωρα...."

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αφου εσυ δεν ησουνα βρε ετσι κι αλλιως:tongue:

Μπορεί να μην ήμουν αλλά θα σε βγάζαν φώτο τα κορίτσια και θα σε έβλεπα και εγώ. ..

Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις και εικόνα του άλλου που μιλάς είναι πιο ωραία. .. είναι σαν να τον ξέρεις. ...

Ξέρεις υπάρχει μια άλλη οικειότητα. ... Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσεις πάντως να βρεθείς με τα κορίτσια. Θα περάσεις σούπερ μαζί τους.

url]

Διαφημίσεις

Ααα εισαι καμια απο αυτες τις ξανθιες που πετανε πρωινιατικα τις βυζουμπες εξω;:-D:-D
Όχι όχι. .. δεν έκανε την γλάστρα. ... μονό στη δουλειά ντύνεται έτσι. .. τους έχει πεθάνει όλους λέμε. ...
Τι ειναι βασιλικος;χαχχαχχαχα

Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ....

Εγώ μια χαρά κορίτσι είμαι...σεμνό και ταπεινό...

I81rp3.png

Μπορεί να ήμουν αλλά θα σε βγάζαν φώτο τα κορίτσια και θα σε έβλεπα και εγώ. ..

Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις και εικόνα του άλλου που μιλάς είναι πιο ωραία. .. είναι σαν να τον ξέρεις. ...

Ξέρεις υπάρχει μια άλλη οικειότητα. ... Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσεις πάντως να βρεθείς με τα κορίτσια. Θα περάσεις σούπερ μαζί τους.

Χχχμμ.Εγω δεν εχω προβλημα μ αυτο που λες.Την ιδια οικειοτητα εχω με καποιον που βλεπω φωτο και την ιδια με καποιον που δεν βλεπω.Μηπως κι αμα θα κοτσαρω εδω τη μουρη μου θα ξερει κανεις αν ειναι η δικη μου;:tongue:

Γενικα μ αρεσει να αφηνω τη φαντασια μου να οργιαζει.Γι αυτο και προτιμω το διαβασμα απο τις ταινιες.Μερικες φορες οι εικονες σε περιοριζουν:cool:

3231580x15ta1yz3w.gif

Κάτι είναι και αυτό...τουλάχιστον σου έφτιαξε λίγο το κέφι...

Καλά και ο δικός μου γουρλώνει τα μάτια και με κοιτάει...μου λέει...

"Άρχισες?Είχες ΄ωρα...."

Αααα καλά. ... και μετά μου λες ότι θα μας χωρίσουν αν βγαίνουμε συχνά. ...

Μπα... Καλά σου λέω. .. ησυχαζουν απο εμάς. .. ασε που μπορεί να μας παρακαλανε σε λίγο να φεύγουμε. ..

url]

Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ....

Εγώ μια χαρά κορίτσι είμαι...σεμνό και ταπεινό...

Ποιος είπε το αντίθετο? Θα τον σκίσω. ... Το Σασακι μου είναι η απόλυτη προσωποποίηση της σεμνότητας.... μωρό μου. .. σούπερ είσαι. ..

url]

Διαφημίσεις

Χχχμμ.Εγω δεν εχω προβλημα μ αυτο που λες.Την ιδια οικειοτητα εχω με καποιον που βλεπω φωτο και την ιδια με καποιον που δεν βλεπω.Μηπως κι αμα θα κοτσαρω εδω τη μουρη μου θα ξερει κανεις αν ειναι η δικη μου;:tongue:

Γενικα μ αρεσει να αφηνω τη φαντασια μου να οργιαζει.Γι αυτο και προτιμω το διαβασμα απο τις ταινιες.Μερικες φορες οι εικονες σε περιοριζουν:cool:

Αχ για πες πως με φαντάζεσαι....

Ελα πες....

I81rp3.png

Εμένα πάντως δεν με περιορίζουν. ..

Ας πούμε τώρα με αυτά που λέμε με το Σασακι. .. είναι σαν να την έχω μπροστά μου. ... σα να την βλέπω. .. τις κινήσεις της ... τις εκφράσεις της. ..

Είναι άλλη αίσθηση. ..

url]

Αααα καλά. ... και μετά μου λες ότι θα μας χωρίσουν αν βγαίνουμε συχνά. ...

Μπα... Καλά σου λέω. .. ησυχαζουν απο εμάς. .. ασε που μπορεί να μας παρακαλανε σε λίγο να φεύγουμε. ..

Οχι ρε δεν μας χωρίζουν ...αλλά δεν μπορούν και χωρίς εμάς....

Χθες το μεσημέρι που ήρθα με πήρε αγκαλιά σαν να είχε να με δει χρόνια..τον ρώτησα αν του έλειψα και μου είπε όχι...εσύ τι λές????

είχε ένα χαμόγελο σαν μικρό παιδί...

I81rp3.png

Οχι ρε δεν μας χωρίζουν ...αλλά δεν μπορούν και χωρίς εμάς....

Χθες το μεσημέρι που ήρθα με πήρε αγκαλιά σαν να είχε να με δει χρόνια..τον ρώτησα αν του έλειψα και μου είπε όχι...εσύ τι λές????

είχε ένα χαμόγελο σαν μικρό παιδί...

Είδες όταν φεύγεις. .. τι γίνεται όταν γυρίσεις. ...

Είδες το μωρό σου. ...

Λέω να φύγω και εγώ. ....

url]

Αχ για πες πως με φαντάζεσαι....

Ελα πες....

γκομεναρα χαχαχαχχα με βυζουμπες και 2 μετρα ποδι.Φαντασου να εισαι πλακα:tongue: χαχαχαχ

Εμένα πάντως δεν με περιορίζουν. ..

Ας πούμε τώρα με αυτά που λέμε με το Σασακι. .. είναι σαν να την έχω μπροστά μου. ... σα να την βλέπω. .. τις κινήσεις της ... τις εκφράσεις της. ..

Είναι άλλη αίσθηση. ..

τι αισθηση;;:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...