Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κοιτάξτε κορίτσια το θέμα "κάλος στον εγκέφαλο" είναι κατά αποκλειστικότητα γυναικείο προνόμιο...και εγώ ας πούμε είμαι ψηλή αλλά ελατε που θέλω να πάω 60 κιλά για να έχω περιθώριο να φάω...Η μιμιτρού ας πούμε που έχω άποψη γιατί την έχω δει από κοντά...είναι μια χαρά...αβυσσος η ψυχή της γυναίκας....

Ευχαριστώ αλλά αμα με δεις με μαγιό ειμαι σαν ντολμας! :tongue:

Λεπτή μέση με χοντρά μπούτια, ψωμάκια και κοιλιά. :oops:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Έκανες γυμναστική τότε?

Εγω έκανα ως 28 ετών τα πάντα απο γυμναστική.

Και μετραγα στον καθρέφτη. ..

Ενας κοιλιακος

Δυο κοιλιακοι

Τρεις κοιλιακοι

Τωρα μετραω τα προκοίλια μου!

Και τα ψωμάκια μου!

OXI δεν έκανα καθόλου γυμναστική και ειχα κοιλιακούς και 0 κυτταρίτδα...

Αφου βγαιναμε και πίναμε και ολοι απορουσαν με τους κοιλιακους που ειχα με τοσο αλκοολ και πατσουροφαγητο...:P

Μετα τη 2 εξωσωματική τον νοέμβριο επειδη κατα την εμβρυομεταφορα δεν ετρωγα τιποτα που ειχε συντηρητικά..ουτε σνακς, ούτε σοκολάτες...μετα την εξωσωματική χωρις διαιτα ημουν 56,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Α Εντάξει τότε!

Τρόμαξα. ..

Οσο για τη μαρέγκα, αυτή δεν εχει ζάχαρη?

Ήρθε μια γνωστή γιαγιά και μας κέρασε που αρραβωνιάστηκε ο εγγονός της και πάνω στο μουχαμπέτι τη χλαπιάκιασα τη μαρέγκα....:tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σιγά ρε κήτος...κρατήσου...

\

Εγώ σαν βατράχι...με κοιλάρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Χαχα!

Φάλαινα ορκα!

Ax koritsakia mou ... Exete kai esis ta provlimata sas me ta kila ... Akou na xaso 2-3-5 ...

Egw otan pira ta prota 10 den pira xampari oti ta pira kan.

Exo parei sxedon 20 ta teleytea 4 xronia. San tayros pou eimai mou aresei poli to fagito kai etsi kai ta pira.

Eimai 1.75 kai exo 85 kg (ax panagia mou to eipa, den to leo pote).

Ta kala mou einai 62-65 opote katalavenete ti prospathia prepi na kano !!!

To kalo einai oti ta perno pantou kai ta xano apo pantou kai oti exo poli kali sxesi me tin gimnastiki, mia zoi kati ekana. Basket, gym, treksimo, yoga, pilates, zumba ...

Ante kai kali mas prospathia !!!!

Yv7Sp2.png

Ακαταλβα η πιο χοντρη της παρεας ειμαι εγω,ξερετε κοριτσια εγω δεν θα ερθω την παρασκευη για καφε,ντρεπομαι με εσας τις αδυνατες.Ακου 57 κιλα και κανουνε διαιτα

Ax koritsakia mou ... Exete kai esis ta provlimata sas me ta kila ... Akou na xaso 2-3-5 ...

Exo parei sxedon 20 ta teleytea 4 xronia. San tayros pou eimai mou aresei poli to fagito kai etsi kai ta pira.

To kalo einai oti ta perno pantou kai ta xano apo pantou kai oti exo poli kali sxesi me tin gimnastiki, mia zoi kati ekana. Basket, gym, treksimo, yoga, pilates, zumba ...

Ante kai kali mas prospathia !!!!

DADAKI μου την υγεια σου να χεις! Να χουμε ολες να ασχολούμαστε...ας ειχαμε ενα μωράκι να τρέχουμε πέρα δώθε να δεις που και θα τα χάναμε και δε θα ασχολούμασταν...

Ολα θα γινουν!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

To kalo einai oti ta perno pantou kai ta xano apo pantou kai oti exo poli kali sxesi me tin gimnastiki, mia zoi kati ekana. Basket, gym, treksimo.

Ante kai kali mas prospathia se oles !!!!

Dadaki και ίδιο ζώδιο και ίδιο ύψος σχεδόν.Εμένα πάντως αν δεν με ζόριζε ο άντρας μου με τα κιλά σιγά μην έκανα δίαιτα, αυτός είναι πάρα πολύ ψηλός 2 μέτρα και πολύ αδύνατος και εγώ όταν πέρνω κιλά φαίνομαι δίπλα του και κοντή και χοντρή, παρόλο που δεν είμαι τίποτα από τα δύο.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ακαταλβα η πιο χοντρη της παρεας ειμαι εγω,ξερετε κοριτσια εγω δεν θα ερθω την παρασκευη για καφε,ντρεπομαι με εσας τις αδυνατες.Ακου 57 κιλα και κανουνε διαιτα

Αν δεν έρθεις θα στεναχωρεθώ....αλήθεια....:(:(:(

Εισαι το πατριωτάκι μου και θελω να σε γνωρίσω δε με νοιάζει αν εισαι 10, 20, 80 ή 100 κιλά...Αυτα δεν εχουν σημασία..

Η καλή καρδιά και η ψυχή εχουν σημασία!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

μα είναι δυνατόν!!!!

αν είχα τα κιλά σας θα κυκλοφορούσα με στρινγκ στη δουλεια!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: πρόεδρε μη λες με 57 κιλά τη λέξη κήτος γιατί μας κάνεις και ντρεπόμαστε εμείς οι στρουμπουλές........ ευμορφίααααααααααααααα μαζί θα βγαίνουμεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D:D:D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

λες να μην πάμε δλδ?

μπα εγώ λέω να πάμε για φαγητό, να τρώμε εμείς οι ζουμπουρλούλες για να ζηλεύουν οι αδυνατούλες ....;)

άκου κάνουν δίαιτα ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΡΝΟΥΜΑΙ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ...

ΟΥΦ ΤΟ ΕΙΠΑ .....

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...