Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

νομίζω μετά από αυτό θα σου κόψει το ιντερνετ...! Θα αναρωτίεται ο ανθρωπος αν γινεται διαδικτυακη μεταφορά διαφόρων ψυχοτροπων...

μπα ... είναι ενήμερος ... έχει καταλάβει πλέον τι γίνεται ...

και επειδή και σε άλλες φάσεις του έχω πει μωρό μου να σε αφήσω έγκυο ???

και μου λέει εε άμα το θες τόσο πολύ θα σου κάτσω ... δεν θα πάθει και μεγάλο σοκ ... θα γελάει ... θα σου πω πάντως αντίδραση ...

url]

Διαφημίσεις

δεν φταίω ... χτυπιέμαι τόσο καιρό ... δε λέω τπτ ... αλλά είναι σοβαρό το θέμα ... και μην ακούτε που λένε οι γιατροί εντάξει .. ελάττωσε το ... δεν είναι έτσι ...

και φυσικά δεν ήθελα να σας μαυρίσω ...

εγώ περιμένω την απάντηση της Αναστασίας...Που εισαι Σασάκι, γιατί βουβάθηκες;

kOZcp3.png

Σε τι πρέπει να απαντήσω???

Εριχνα ένα σφουγγάρισμα τώρα...και σας έχασα...για πέιτε....

Θα απαντήσει όμως στο μνμ της Ζεττας με τα κοκκινα γράμματα η Νατασα...όταν μπει....

ΝΑΤΑΣΑ ΓΙΑ ΠΕΣ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ρε Ρικάκι -10!!! Μπραβο και πάλι μπράβο. Σε πόσο καιρό το κατάφερες αυτό το μαγικό νουμεράκι;

Αυτό με τα δόντια των παιδίων ειναι πολύ απροβλέπτο. Ο δικός μου μεχρι και πριν ενα μηνα ειχε 6 συνολο και ξαφνικα φυτρωνουν όλα τα υπόλοιπα μαζί. Τα ουλα του ειναι πρησμενα, τα δοντια βγαινουν ανεξέλεγκτα και επειδη δεν μπορει να τα διαχειριστεί ευκολα δαγκωνει και τα μαγουλά του και πρηζονται και αυτα με αποτέλεσμα το στομα του να ειναι όλο πρησμενο. Από τα δόντια λοιπόν εχει διαρροια εδώ και 5 μερες.. τον ελιωσε...Αλλά όπως ειπα και πριν (κρατιέμαι να μη με πιασουν δακρυα συγκινησης και πάλι) το αντιμετωπίζει με χαμόγελο...

Σε 5 μήνες περίπου, θέλω να τα χάνω πολύ σιγά για να μη τα ξαναπάρω πάλι...Είπα να το κάνω σωστά αυτή τη φορά....:wink::wink::wink::wink:

Αχου μωρέ το γλυκό μου, το αντιμετωπίζει σαν κύριος, ευτυχώς και εμένα δεν ταλαιπωρείται πολύ, άργησε και εκέινος να τα βγάλει ακόμα τα περισσότερα γεύματα τα τρώει αλεσμένα...Εχει αρχίσει και τρώει και μόνος του αλλά λίγο, τώρα περιμένουμε να γεμίσουν τα κενα στα ενδιάμεσα για να μπορεί να τρώει καλύτερα...Αλλα ευτυχώς από γκρίνια δεν είχαμε και όταν χρειάστηκε με τη mundosal ηρεμούσε κατευθείαν....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Σε τι πρέπει να απαντήσω???

Εριχνα ένα σφουγγάρισμα τώρα...και σας έχασα...για πέιτε....

Θα απαντήσει όμως στο μνμ της Ζεττας με τα κοκκινα γράμματα η Νατασα...όταν μπει....

ΝΑΤΑΣΑ ΓΙΑ ΠΕΣ...

