Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!Σημερα εχω παθολογο .Θα παω να μου γραψει ταινιες βασικα και κατι αιματολογικες που μου ειχε πει ο ενδοκρινολογος να κανω απο Σεπτεμβριο.Για γιατρους λετε ειδα...Κοριτσια να λετε καλα που ζουμε εδω με το μετριο προς κακο συστημα υγειας.Υπαρχουν και πολυ χειροτερα και μαλιστα σε αναπτυγμενες χωρες...Για τους γιατρους ισως θα επρεπε να υπαρχει καποιο ειδος αξιολογησης.Παντως εγω εχω πεσει σε γιατρους μακακες περισσοτερο ιδιωτες και οχι σε δημοσιο, Ικα κλπ....Απο το να ζουσα στην αμερικη και να με πετουσαν απο το νοσοκομειο εξω απο φιλανθρωπικο ιδρυμα γιατι ειμαι ανασφαλιστη προτιμω την Ελλαδα και το βιβλιαριο αποριας....Αυτα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ζεττάκι με όλο το σεβασμό στον πόνο και τις αναμνησεις σου να σου πω οτι στις ΗΠΑ αν δεν εχεις δουλεια δεν εχεις και ασφάλεια. Πεθαίνεις...στο δρόμο..κυριολεκτικά...Δεν εχω παει σε όλες τις χωρες αρα δεν ξερω αν η αναλογια που λες ισχυει. Στη Γαλλια παντως που εζησα αρκετα αυτό που λες δεν ισχυει.

Ετσι ειναι μαζι γραφαμε...Και γενικα σε ολα τα θεματα σχεδον συγκρινουμε χωρις να εχουμε ιδεα το πως ειναι εξω τα πραγματα οταν δεν τα ζεις ως τουριστας.

3231580x15ta1yz3w.gif

Aaaa exeis pola nevra esu ...

O logos iparxei i oxi ????

έχω ... λόγος ... δεν ξέρω ούτε και εγώ αν υπάρχει !!!

απλά εδώ και 2 μέρες δεν είμαι και στα καλύτερα μου ...

Έχω ένα σφίξιμο ...

όπως πριν πάω για την εμβρυομεταφορά των κατεψ ...

είχα μέρες πριν bad feeling και τελικά μου είχε βγει ....

κάπως έτσι είμαι και τώρα ...

Ζεττάκι με όλο το σεβασμό στον πόνο και τις αναμνησεις σου να σου πω οτι στις ΗΠΑ αν δεν εχεις δουλεια δεν εχεις και ασφάλεια. Πεθαίνεις...στο δρόμο..κυριολεκτικά...Δεν εχω παει σε όλες τις χωρες αρα δεν ξερω αν η αναλογια που λες ισχυει. Στη Γαλλια παντως που εζησα αρκετα αυτό που λες δεν ισχυει.

να σου θυμίσω λοιπόν πως και εδώ που δεν έχω δουλειά ... αν δεν ήμουν παντρεμένη να με ασφαλίσει ο άντρας μου μετά απο τον χρόνο που σου δικαιολογεί ο ΟΑΕΔ δεν έχεις ασφάλεια ... δεν ξέρω αν το γνωρίζεις ...

κι αν δεν έχω φράγκα να πληρώσω ... ναι θα πεθάνω στο δρόμο ...

Θα το πω πολύ απλά λοιπόν ...

χρειαζόμασταν όχι αύριο, εχθές το χειρουργείο ... με τη σύμφωνη γνώμη όλων των γιατρών ... όμως ήταν αδύνατον να γυρίσει πίσω ο γιατρός απο την άδεια του ... όπως ήταν αδύνατον να φέρουν και γιατρό απο την Αθηνα να μας χειρουργήσει ...

όμως τι ευτυχία το ΕΣΥ μας χορηγούσε τα έξοδα για μεταφορά του πατέρα μου στο εξωτερικό ... ο ίδιος και ένας συνοδός ... ΟΜΩΣ ... στην κατάσταση του ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ η αερομεταφορά και κάθε είδους μεταφορά ... δεν τον άφηναν ούτε για τουαλέτα να σηκωθεί ... μόνο πάπια .. (συγνωμη) ...

μιλάω λοιπόν καποια στιγμή (πολύ αργότερα) με γνωστή μου νοσηλεύτρια στο Παρίσι τι θα γινόταν εκεί στην προκειμένη περίπτωση .... η γυναίκα δεν είχε κανένα λόγο να μου πει ψέμματα ... απλά θα φέρναν γιατρό απο άλλο νοσοκομείο να κάνει την επέμβαση ... τόσο απλά ...

