Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

λες να μην πάμε δλδ?

μπα εγώ λέω να πάμε για φαγητό, να τρώμε εμείς οι ζουμπουρλούλες για να ζηλεύουν οι αδυνατούλες ....;)

άκου κάνουν δίαιτα ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΡΝΟΥΜΑΙ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ...

ΟΥΦ ΤΟ ΕΙΠΑ .....

Κορίτσια δεν ξαναμιλάω για δίαιτα και θα φαμε οτι γουστάρουμε οταν βρεθούμε...αληθεια!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Dadaki και ίδιο ζώδιο και ίδιο ύψος σχεδόν.Εμένα πάντως αν δεν με ζόριζε ο άντρας μου με τα κιλά σιγά μην έκανα δίαιτα, αυτός είναι πάρα πολύ ψηλός 2 μέτρα και πολύ αδύνατος και εγώ όταν πέρνω κιλά φαίνομαι δίπλα του και κοντή και χοντρή, παρόλο που δεν είμαι τίποτα από τα δύο.

Agaph, tha kano dieta kai tha gino etsi opos hmoun otan me gnorise.

Meta tha mporis na peis kai idio zwdio kai idio ipsos sxedon kai idia ilikia sxedon KAI IDIA KILA !!! Posa kg eisai;

Egw perasa para poli diskola apo kai i moni mou apolaysi htan to fagito. Exasa tin mama mou ksafnika to 2009 kai auto me dielise. Den me eniaze tipota, eithela mono tin mama mou piso. Meta eksosomatikes kai ftasame edw pou eimai tora.

Kai o andras mou kanei poli ipomoni me mena epidi to xirotero tou einai pou pira kila. Stin arxi mou eipe: Se parakalo mono min paxinis, tha se afiso.

San na mou eipe faeeee kai gine xodri !!!!!!!

Yv7Sp2.png

καλή κ σχετικά εύκολη η διατροφή μιμιτρούλα. θα την επιχειρήσω μετά το Πάσχα

Kale μου έχει αποτελέσματα!

Θα το δεις!

Χάνεις γρήγορα αλλά θέλει να την ακολουθείς πιστά !

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Agaph, tha kano dieta kai tha gino etsi opos hmoun otan me gnorise.

Meta tha mporis na peis kai idio zwdio kai idio ipsos sxedon kai idia ilikia sxedon KAI IDIA KILA !!! Posa kg eisai;

Egw perasa para poli diskola apo kai i moni mou apolaysi htan to fagito. Exasa tin mama mou ksafnika to 2009 kai auto me dielise. Den me eniaze tipota, eithela mono tin mama mou piso. Meta eksosomatikes kai ftasame edw pou eimai tora.

Kai o andras mou kanei poli ipomoni me mena epidi to xirotero tou einai pou pira kila. Stin arxi mou eipe: Se parakalo mono min paxinis, tha se afiso.

San na mou eipe faeeee kai gine xodri !!!!!!!

Είμαι 65 τώρα είχα φτάσει 70 μετά την τλευταία εξωσωματική έχανα τα 2 τα ξαναέπερνα.Θέλω όμως να πάω 60, για το περιθώριο που λέγαμε και για να μην γκρινιάζει το μωρό...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΕΝΤΆΞΕΙ ΤΏΡΑ ΘΑ ΈΡΘΟΥΜΕ ....

Άκου δίαιτα ....

Θα φαω οτι γουστάρετε και χωρίς κόπο γιατι ειμαι πολύ λιχούδα!!! ;);) Ειδικά στα γλυκά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

:-)

Μπήκα στο άλλο φόρουμ αλλα απο το κινητό δε βγάζω άκρη ρε γαμωτο!

Δε φαίνονται σωστά ή εχει θέμα το κινητό μου???

Ασε το άλλο. ...

Που την Ανίτα πρόεδρο την ανεβάζουν πρόεδρο την κατεβάζουν! !

Οχι κυρία μου!

Εσυ είσαι πρόεδρος της δημοκρατίας!

Πρόεδρος ειμαι εγώ!

Δηλαδή οταν ερθω στο άλλο φόρουμ πως θα με λέτε? ?

Mimitra?

Δε θέλω. ... εχω συνηθίσει. ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ........ΖΗΛΕΨΑΜΕ...???????????? ΖΗΛΕΨΑΜΕ...???????????

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΕΙΣ.....ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ....ΤΗΣ..... ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ....!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

μα είναι δυνατόν!!!!

αν είχα τα κιλά σας θα κυκλοφορούσα με στρινγκ στη δουλεια!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: πρόεδρε μη λες με 57 κιλά τη λέξη κήτος γιατί μας κάνεις και ντρεπόμαστε εμείς οι στρουμπουλές........ ευμορφίααααααααααααααα μαζί θα βγαίνουμεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D:D:D

Συμφωνω

Διαφημίσεις

Εμείς οι Αθηναιες τελικά θα βρεθούμε στις 14 του μήνα?

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ....ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΔΗΜΗΤΡΑ....!!!!!!!!!!!!

ΣΤΙΣ 21/4/13 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ...!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ....ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΔΗΜΗΤΡΑ....!!!!!!!!!!!!

ΣΤΙΣ 21/4/13 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ...!!!!!!!!!!!!

Έτσι σε θέλω σκληρή και αδυσώπητη!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Είμαι 65 τώρα είχα φτάσει 70 μετά την τλευταία εξωσωματική έχανα τα 2 τα ξαναέπερνα.Θέλω όμως να πάω 60, για το περιθώριο που λέγαμε και για να μην γκρινιάζει το μωρό...

Orea einai ta 60 ... Palia, milame prin 15 xronia, eixa 57-59 to poli. Ipirxa kai 52 (den vlepome, anoreksiki telios fenome)

Ma na dw to 7 tha xaro, mono na figi to 8 (panagia mou) !!!

Yv7Sp2.png

Nomizo oti egw prepi na kano dieta zettaki mou ... :tongue::tongue::tongue:

20 einai pola ...

και εγώ πρέπει βρε dadaki, έχω 6-7 παραπανίσια, αλλά δεν μπορώ ρε γμτ. όσες φορές είπα και τώρα δίαιτα, πάντα την χαλούσα 2η ή 3η μέρα. Αφού αν δεις έχω κλασέρ γεμάτο με δίαιτες γιατί όλο οι δίαιτες μου έφταιγαν ... ε το αποφάσισα, δεν μπορώ ... ΤΕΛΟΣ

και εμένα ο άντρας μου λέει όταν σε γνώρισα (1998) ήσουν 15 κιλά κάτω, ναι του λέω αλλά τότε ήμουν πιπίνι .... βέβαια και απο το γάμο (2005) μέχρι τώρα έχω πάρει 10 κιλά....

Ααααααχχχχχχχχχ κι άλλη πονεμένη ιστορία ....

Θα φαω οτι γουστάρετε και χωρίς κόπο γιατι ειμαι πολύ λιχούδα!!! ;);) Ειδικά στα γλυκά...

ΜΠΡΑΒΟ, έλα μαζί μας στο δρόμο που χάραξαν οι στρουμπουλές ....;)

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...