Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

A na sas pw ...

O giatros tou eopyy den hthele na mou grapsei tis eksetasis gia ton Zaxaria mexri na tou ferw to parampemptiko apo to giatro mou gia epitropi.

K den piga egw, i spitonoikokira mou pou einai ston eopyy tou ta pige. Tha paw avrio se enan alo.

K to toxoplama lei otan minei egkios tha tis grapsw !!! Den iparxoun oi mamakes !!!

πρέπει να τους κάνουν τρελό έλεγχο για το τι εξετάσεις γράφουν κι έχουν χ...σει τα βρακιά τους!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

χαχχαχαχαχααα καλά βρε όμορφη δε με θαύμασες και στην εξωτική λεβαδειά?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ δεν ανεβασα τις δικές μας γιατί επειδή δεν έχεις fb δεν ήξερα αν θέλεις να τις βαλω... να τις ανεβάσω?

url]

Εγώ δεν ανεβασα τις δικές μας γιατί επειδή δεν έχεις fb δεν ήξερα αν θέλεις να τις βαλω... να τις ανεβάσω?

εδώ τις ανέβασε η μιμιτρούλα που έχει και όπεν προφίλ!:shock:

χαχχαχα τώρα που κάναμε την αρχή....:rolleyes:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

εδώ τις ανέβασε η μιμιτρούλα που έχει και όπεν προφίλ!:shock:

χαχχαχα τώρα που κάναμε την αρχή....:rolleyes:

Οκ τώρα που έχω την άδεια σου θα τις ανεβάσω. ...

Βασικά στο fb έχω μόνο τα κορίτσια απο εδώ. .. Οπότε μεταξύ μας. ...

url]

κοριτσούδια μου τα πέρασα τέλεια εχθές! η λαμπρινούλα μας είναι η πιο όμορφη και λαμπερή ετοιμόγεννη! η μμιτρούλα μας μια γλύκα με μια κοιλίτσα για δάγκωμα! (άσε τις μπούρδες με τις δίαιτες! κόψε τα γλυκά ή να τα φτιάχνεις μόνη σου στο σπίτι)

η αθανασία η πατριώτισσα συνώνυμο της θετικής ενέργειας και μοιάζει πολύυυυυ μικρή!

η ντανιέλα χείμαρρος, ντόμπρα και καυστική όπως πάντα (με σούπερ ζηλευτό σταράκι υπόδημα), η νατασούλα με το υπέροχο χαμόγελο και το φανταστικό χιούμορ χάρηκα που τη γνώρισα καλύτερα.... η αναστασούλα πανέτοιμη να "χαλάσει" το δίμετρο κορμί με ένα ή και δυο ζουζούνια στην κοιλίτσα!

τι ωραία!

μακάρι να έρθει η στιγμή εκείνη που θα είμαστε όλες μαζί! ίσως στα βαφτίσια του υιού της λαμπρινούλας μας!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...