και συγνώμη ρε μωρό αν σε ταράζω ...

url]

Μωρε τι ζητάς συγγνώμη; Λεμε εδω η καθεμια την άποψή της. Απλώς όπως εσύ εχεις ασχημα βιώματα υπάρχουν και αυτοί που λένε πάλι καλά ...Μια από αυτές είμαι κι εγω γιατί ο γιος μου επιβίωσε χωρίς κανενα προβλημα μετά από πολλά ζόρια(κατι που δεν θα ισχυε αν ζουσα στις ΗΠΑ και φυσικα ουτε αν ζουσα σε οποιαδηποτε χωρα της Αφρικης) και ο άντρας μου επισης (που έφαγε και λάθος διαγνωση στο παραδεισένιο εξωτερικο...). Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες εξωτερικο. Μαλλον για σενα εξωτερικό ειναι μονο ο δυτικός κόσμος αρα τραβας μια αυθαιρετη γραμμή που και πάλι βαζει σε ενα τσουβάλι τόσες πολλές χωρες που εννοείται δεν μπορεί να εχουν όλες τα ιδια χαρακτηριστικά!.

Εμένα ο πατέρας μου υπηρετησε το ΕΣΥ 40 χρόνια με τρομερη εντιμότητα. Θυμάμαι ότι τον επαιρναν τηλέφωνα ξενιτεμένοι στη Γερμανία για διαγνωσεις....Δεν θεωρώ οτι ειναι η εξαίρεση. Τυχαινει να πεσεις και σε μαλακα, δεν φταίει η χώρα γι'αυτό. Και σκέψου οτι οι περισσότεροι κάνουν και τη δουλειά τους με το 1/10 μέσων και παροχών που έχουν σε άλλα δυτικά κρατη με συστηματα κοινωνικής ασφάλισης...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ζετα μου εγω θα σου πω μονο για το θεμα της ασφαλειας.Στη περιπτωση που εισαι ασφαλισμενος με δικο σου βιβλιαριο στο ικα τουλαχιστον που ξερω για να σου πω και πασχεις απο σοβαρη ή χρονια νοσο το βιβλιαριο σου ανανεωνεται και ισχυει για την ασθενεια που εχεις.Φαρμακα,επισκεψεις σε γιατρους εοππυ,νοσηλεια σε δημοσιο νοσοκομειο και γενικα σαν να ησουν κανονικα ασφαλισμενη αλλα μονο για το συγκεκριμενο προβλημα.Αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο βγαζεις βιβλιαριο αποριας και εχεις δωρεαν προσβαση σε νοσοκομειο και φαρμακα.Ειναι πολυ καλασε συγκριση με πολλα κρατη κι ας μην σου φαινεται ετσι.Επισης παρα πολυς κοσμος δεν γνωριζει τι συμβαινει γυρω απο αυτο το θεμα.Ενταξει δεν ειναι δυναυο να στα καλυψουν ολα αλλα απο το να πεθανεις στο δρομο απεχει πολυ.

3231580x15ta1yz3w.gif

ας το ξαναπω άλλη μια φορά ...

Αναγνωρίζω πως υπάρχουν και καλοί γιατροί ... και φυσικά έχω πετύχει και απο αυτούς ... και ξαναλέω ... το σύστημα με εκνευρίζει που αφήνει τον κάθε τυχαίο να κάνει ότι γουστάρει ...

Θα μπορούσαν άνετα να φέρουν ένα γιατρό απο Αθήνα να κάνει 4 ώρες επέμβαση και να γυρίσει ... έλα όμως που δεν γινόταν αυτό ... αλλά έπρεπε να μεταφερθεί ο ασθενής που δεν του επιτρεπόταν ούτε να σηκωθεί ...

απλά να σας πω πως τη συγκεκριμένη επέμβαση εκείνη τη χρονική περίοδο στη Θεσσαλονίκη την έκανε μόνο ένας γιατρός, τώρα είναι δυο ... σε κανένα νοσοκομείο εδώ δεν υπήρχε άλλος ...

url]

έχω ... λόγος ... δεν ξέρω ούτε και εγώ αν υπάρχει !!!

απλά εδώ και 2 μέρες δεν είμαι και στα καλύτερα μου ...

Έχω ένα σφίξιμο ...

όπως πριν πάω για την εμβρυομεταφορά των κατεψ ...

είχα μέρες πριν bad feeling και τελικά μου είχε βγει ....

κάπως έτσι είμαι και τώρα ...

να σου θυμίσω λοιπόν πως και εδώ που δεν έχω δουλειά ... αν δεν ήμουν παντρεμένη να με ασφαλίσει ο άντρας μου μετά απο τον χρόνο που σου δικαιολογεί ο ΟΑΕΔ δεν έχεις ασφάλεια ... δεν ξέρω αν το γνωρίζεις ...

