Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΓΑΜΩΤΟ ΡΕ ΛΕΤΑ......ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ......!!!!!!!!!!

ΣΣΣΣΣΣ......ΚΑΤΣΕ......ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΩ......!!!!!;);)

ΕΝΤΑΞΕΙ ΖΕΤΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops:

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΖΕΤΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΛΕΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ.......ΤΟ ΕΧΑΨΕ Η ΖΕΤΑ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μαρή Ζακυνθινιά,

είσαι τρελαμένη έτσι?

Μπράβο γιατι είσαι up τυπάκι. (Σε όλα όμως πρέπει να είσαι έτσι, ok?)

Σας φιλώ.

Σχολάω σε 5' και ετοιμάζομαι να πάω να δω σε φωτό τα μελλοντικά μωρά μου....

Θα σας ενημερώσω απογευματάκι για τα νέα απο το μέτωπο

url]

Διαφημίσεις

ΛΕΤΑΚΙ.....Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ.....ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ...!!!!!!!

Ο΄ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΕΝΤΑΞΕΙ???????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

μαρή Ζακυνθινιά,

είσαι τρελαμένη έτσι?

Σας φιλώ.

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάρες,

Ωραίες μέρες κάνει ρε κορίτσια, ότι πρέπει για καφεδάκια και βολτούλες.

Αντε κάνουν την αρχή η Αναστασία με τη mimitra, και θα ακολουθήσουμε οι υπόλοιπες.

ΑΝΙΤΑΚΙ λίγο έμεινε, η ουρά του γαιδάρου που λέμε και στο χωρίο μου, και θα ακούσετε τα ευχαρίστα. Και για να σε ξεαγχώσω με τα κιλά δε θα πάρεις πολλά. Επειδή και εγω είμαι της κατηγορίας γουρουνίτσα, αχ αυτές οι πανσέτες, όταν έμεινα έγκυος, έλεγα αμάν παναγιά μου που θα φτάσω. Τελικά όμως πήρα μόνο 7,5 κιλά και όπως καταλαβαίνεις έφυγαν μόλις γέννησα. Νομίζω εμείς οι τσουπωτές τα πάμε καλύτερα σε αυτό το θέμα. Οπότε μη το σκέφτεσαι.

Φιλάκια....

cOiVp2.png

μαρή Ζακυνθινιά,

είσαι τρελαμένη έτσι?

Σας φιλώ.

Με το καλό να δεις τα μωράκια σου zettaki. Περιμένουμε νέα αργότερα...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ενταξει βρε γκρινιαρογατες.......αν και εχετε δικιο!!!!!!

Λοιπον παρκαρα δεξια και αρχιζω να σας γραφω περιληπτικα τα νεα του γιατρου.

Μετα και απο την δευτερη αποτυχια με τα κατεψυγμενα μιλωντας με τους βιολογους του και ξανακοιτωντας το φακελο/βιβλιο ολοκληρο με το κατεβατο των εξετασεων δεν μπορουν να προσδιορισουν συγκεκριμενο λογω που δεν εχω φτασει στη συλληψη. Απο την αρχη μας θεωρουσε πολυ ευκολη περιπτωση και με πολυ μεγαλα ποσοστα επιτυχιας.

Λογω του οτι δεν φτανω στην συλληψη δεν θελει να με βαλει στην διαδικασια του πληρη πακετου ανοσολογικων εξετασεων που κατα κυριο λογω δειχνουν στοιχεια για την μη ολοκληρωση μιας εγκυμοσυνης.

Γι'αυτο το ιδιο βραδυ μου πηρε αιμα για ΝΚ (με πολυ χαμηλο οικονομικο κοστος) και κανονισαμε για την Δευτερα υστεροσκοπηση (δωρεαν στο κεντρο του) για πιο εκτενη εξεταση της μητρας μηπως και κατι δεν φανηκε απο τον Νοεμβρη που ειχαμε κανει την λαπαροσκοπικη εγχειρηση για την αφαιρεση της υδροσαλπιγγας.

Οσο για την θρομβοφιλια ηδη γνωριζουμε οτι εχω.........

Οταν θα βγουν τα αποτελεσματα αναλογα θα προχωρησουμε.

Ουτως η αλλως μεχρι τον Απριλιο που θα μπορεσουμε να προχωρησουμε σε νεα προσπαθεια εχουμε χρονο να το ψαξουμε.....

Ελπιζω η τριτη να ειναι και η τυχερη....

Σας αγαπω πολυ κοριτσακια μου!!!!!!

Σμουτςςςςςςςςςςςς

Μετα και απο την δευτερη αποτυχια με τα κατεψυγμενα μιλωντας με τους βιολογους του και ξανακοιτωντας το φακελο/βιβλιο ολοκληρο με το κατεβατο των εξετασεων δεν μπορουν να προσδιορισουν συγκεκριμενο λογω που δεν εχω φτασει στη συλληψη. Απο την αρχη μας θεωρουσε πολυ ευκολη περιπτωση και με πολυ μεγαλα ποσοστα επιτυχιας.

Λογω του οτι δεν φτανω στην συλληψη δεν θελει να με βαλει στην διαδικασια του πληρη πακετου ανοσολογικων εξετασεων που κατα κυριο λογω δειχνουν στοιχεια για την μη ολοκληρωση μιας εγκυμοσυνης.

Γι'αυτο το ιδιο βραδυ μου πηρε αιμα για ΝΚ (με πολυ χαμηλο οικονομικο κοστος) και κανονισαμε για την Δευτερα υστεροσκοπηση (δωρεαν στο κεντρο του) για πιο εκτενη εξεταση της μητρας μηπως και κατι δεν φανηκε απο τον Νοεμβρη που ειχαμε κανει την λαπαροσκοπικη εγχειρηση για την αφαιρεση της υδροσαλπιγγας.