εγω έλεγα να απαντήσεις εσυ!!!:P Για πες, τι θα μας πει η Νατάσα;

kOZcp3.png

εγώ πάντως απο μια και μοναδική φωτο που ειδα αναρτημενη στο facebook δεν σε εκοψα να χρειαζεσαι να χασεις 25 κιλα! Θα γίνεις αόρατη

Νόμιζω ότι στην περίπτωση μου τα φαινόμενα απατούν, ή θα λέω σε λίγο σαν μερικούς ότι έχω βαριά κόκκαλα...Τώρα είμαι στα 80 με ύψος 1,65, οπότε αριθμητικά πρέπει κανονικά και περισσότερα...Για να παρηγοριέμαι λέω ότι έχω και 3-4 κιλά στήθος...:wink::wink::wink::wink: που έχω δηλαδή, μεγάλη ταλαιπωρία το άτιμο...Είχα πάει για αφαιρεση αλλά μου είπαν να περιμένω πρώτα να τελειώσω με εγκυμοσύνες....

cOiVp2.png

Σε 5 μήνες περίπου, θέλω να τα χάνω πολύ σιγά για να μη τα ξαναπάρω πάλι...Είπα να το κάνω σωστά αυτή τη φορά....:wink::wink::wink::wink:

Αχου μωρέ το γλυκό μου, το αντιμετωπίζει σαν κύριος, ευτυχώς και εμένα δεν ταλαιπωρείται πολύ, άργησε και εκέινος να τα βγάλει ακόμα τα περισσότερα γεύματα τα τρώει αλεσμένα...Εχει αρχίσει και τρώει και μόνος του αλλά λίγο, τώρα περιμένουμε να γεμίσουν τα κενα στα ενδιάμεσα για να μπορεί να τρώει καλύτερα...Αλλα ευτυχώς από γκρίνια δεν είχαμε και όταν χρειάστηκε με τη mundosal ηρεμούσε κατευθείαν....

και πάλι μπραβο ρε Ρικα. Αυτή είναι και η πιο σωστή δίαιτα. Σιγά σιγά, σταθερά και φυσικά μονιμα. Σου βγαζω το καπέλο.

Χαίρομαι που ακουω οτι κι εσυ δινεις ακομα αλεσμενα. Νομιζα οτι ειχα μεινει μονη.. Κι εγώ, με 6 δόντια δεν ειχα και αλλες επιλογές. Βεβαια του δινω τυρακι, τραχανα, αστρακι κανονικά αλλά ότι εχει κρεας το αλεθω..

Εμεις του δειξαμε πως να τρωει μονος του πριν καμια 15αρια μερες. Εκτοτε οταν τον ταιζουμε τρωει δυο τρεις μπουκιες και μετά μου δειχνει το τραπεζακι της ταιστρας για να φαει μονος...και γινεται ΧΑΜΟΣ.!!!

kOZcp3.png

Συμφωνώ ... βάλε μας καμια πρόσφατη φωτό να σε καμαρώσουμε ...

Συγνώμη την τελευταία με το καπέλο δεν την είδατε????:P:p:p:p:p:p

Ααααα θα σας μαλώσω, δεν είναι και ολόσωμη βέβαια αλλά την έβαλα για σας....

Αφού χθες με είδε μια συνάδελφος του άντρα μου και με έφαγε στα τηλέφωνα να της στείλω τη δίαιτα...όλοι λένε ότι έχω χάσει πολλά αλλά η ζυγαριά άλλα λέει...Το θετικό είναι ότι μάζεψα σε πόντους γι' αυτό φαίνεται έντονα....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Νόμιζω ότι στην περίπτωση μου τα φαινόμενα απατούν, ή θα λέω σε λίγο σαν μερικούς ότι έχω βαριά κόκκαλα...Τώρα είμαι στα 80 με ύψος 1,65, οπότε αριθμητικά πρέπει κανονικά και περισσότερα...Για να παρηγοριέμαι λέω ότι έχω και 3-4 κιλά στήθος...:wink::wink::wink::wink: που έχω δηλαδή, μεγάλη ταλαιπωρία το άτιμο...Είχα πάει για αφαιρεση αλλά μου είπαν να περιμένω πρώτα να τελειώσω με εγκυμοσύνες....

Μην αγχώνεσαι σιγά σιγά θα τα χάσεις...έτσι και αλλιώς τα 10 είναι ήδη μεγάλος άθλος...

I81rp3.png

και πάλι μπραβο ρε Ρικα. Αυτή είναι και η πιο σωστή δίαιτα. Σιγά σιγά, σταθερά και φυσικά μονιμα. Σου βγαζω το καπέλο.

Χαίρομαι που ακουω οτι κι εσυ δινεις ακομα αλεσμενα. Νομιζα οτι ειχα μεινει μονη.. Κι εγώ, με 6 δόντια δεν ειχα και αλλες επιλογές. Βεβαια του δινω τυρακι, τραχανα, αστρακι κανονικά αλλά ότι εχει κρεας το αλεθω..

