Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λοιπόν κοριτσάκια μου... χάθηκα γιατί ήρθε η κολόνα μου...

Το μόνο που θα σας πω... ναι μενουν έγκυες ναρκομανεις... έχετε δει όμως αυτά τα παιδάκια όταν γεννιούνται? Ξέρετε πως για κάποιο διάστημα τους χορηγούν μεθαδόνη?

Και φυσικά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει ο Θεός. .. Πρέπει όμως να προκαλώ την τύχη μου?

Σίγουρα μια ζωή την έχουμε. ... ο καθένας αποφασίζει πως θέλει να την ζήσει. ...

Φιλάκια σε ολες... παω να δω ταινία. ..

ναι βρε κοριτσι... το ξερουμε.... πλακα κανουμε.... :P:p φιλακια

Διαφημίσεις

Οταν έρθει θα τον ρωτήσω....αν βρω κάτι καλο θα σου στείλω..χαχαχαχαχαχαχα

done.... φανταζομαι θα ειναι και πιο φρεσκο...χχαχαχχα... τί λεω.... θα μας πεταξουνε εξω και απο εδω....:P

done.... φανταζομαι θα ειναι και πιο φρεσκο...χχαχαχχα... τί λεω.... θα μας πεταξουνε εξω και απο εδω....:P

Ετσι το βλέπω...

Λοιπόν κοριτσάκια πάω να ετοιμαστω να φύγω για την παραλία...θα τα πούμε κατά το απόγευμα...

Φιλάκια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ετσι το βλέπω...

Λοιπόν κοριτσάκια πάω να ετοιμαστω να φύγω για την παραλία...θα τα πούμε κατά το απόγευμα...

Φιλάκια...

διμετρο κορμι??????... κανε και μια βουτια για μενα!!!:P:p

Διαφημίσεις

τι κανεις κουκλα?? μας ελειψες και εσυ χθες... ο νεαρος ειναι καλυτερα??

ναι και μενα μου λειψατε ...Εμεις καλά ειμαστε, θα δουμε πως θα κυλίσει και η μέρα..εχω και υπερηχο αυριο και αγχώνομαι...Εσύ κουκλα πως πας;

kOZcp3.png

ναι και μενα μου λειψατε ...Εμεις καλά ειμαστε, θα δουμε πως θα κυλίσει και η μέρα..εχω και υπερηχο αυριο και αγχώνομαι...Εσύ κουκλα πως πας;

καλα θα πανε.... don't panic... εσυ εισαι δυνατή

εγω ησυχα εως βαρετα..

Ετσι το βλέπω...

Φιλάκια...

Καλό μπάνακι σέξυ, δίμετρη γοργόνα...Φιλίαααααααα

cOiVp2.png

Μην αγχώνεσαι κοριτσάρα, όλα σούπερ θα είναι στα διδυμάκια σου....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

παω κι εγω γιατί εχω τηλεφωνικό ραντεβου με τον λογιστή. Πρέπει λέει να κανουμε Ε9 ακόμα κι αν δεν ειχαμε αλλαγές εντος του 12! Δεν εχω καταλάβει γιατί αλλά για το μικρο μου κτηματακι που δεν μου αποφερει κανενα απολύτως εισόδημα θα φορολογηθω!!!

kOZcp3.png

Γειά χαρά νταν και απο μένα!

Σήμερα ειχε άδεια ο άντρας οπότε και πήγαμε στα ικεα.

Ωραία ήταν είδαμε όμορφα πράγματα.

Οσο αυτό που λέτε για τα μωρά των ναρκομανων, τις προάλλες που το σκεφτόμουν έκλαιγα.

Δυστυχώς γεννιούνται με στερητικα σύνδρομα.

:cry::cry::cry::cry:

Πηνελόπη μου περαστικα στο μπεμπούλη σου.

Μάκια σε όλες .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

πολυ καλος ο γιατρος, τα πραγματα ετσι κι ετσι.....:|

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...