Ουτως η αλλως μεχρι τον Απριλιο που θα μπορεσουμε να προχωρησουμε σε νεα προσπαθεια εχουμε χρονο να το ψαξουμε.....

Σμουτςςςςςςςςςςςς

Μπράβο zamponelaki, μπήκατε σε κάποιο δρόμο και αυτό εύχομαι να σας βοηθήσει και από τον Απρίλη να μιλάμε πια για την εγκυμοσύνη σου.

Και εμένα μου είπε να κάνω υστεροσκόπηση, αν αποφασίσουμε να ξαναπροσπαθήσουμε, γιατί και σε εμάς δε φαίνεται κάτι. Αν και εμάς η πρώτη ήταν επιτυχημένη και ίσως προέκυψε κάτι μετά.

Αυτή η ανεξήγητη υπογονιμότητα είναι άστα να πάνε...

Εχεις όμως την καλύτερη διάθεση και αυτό είναι από τα πιο σημαντικά και έχεις περάσει και τόσα. Συνέχισε έτσι πάντα.

Φιλιάαα

cOiVp2.png

Γεια σας κοριτσάρες,

Ωραίες μέρες κάνει ρε κορίτσια, ότι πρέπει για καφεδάκια και βολτούλες.

Αντε κάνουν την αρχή η Αναστασία με τη mimitra, και θα ακολουθήσουμε οι υπόλοιπες.

ΑΝΙΤΑΚΙ λίγο έμεινε, η ουρά του γαιδάρου που λέμε και στο χωρίο μου, και θα ακούσετε τα ευχαρίστα. Και για να σε ξεαγχώσω με τα κιλά δε θα πάρεις πολλά. Επειδή και εγω είμαι της κατηγορίας γουρουνίτσα, αχ αυτές οι πανσέτες, όταν έμεινα έγκυος, έλεγα αμάν παναγιά μου που θα φτάσω. Τελικά όμως πήρα μόνο 7,5 κιλά και όπως καταλαβαίνεις έφυγαν μόλις γέννησα. Νομίζω εμείς οι τσουπωτές τα πάμε καλύτερα σε αυτό το θέμα. Οπότε μη το σκέφτεσαι.

Φιλάκια....

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ!!!!!!!! ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΣ!!!!!!!!

leuta σευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου μακαρι να πανε ολα καλα!

Περιμενουμε και τα δικα σου ευχαριστα την παρασκευή!

zamponelaki τριτη και τυχερη θα δεις!

zetta με το καλο να πας στον γιατρο και να μας ερθεις με ωραια νεα!

anitaki πηγαινε επανω δεξια που λεει βοηθηματα, επελεξε επεξεργασια υπογραφης και μετα καπου αριστερα σου γραφει επεξεργασια avatar.

To επιλεγεις και κανεις upload το avatar που θελεις.

Πρεπει να ειναι 80x80 για να στο παρει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σμουτςςςςςςςςςςςς

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ....ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ"....!!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ....ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ.....ΑΛΛΑ.....ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΛΕΩ...!!!!!!!!!

ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...??????? ( ΓΙΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ, ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΚΤΛ. )

ΕΝΕΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ.....ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ...??????

Διαφημίσεις

leuta σευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου μακαρι να πανε ολα καλα!

Περιμενουμε και τα δικα σου ευχαριστα την παρασκευή!

zamponelaki τριτη και τυχερη θα δεις!

zetta με το καλο να πας στον γιατρο και να μας ερθεις με ωραια νεα!

anitaki πηγαινε επανω δεξια που λεει βοηθηματα, επελεξε επεξεργασια υπογραφης και μετα καπου αριστερα σου γραφει επεξεργασια avatar.

To επιλεγεις και κανεις upload το avatar που θελεις.

Πρεπει να ειναι 80x80 για να στο παρει.

ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.....ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΝΑ.....ΣΝΙΦ...ΣΝΙΦ.....:(:(:(:(:(

leuta, άλλο να τα γράφω και άλλο να τα μιλώ! χ;αχαχχα κάτι θα σκεφτώ όμως να σας διασκεδάσω με τα κυπριακά!

ANITAKI μου και γω πήγα το 2011 honeymoon bali και σιγκαπουρη και ταιλανδη!!!!! Ειδικά το μπαλί ήταν ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! Μακάρι να ξαναπάω κάποτε!!!!! χχχχχχχχχχχχχχχ btw, ειναι τέλειο το γατι που έβαλες!!!!!! Μου αρέσει πολύ!!!

Christine29 μου καλή τύχη για αυριο!!!! Μακάρι να ακούσεις καρδούλα!

Θα έχουμε νέα από άλλη ομορφιά αύριο????

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

καλησπερα πέρα για πέρα!!!

Κούκλες δεν έχω μπαταρία κ θα γράψω λίγα πράματα γιατι πάω κομμωτηριο!

ΠΈΡΑΣΑ ΤΈΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!

Είναι το πιο γλυκο πλάσμα του κόσμου, πανέμορφη και πολυ πολυ θετικός άνθρωπος!!

Είχα καιρο να περάσω τόσο καλα!!!

Σας αγαπω όλες πολυ πολυ πολυ!!!

zamponelaki επιτέλους γυρισες!! Μου ελειψες πολυ!!

Leuta μην ακούω για τεστ, θα φας καμπάνα!

ΑΝΙΤΑΚΙ ΤΡΕΛΟ, όχι δε λέω το ammos, ενα άλλο γαμωτο!

Θα το θυμηθώ και θα σου πω!

Το αβαταρ σου είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

ΣΜΟΥΤΣ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...