Εμεις του δειξαμε πως να τρωει μονος του πριν καμια 15αρια μερες. Εκτοτε οταν τον ταιζουμε τρωει δυο τρεις μπουκιες και μετά μου δειχνει το τραπεζακι της ταιστρας για να φαει μονος...και γινεται ΧΑΜΟΣ.!!!

Εγώ σήμερα πάω να τον πάρω από τη μαμά μου και είχε ένα πιατάκι με πατάτα και ρυζάκι και έτρωγε και τον πήρα σηκωτό, στο σπίτι του άλεσα πατάτα με κοτόπουλο κοκκινιστό και φυσικά όσο και να έχει φάει μόλις κάτσουμε εμείς, στρώνεται και ζητάει ΜΑΜ και μασουλαέι κάτι που θα του δώσουμε στο χέρι...Και εννοείται ότι αν δεν του έχω φέρει πηρούνι, σηκώνεται πάει ανοίγει το συρτάρι και επιστρέφει με πηρούνι....Εχει πολύ γέλιο....:roll::roll::roll::roll::roll:

cOiVp2.png

Συγνώμη την τελευταία με το καπέλο δεν την είδατε????:P:p:p:p:p:p

Ααααα θα σας μαλώσω, δεν είναι και ολόσωμη βέβαια αλλά την έβαλα για σας....

Αφού χθες με είδε μια συνάδελφος του άντρα μου και με έφαγε στα τηλέφωνα να της στείλω τη δίαιτα...όλοι λένε ότι έχω χάσει πολλά αλλά η ζυγαριά άλλα λέει...Το θετικό είναι ότι μάζεψα σε πόντους γι' αυτό φαίνεται έντονα....

νομίζω αυτη ειδα και εχω την εντυπωση οτι ηταν αναρτημενη απο φίλη σου και οχι από σένα... θα μπω παλι να δω

kOZcp3.png

μόνο αυτό θα παραθέσω και για μένα κλείνει το θέμα ...

Το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εκθέτει το έμβρυο σε σοβαρό κίνδυνο υγείας. Η νικοτίνη είναι ένα δηλητήριο το οποίο μεταφέρεται μέσω του πλακούντος στο έμβρυο και το μονοξείδιο του άνθρακος του στερεί το οξυγόνο. Σαν αποτέλεσμα οι γυναίκες που καπνίζουν γεννούν παιδιά χαμηλότερου βάρους.

Νεογέννητα που γεννιούνται κάτω από 2.500 kg έχουν περισσότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν ή και να πεθάνουν το πρώτο έτος μετά τη γέννησή τους. Έχουν συχνότερα προβλήματα στην ανάπτυξή τους απ` ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν από μητέρες που δεν κάπνιζαν.

Κατά μέσον όρον τα παιδιά των καπνιστριών ζυγίζουν 200 γρ. λιγότερα από τα παιδιά των μη καπνιστριών. Η διαφορά αυτή του βάρους γεννήσεως είναι ευθέως ανάλογη του αριθμού των τσιγάρων που κάπνιζε η μητέρα.

http://www.agalia.org.gr/enimerosi/egkymosynh/131-2011-05-23-14-13-56

γι αυτό φροντίζουμε να το κόψουμε απο πριν ...

E ναι λοιπον.... αυτό το μηνυμα πρεπει να το απαντησω ΕΓΩ και να πω οπως ειπα και χθες πολλακις φορες ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ οτι καλα ολα αυτα .... υγεινη διατροφη(θα μας βγουνε οπου να ναι τα πορτοκαλια, τα ακτινιδια και οι eviol E απο τη μυτη), no alcohol, no smoking........

AΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ, ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..... ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ..... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ....

ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΟΥ.... ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ Ε??? ΧΙΧΙΧΙ

ΦΙΛΑΚΙΑ.... ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ

E ναι λοιπον.... αυτό το μηνυμα πρεπει να το απαντησω ΕΓΩ και να πω οπως ειπα και χθες πολλακις φορες ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ οτι καλα ολα αυτα .... υγεινη διατροφη(θα μας βγουνε οπου να ναι τα πορτοκαλια, τα ακτινιδια και οι eviol E απο τη μυτη), no alcohol, no smoking........

AΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ, ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..... ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ..... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ....

ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΟΥ.... ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ Ε??? ΧΙΧΙΧΙ

ΦΙΛΑΚΙΑ.... ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ

Γειά σου ρε Νατάσα....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...