Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τώρα που κάνω break... δεν είναι καμιά σας εδώ...:evil::evil::evil:

σορυ μάλλον εγώ φταίω γι αυτό ...

Συγνώμη και απο όλα τα κορίτσια ... αλλά αυτά είναι τα δικά μου βιώματα και δε γίνεται να αλλάξουν ...

url]

Tο ξέρω ότι δεν έχεις θυμώσει...αλλά πες μου αυτό...

Εχεις ζήσει στο εξωτερικό και ξέρεις πως είναι????Ή είναι το κλασικο....στην Γερμανία έτσι και στην Σουηδία γιουβέτσι....

Διαφωνώ αλλά δεν πειράζει...ο καθένας με την άποψη του...

Φιλάκια και μη φουντώνεις...

Θα σου απαντήσω στο τηλ. κάποια στιγμή ...

είναι πολλά, αλλά έχω άποψη και για έξω κι ας μην έχω ζήσει η ίδια εκεί ...

ξαναλέω όμως πως περισσότερο αφορά το σύστημα

url]

Συγνώμη και απο όλα τα κορίτσια ... αλλά αυτά είναι τα δικά μου βιώματα και δε γίνεται να αλλάξουν ...

Kale ti zhtas sygnwmh pou les th gnwmh sou???

Kalimera sta ypoloipa koritsia!!

Ma ti les esu ??? Ti signomi ???

Sovarepsouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

γτ νομίζω πως σας φούντωσα και εσάς γι αυτό και κυρίως το Νελλάκι μου που είναι και φουσκίτσα ...

πάντως ευχαριστώ που καταλαβαίνετε πως λέω όσα λέω ...

είναι πολλά βρε κορίτσια, αλήθεια ...

url]

γτ νομίζω πως σας φούντωσα και εσάς γι αυτό και κυρίως το Νελλάκι μου που είναι και φουσκίτσα ...

πάντως ευχαριστώ που καταλαβαίνετε πως λέω όσα λέω ...

είναι πολλά βρε κορίτσια, αλήθεια ...

Ο καθένας έχει την άποψη του...δεν φουντώνουμε...απλά ο καθένας υπερασπίζεται αυτό που πιστευει...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρήηηη σε δικαιολογώ γτ έχεις δουλειά ....

είπα αν εδώ έχουμε πχ... 3/10 καλούς το αντίστροφο ισχύει στο εξωτερικο ...

δεν είπα οτι έξω είναι ολοι καλοί ... φυσικά και στο εξωτερικό γίνονται ιατρικά εγκλήματα ... όμως εκεί υπάρχει σύστημα υγείας ...

δεν θα πουν στον άνθρωπο που παλεύει για τη ζωή του περίμενε ένα μήνα να γυρίσει ο γιατρός αποα την άδεια του για να σε χειρουργήσει ...

ΕΕΕΕ όχι ρε κορίτσια ΟΧΙ ...

Δεν το έχετε δει αυτό γι αυτό μιλάτε έτσι ... ξέρετε τι θα πει να σου λένε αύριο μπορεί και να πεθάνει ... αλλά ο γιοατρός λείπει με άδεια και προσευχειθείτε να ζήσει μέχρι να γυρίσει ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ... αλλά μου ήρθαν στο μυαλό πολύ άσχημες μνήμες ... θα κλείσω για λίγο ...

Δεν έχω θυμώσει με καμία σας, σας αγαπώ όλες ...

Ζεττάκι με όλο το σεβασμό στον πόνο και τις αναμνησεις σου να σου πω οτι στις ΗΠΑ αν δεν εχεις δουλεια δεν εχεις και ασφάλεια. Πεθαίνεις...στο δρόμο..κυριολεκτικά...Δεν εχω παει σε όλες τις χωρες αρα δεν ξερω αν η αναλογια που λες ισχυει. Στη Γαλλια παντως που εζησα αρκετα αυτό που λες δεν ισχυει.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...