κι αν δεν έχω φράγκα να πληρώσω ... ναι θα πεθάνω στο δρόμο ...

Θα το πω πολύ απλά λοιπόν ...

χρειαζόμασταν όχι αύριο, εχθές το χειρουργείο ... με τη σύμφωνη γνώμη όλων των γιατρών ... όμως ήταν αδύνατον να γυρίσει πίσω ο γιατρός απο την άδεια του ... όπως ήταν αδύνατον να φέρουν και γιατρό απο την Αθηνα να μας χειρουργήσει ...

όμως τι ευτυχία το ΕΣΥ μας χορηγούσε τα έξοδα για μεταφορά του πατέρα μου στο εξωτερικό ... ο ίδιος και ένας συνοδός ... ΟΜΩΣ ... στην κατάσταση του ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ η αερομεταφορά και κάθε είδους μεταφορά ... δεν τον άφηναν ούτε για τουαλέτα να σηκωθεί ... μόνο πάπια .. (συγνωμη) ...

μιλάω λοιπόν καποια στιγμή (πολύ αργότερα) με γνωστή μου νοσηλεύτρια στο Παρίσι τι θα γινόταν εκεί στην προκειμένη περίπτωση .... η γυναίκα δεν είχε κανένα λόγο να μου πει ψέμματα ... απλά θα φέρναν γιατρό απο άλλο νοσοκομείο να κάνει την επέμβαση ... τόσο απλά ...

και συγνώμη ρε μωρό αν σε ταράζω ...

επειδή μιλάς για τη Γαλλια συγκεκριμενα αυτό που εχω να σου απαντήσω εγω είναι οτι δεν ειναι ροδινα εκει. Καθόλου!!! εχουν κοινωνικό κρατος αλλα το συστημα υγείας υποφερει. Κι εκει οι ουρες στα επειγονται ειναι τεραστιες, και εκει η γραφειοκρατία μπορεί να σε τρελλάνει και εκει υπάρχουν πολλοι γιατροι παντελώς ασχετοι.....Κανονικά αυτό που σου ειπε ο φίλη σου ισχυει και εδω...αλλά αυτό λεει η θεωρία. Σε καμια των περιπτωσεων Γαλλος γιατρος που δεν εφημερευει δεν θα ηταν απικο στο καλεσμα....Στο υπογραφω....ΣΤο λέω...τα εζησα....

kOZcp3.png

Ζετα μου εγω θα σου πω μονο για το θεμα της ασφαλειας.Στη περιπτωση που εισαι ασφαλισμενος με δικο σου βιβλιαριο στο ικα τουλαχιστον που ξερω για να σου πω και πασχεις απο σοβαρη ή χρονια νοσο το βιβλιαριο σου ανανεωνεται και ισχυει για την ασθενεια που εχεις.Φαρμακα,επισκεψεις σε γιατρους εοππυ,νοσηλεια σε δημοσιο νοσοκομειο και γενικα σαν να ησουν κανονικα ασφαλισμενη αλλα μονο για το συγκεκριμενο προβλημα.Αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο βγαζεις βιβλιαριο αποριας και εχεις δωρεαν προσβαση σε νοσοκομειο και φαρμακα.Ειναι πολυ καλασε συγκριση με πολλα κρατη κι ας μην σου φαινεται ετσι.Επισης παρα πολυς κοσμος δεν γνωριζει τι συμβαινει γυρω απο αυτο το θεμα.Ενταξει δεν ειναι δυναυο να στα καλυψουν ολα αλλα απο το να πεθανεις στο δρομο απεχει πολυ.

ετσι είναι. Επίσης νομίζεις ότι οι διαφοροι λαθρομεταναστες που πάνε στα δημόσια νοσοκομεια εχουν βιβλιάριο; Οχι, δεν εχουν και περιθαλπτονται κανονικότατα. Οταν ερθει η ωρα του λογαριασμου απλως μεταφερεται το χρεός στο κράτος... To σιγουρο είναι οτι δεν θα τους αφησουν να πεθάνουν στο δρόμο...

kOZcp3.png

επειδή μιλάς για τη Γαλλια συγκεκριμενα αυτό που εχω να σου απαντήσω εγω είναι οτι δεν ειναι ροδινα εκει. Καθόλου!!! εχουν κοινωνικό κρατος αλλα το συστημα υγείας υποφερει. Κι εκει οι ουρες στα επειγονται ειναι τεραστιες, και εκει η γραφειοκρατία μπορεί να σε τρελλάνει και εκει υπάρχουν πολλοι γιατροι παντελώς ασχετοι.....Κανονικά αυτό που σου ειπε ο φίλη σου ισχυει και εδω...αλλά αυτό λεει η θεωρία. Σε καμια των περιπτωσεων Γαλλος γιατρος που δεν εφημερευει δεν θα ηταν απικο στο καλεσμα....Στο υπογραφω....ΣΤο λέω...τα εζησα....

