Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μπουμπουκες μου τι κάνετε? Εγω ηπια καφεδάκι με την κουμπαρουλα και είμαι πολυ χαρουμενη που την γνώρισα και απο κοντά. Κουμπαρουλα εισαι γλυκα. Λοιπον η Ευμορφια είναι ενας πολύ γλυκός άνθρωπος και πολύ χαμογελαστή.

Λετακι ανυπομονώ και για την επόμενη συνάντηση, κανόνισε ενταξει?

Το φαντάζομαι 'οτι είναι πολύ γλυκός άνθρωπος η Ευμορφία, σε ζαχαροπλαστείο δεν δουλεύει...χιούμορρρρ...Θέλω και εγώ καφέ με όλες σας...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα γιατι δεν μου ειπατε ζετα? Την επομενη θελω κ εγω προς κεντρο.η χαρις που ειναι?

Θα ειμαι Παρασκευη Σαλονικα και ειπαμε κατα τις 11 να πιούμε καφε...Η χαρά μου άφησε κινητο. Νομιζα εισαι απο αθήνα...μπερδέυτηκα...:oops: Μπορείς εσυ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αύριο μωρό μου...

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Απο το νεο γιατρό μου ειπαν γίνεται απο τη 2η-6η μερα περιόδου.

Εγώ αυριο θα είμαι στην 4η.

Λεω ειναι οκ δηλαδή ε?

Και λέει καλύτερα ειναι τη 2η αλλά οκ.

Ελπίζω να βγάλω άκρη και να μην ειναι άκυρο το αποτέλεσμα.

Αν ήταν άκυρο ομως γιατί αρχικά μου ειπε 2η-6η? :shock:

Η προλακτινη γινεται τις πρωτες ημέρες του κύκλου..Καλά στου ειπαν...ολα οκ! Ειμαστε εδω να ελέγχουμε! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δημητρούλα εγώ κολλήσα στα 59 :(...πρεπει να πάω στα 57!!!!!!

Ειναι λιγο περιέργες οι παραθέσεις στο αλλο φόρουμ (τα quotes). Eιπα την Λαμπρινη αν μπορει να το δει γιατι κουραζει το μάτι πολύ έτσι και δεν ξεχωρίζει τι εγραψε κάποιος απο εκείνα που έκανε παράθεση. Θα το δει η Λαμπρινούλα και θα το αλλάξει..

ΑΝΝΙΤΑΚΙ θα στο στέιλω σε notepad...αυριο το πρωϊ ή σημερα το βράδυ. Στείλε μου το email σου.

Τι ύψος έχεις? Ρωτώ γιατί ειμαστε κοντά στα κιλά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα γιατι δεν μου ειπατε ζετα? Την επομενη θελω κ εγω προς κεντρο.η χαρις που ειναι?

Σορυ βρε μωράκι, νόμιζα οτι ήξερες, έχει καιρό που το κανονίσαμε. Πηγα στη δουλειά της. Είπαμε και με τη Λετα για Παρασκευή που θα έρθει Θεσσαλονίκη, απλα θα το επιβεβαιωσουμε την Πέμπτη. Οπότε να ξέρεις απο τωρα οτι ενδέχεται να βρεθούμε Παρασκευή καλά μωρό μου?

url]

πρέπει να τρωω 4 φορές την ημέρα?Εγώ τρωω 3...δεν μπορώ να φάω 4

Ναι ρε μανάρι για να δουλέψει ο μεταβολισμός.

Αν δεν μπορείς να φας γεύμα, φάε ενα φρούτο.

Φαε όμως 4 φορές.

Και πολλά πολλά νερά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μπουμπουκες μου τι κάνετε? Εγω ηπια καφεδάκι με την κουμπαρουλα και είμαι πολυ χαρουμενη που την γνώρισα και απο κοντά. Κουμπαρουλα εισαι γλυκα. Λοιπον η Ευμορφια είναι ενας πολύ γλυκός άνθρωπος και πολύ χαμογελαστή.

Λετακι ανυπομονώ και για την επόμενη συνάντηση, κανόνισε ενταξει?

Ειναι απο τα γλυκα που τρωω,γιαυτο ειμαι σαν βουβαλακι,τα φαγατε τα γλυκακια σας αρεσαν;

Το φαντάζομαι 'οτι είναι πολύ γλυκός άνθρωπος η Ευμορφία, σε ζαχαροπλαστείο δεν δουλεύει...χιούμορρρρ...Θέλω και εγώ καφέ με όλες σας...

Ναι σιγουρα θα της λένε ζαχαροπλάστης ειναι ο μπαμπάς σου? Και αυτή θα πρέπει να λέει όχι εγώ είμαι. Χιχιχι

Και εγω θέλω εναν (τουλάχιστον) καφέ με ολες. Πρέπει να κάνουμε ένα ενδιάμεσο Αθήνα Θεσσαλονίκη meeting καπου στη μεση. Έναν Βόλο για τσιπουρακι?

url]

Διαφημίσεις

Ακόμα 57.700 είμαι. ... γαμωτο. ...

Ή η Αλέκα φταίει ή που τις τελευταίες μέρες δεν πίνω πολλά νερά. .

Καλά δεν εισαι? Ποσο θεσ να γινεις? Ποσο ύψος εχεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Τι ύψος έχεις? Ρωτώ γιατί ειμαστε κοντά στα κιλά.

1,67....:cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ναι ρε μανάρι για να δουλέψει ο μεταβολισμός.

Αν δεν μπορείς να φας γεύμα, φάε ενα φρούτο.

Φαε όμως 4 φορές.

Και πολλά πολλά νερά!

Από αυριο θα αρχίσω να τρώω 4 γευματα, σήμερα είμαι δουλειά μέχρι το βράδυ και είμαι μόνη και δεν έχω καποιόν να αφήσω να πεταχτώ super...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ειναι απο τα γλυκα που τρωω,γιαυτο ειμαι σαν βουβαλακι,τα φαγατε τα γλυκακια σας αρεσαν;

Ναι μωρό μου, πολύ ωραία και φρεσκοτατα. Γειά στα χέρια σου, α ρε τυχερός ο σύζυγος. Χρυσοχερα η κουμπάρα. Λοιπόν για γλυκά στην ευμορφια

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...