Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Που είσαι βρε κοριτσάκι? Τι κάνεις? Ξεκινησες?

μου κάνει κόνξες η ακατανόμαστη... ίσως αύριο θα δούμε....

εντωμεταξύ σήμερα είχα και ραντεβού με την κρουέλα και πάει.... τρία τέταρτα έψαχνα το ιατρείο και τελικά την πήρα και το ακύρωσα...ήταν πολύ ευγενική στο τηλ!:shock:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΟΥ.... ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ Ε??? ΧΙΧΙΧΙ

ΦΙΛΑΚΙΑ.... ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ

και σ'έκοψα ότι είσαι μεγάλο μουτράκι! χχαχχαχαχχαχαχαα

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

μου κάνει κόνξες η ακατανόμαστη... ίσως αύριο θα δούμε....

εντωμεταξύ σήμερα είχα και ραντεβού με την κρουέλα και πάει.... τρία τέταρτα έψαχνα το ιατρείο και τελικά την πήρα και το ακύρωσα...ήταν πολύ ευγενική στο τηλ!:shock:

Ε γμτ... Έτσι είναι αυτή η παλιορουφ... Όταν την θες... άφαντη. .. εύχομαι μωρό μου να ξεκινήσεις σύντομα και να είσαι το πρώτο θετικό που θα πάρουμε απο εδώ και πέρα. ..

Ευγενική η κρουελα? Μωρέ μπράβο. ... Τώρα πότε ξαναεκλεισες ραντεβού?

url]

οχι εντάξει δίκιο έχεις. Και για να πω και την μαυρη αλήθεια το ευχαριστήθηκα. Δεν ανησυχώ για το βάρος, 1-2 κιλά πάνω δεν με πειράζει, εγκυος ειμαι στην τελική. Απλώς φοβάμαι μην ανεβασω κανενα ζαχαρο τελευταία στιγμή και επηρεασει τα μωρά...

Αχ και το μπουενο μου αρεσει πολύ..! υπέροχη γευση...

ξεκίνησαν τα μπουένο?!?!?!?!?!??!?!!! και νόμιζα από οκτώβρη τα επανέφεραν...... αχχχχχχ μάνα'μ μάνα'μ :tongue::tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ε γμτ... Έτσι είναι αυτή η παλιορουφ... Όταν την θες... άφαντη. .. εύχομαι μωρό μου να ξεκινήσεις σύντομα και να είσαι το πρώτο θετικό που θα πάρουμε απο εδώ και πέρα. ..

Ευγενική η κρουελα? Μωρέ μπράβο. ... Τώρα πότε ξαναεκλεισες ραντεβού?

της είπα θα την ξαναπάρω γιατί φαινόταν ότι είχε ασθενή η γυναίκα....

παιδί μου τόοοοοοοοοοοσο ευγενική που νόμισα ότι κάλεσα λάθος! χιχιχιχι!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Το θετικό είναι ότι με τη διατροφή της Δημητρούλας, όχι εκτελεσμένη στο ακέραιο, έχω φτάσει τα -10...:wink::wink::wink::wink:

μπράβο ρικάκιιιιιιιιιιιι!!!!!

χιπ χιπ χουρρρεέέέέέεεεεεεευυυυυυυ!!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Μήπως τελικά έκανες λάθος?

Χιχι μάλλον επειδή είχε ασθενή... δεν ήθελε να γίνει ρόμπα. ...

Μην το αφήσεις όμως ξανά πάρε. ..

url]

Giatti den me pires na sou eksigiso ?? I na se paw egw !

Yv7Sp2.png

ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΝΙΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ....

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Giatti den me pires na sou eksigiso ?? I na se paw egw !

μου φάνηκε εύκολο την τρέλα μου! και μετά δε δούλεψε και το gps στο κινητό άσε τα νεύρα μου ήμουν 2 ώρες στο αμάξι.......γκρρρρρρρρρρρ

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

A na sas pw ...

O giatros tou eopyy den hthele na mou grapsei tis eksetasis gia ton Zaxaria mexri na tou ferw to parampemptiko apo to giatro mou gia epitropi.

K den piga egw, i spitonoikokira mou pou einai ston eopyy tou ta pige. Tha paw avrio se enan alo.

K to toxoplama lei otan minei egkios tha tis grapsw !!! Den iparxoun oi mamakes !!!

Yv7Sp2.png

A na sas pw ...

O giatros tou eopyy den hthele na mou grapsei tis eksetasis gia ton Zaxaria mexri na tou ferw to parampemptiko apo to giatro mou gia epitropi.

K den piga egw, i spitonoikokira mou pou einai ston eopyy tou ta pige. Tha paw avrio se enan alo.

K to toxoplama lei otan minei egkios tha tis grapsw !!! Den iparxoun oi mamakes !!!

Δεν θα σχολιάσω τον ντοκ... τα εχω ξαναπεί. ...

Όμως το τοξοπλασμα έπρεπε να σου το γράψει. .. αν είναι δυνατόν. ...

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...