Γιατρος που δεν εφημερευει σε καμια χωρα με καλ συστημα υγειας δεν ειναι απικο.Πας σε οποιον εφημερευει....Αυτο μονο εδω εχουμε την απαιτηση να γινεται γι αυτο και τα φακελακια...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε Νελάκι ... δεν με καταλαβαίνεις τι λέω ...

ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ περιμέναμε τον γιατρό να γυρίσει απο άδεια ... ποια εφημερία βρε πουλάκι μου ???

Δεν καταλαβαινόμαστε ...

Λέω πως νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έναν ολόκληρο μήνα ήταν μέσα στο νοσοκομείο πουλάκι μου, δεν του επιτρεπόταν να κουνηθεί, δεν ήμασταν έξω και αχ τι ωραία τι καλά πότε θα γυρίσει ο γιατρός ... ίσως όταν τα πούμε απο κοντά με καταλάβεις ...

ποια ουρά ??? ποια επείγοντα ??? αυτά είχαν τελειώσει ... ήταν μέσα ο άνθρωπος και ο γιατρός που τον παρακολουθούσε ήταν αετός έχω να το λέω και αυτό ... όμως δεν ήταν της ειδικότητας του ...

url]

ετσι είναι. Επίσης νομίζεις ότι όλοι αυτοι οι Ρομα και διαφοροι λαθρομεταναστες που κατακλυζουν τα δημόσια νοσοκομεια εχουν βιβλιάριο; Οχι, δεν εχουν και περιθαλπτονται κανονικότατα. Οταν ερθει η ωρα του λογαριασμου απλως μεταφερεται το χρεός στο κράτος...

Καλαναι αυτο ειναι αγκαθι γιατι ετσι μπαινουν μεσα τα νοσοκομεια...Φευγουν χωρις να πληρωσουν και μη τον ειδατε...Εχει καποια διαφορα με υο βιβλιαριο αποριας αλλα δεν τη γνωριζω.Δλδ δεν μπαινει μεσα το νοσοκομειο επειδη δεν το πληρωνεις.

3231580x15ta1yz3w.gif

ας το ξαναπω άλλη μια φορά ...

Αναγνωρίζω πως υπάρχουν και καλοί γιατροί ... και φυσικά έχω πετύχει και απο αυτούς ... και ξαναλέω ... το σύστημα με εκνευρίζει που αφήνει τον κάθε τυχαίο να κάνει ότι γουστάρει ...

Θα μπορούσαν άνετα να φέρουν ένα γιατρό απο Αθήνα να κάνει 4 ώρες επέμβαση και να γυρίσει ... έλα όμως που δεν γινόταν αυτό ... αλλά έπρεπε να μεταφερθεί ο ασθενής που δεν του επιτρεπόταν ούτε να σηκωθεί ...

απλά να σας πω πως τη συγκεκριμένη επέμβαση εκείνη τη χρονική περίοδο στη Θεσσαλονίκη την έκανε μόνο ένας γιατρός, τώρα είναι δυο ... σε κανένα νοσοκομείο εδώ δεν υπήρχε άλλος ...

Καλημέρα κοριτσάρες μου!! τί μου κάνετε???

Ζετάκι θελω να σου πω ότι αμα εχεις αρκετά ενσημα(δεν θυμαμαι στον αριθμο) παιρνεις μια βεβαιωση απο τον ΟΑΕΔ του Ν.2768/99 με την καρτα ανεργίας σου και πας στο ΙΚΑ και εχεις ασφαλιση για 2 επιπλεον χρονια σε φαρμακα και γιατρους...

και εγω ειχα παει να κανω διακοπη στο ΙΚΑ για να με ασφαλισει ο αντρας μου και μου το ειπανε.... εσενα δεν σε ενημερωσε κανεις??

Καλημέρα κοριτσάρες μου!! τί μου κάνετε???

Ζετάκι θελω να σου πω ότι αμα εχεις αρκετά ενσημα(δεν θυμαμαι στον αριθμο) παιρνεις μια βεβαιωση απο τον ΟΑΕΔ του Ν.2768/99 με την καρτα ανεργίας σου και πας στο ΙΚΑ και εχεις ασφαλιση για 2 επιπλεον χρονια σε φαρμακα και γιατρους...

και εγω ειχα παει να κανω διακοπη στο ΙΚΑ για να με ασφαλισει ο αντρας μου και μου το ειπανε.... εσενα δεν σε ενημερωσε κανεις??

αυτό είπα ... εμένα μου είπαν για ένα χρόνο ...

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...