Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι σιγουρα θα της λένε ζαχαροπλάστης ειναι ο μπαμπάς σου? Και αυτή θα πρέπει να λέει όχι εγώ είμαι. Χιχιχι

Και εγω θέλω εναν (τουλάχιστον) καφέ με ολες. Πρέπει να κάνουμε ένα ενδιάμεσο Αθήνα Θεσσαλονίκη meeting καπου στη μεση. Έναν Βόλο για τσιπουρακι?

Αχ στο βολο τι καλα,ειμασταν καθαραδευτερα εκει,αντε να κανονισουμε,αφηστε τα γουτσου γουτσου μια κυριακη και να παμε

Διαφημίσεις

Και δεν μου λες τι την θες τη δίαιτα?????

Την ιδια απορία έχω και εγώ. Α ρε λετα οταν βγούμε δεν θα περπατάω δίπλα σου, είσαι μισή απο μένα. Κάνεις και δίαιτα, φάε βρε 2 βλαχους .....

url]

Ναι ρε μανάρι για να δουλέψει ο μεταβολισμός.

Αν δεν μπορείς να φας γεύμα, φάε ενα φρούτο.

Φαε όμως 4 φορές.

Και πολλά πολλά νερά!

Σωστά..εγω τρωω στις 7:30 πρωινό....μετα θα το κάνω στις 11:30..μετα στις 3:30 και μετά στις 8 κανένα αποξηραμένο φρούτο.,....κανει ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

1,67....:cool::cool::cool:

ΕΛα βρε μανίτσα μου!

Μια χαρα είσαι!

Καλά μας λένε τρελές οι άντρες!

Εγω τωρα ειμαι 57, 7 με υψος 1, 62 (στρουμφ δηλαδή)..

Και τα κανονικά μου είναι 53-55.

Τότε είμαι οκ στα 53-55 τώρα ειμαι...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σωστά..εγω τρωω στις 7:30 πρωινό....μετα θα το κάνω στις 11:30..μετα στις 3:30 και μετά στις 8 κανένα αποξηραμένο φρούτο.,....κανει ε?

Ζαχαρωμενο αποξηραμένο φρούτο..... Λετάκι. ...?

;)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

κοιτάξτε κορίτσια το θέμα "κάλος στον εγκέφαλο" είναι κατά αποκλειστικότητα γυναικείο προνόμιο...και εγώ ας πούμε είμαι ψηλή αλλά ελατε που θέλω να πάω 60 κιλά για να έχω περιθώριο να φάω...Η μιμιτρού ας πούμε που έχω άποψη γιατί την έχω δει από κοντά...είναι μια χαρά...αβυσσος η ψυχή της γυναίκας....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Την ιδια απορία έχω και εγώ. Α ρε λετα οταν βγούμε δεν θα περπατάω δίπλα σου, είσαι μισή απο μένα. Κάνεις και δίαιτα, φάε βρε 2 βλαχους .....

Ζεττα εμεις θα περπαταμε μαζι και η Λετα μετην Χαρα μαζι για να μην φαινεται η διαφορα.Δεν προλαβαινουμε να χασουσε και καμια 10αρια κιλα μεχρι την παρασκευη.

Και δεν μου λες τι την θες τη δίαιτα?????

Αναστασούλα εχω κοιλίτσα και σωσιβιάκι....εγω δεν ήμουν έτσι...:(:(:(

Εγω επινα 10 ποτα ετρωγα 2 γυρους τη μέρα και ειχα κοιλιακούς....

τώρα αστα...βραστα...

επειδη βλεπω οτι κολλησε ο μεταβολισμος μου και οτι βαζω το χανω δυσκολα...θελω να παω 57, να νιωθω άνετα...να ξεφουσκώσω....να φτιάξω τον μεταβολισμο μου...να μη βαζω ευκολα ετσω και αυτα τα 2...

Τωρα που σας έγραφα ξεχαστηκα και εφαγα μια μαρέγκα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπορει να εχω μονο 2 κιλά πάνω αλλα δεν φευγουν...εχω κολλήσει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ζαχαρωμενο αποξηραμένο φρούτο..... Λετάκι. ...?

;)

Οχι Δημητρούλα μου....χωρίς ζάχαρη....:oops::oops::oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αντε να ρθει η Παρασκευή και να μη γινει καμια στραβή να μπορέσουμε να βρεθούμε.,....Ποσο θέλω να σας γνωρίσω.....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

τώρα αστα...βραστα...

επειδη βλεπω οτι κολλησε ο μεταβολισμος μου και οτι βαζω το χανω δυσκολα...θελω να παω 57, να νιωθω άνετα...να ξεφουσκώσω....να φτιάξω τον μεταβολισμο μου...να μη βαζω ευκολα ετσω και αυτα τα 2...

Τωρα που σας έγραφα ξεχαστηκα και εφαγα μια μαρέγκα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σε καταλαβαίνω μπέμπα..όλες το ίδιο είμαστε, εγώ ας πούμε τα βάζω στα μπουτάκια και με εκνευρίζει αφάνταστα...παλιά και εγώ έτρωγα ένα άρνί στην καθησιά μου, τώρα αγώνα για να χάσω μισό κιλό.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

τώρα αστα...βραστα...

Έκανες γυμναστική τότε?

Εγω έκανα ως 28 ετών τα πάντα απο γυμναστική.

Και μετραγα στον καθρέφτη. ..

Ενας κοιλιακος

Δυο κοιλιακοι

Τρεις κοιλιακοι

Τωρα μετραω τα προκοίλια μου!

Και τα ψωμάκια μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...