Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Makari na eixa mana kai as elege oti hthele ... :(:(

λυπάμαι γιαυτό που θα πω....αλλά και να μην την είχα...δεν θα με πείραζε....σόρρυ ...αλλά έτσι νοιώθω......δεν είναι όλες οι μάνες ίδιες.....

Διαφημίσεις

πάλι τα ίδια ...

ΞΑΝΑΛΕΩ .... ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΛΟΙ ... ΕΙΠΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΟΙ ...

Αναγνώρισα το ντοκ που ζητούσε τα στοιχεία του άλλου για να τον καταγγείλει αυτός ... όμως δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια πλέον στους άχρηστους ...

έφαγα 3 μαχαίρια χωρίς λόγο ... ακριβώς 3 μαχαίρια γτ δεν ξέραν τι τους γίνεται και όχι ρε κορίτσια δεν είναι απλό αν ο πρώτος δεν έκανε την μλκια να με ανοίξε δεν θα περνούσα όσα περνάω ...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.

Εκείνος ο ντοκ με σακάτεψε, όπως και ένας άλλος μια φίλη μου, της έχει κόψει ρε κορίτσια τη μήτρα στα 2... και πλέον της λένε πως ίσως και με εξώ να μην μπορέσει να κάνει παιδί ...

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ...

και όταν φύγουν όλοι αυτοί .. τότε θα πω πως έχουμε ΥΓΕΙΑ, τώρα λυπάμαι.

Ξαναλέω υπάρχουν και γιατροί .... αλλά λίγοι ...

Eχω και δουλειά γαμώτο...

Δεν σημαίνει όμως ότι κακοι γιατροί υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

πάλι τα ίδια ...

Αναγνώρισα το ντοκ που ζητούσε τα στοιχεία του άλλου για να τον καταγγείλει αυτός ... όμως δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια πλέον στους άχρηστους ...

έφαγα 3 μαχαίρια χωρίς λόγο ... ακριβώς 3 μαχαίρια γτ δεν ξέραν τι τους γίνεται και όχι ρε κορίτσια δεν είναι απλό αν ο πρώτος δεν έκανε την μλκια να με ανοίξε δεν θα περνούσα όσα περνάω ...

Εκείνος ο ντοκ με σακάτεψε, όπως και ένας άλλος μια φίλη μου, της έχει κόψει ρε κορίτσια τη μήτρα στα 2... και πλέον της λένε πως ίσως και με εξώ να μην μπορέσει να κάνει παιδί ...

εγω συμφωνώ με την ζέτα...

Μη μου θυμώσεις όμως ναι?Ναι...

δεν θυμώνω βρε ψυχή μου, ο καθένας με τα βιώματα του.

Στο είπε και η κολόνα μου, αν θυμάσαι αν ο πρώτος ντοκ δεν έκανε μλκς ενδεχομένως τώρα να μην τα τραβούσα όλα αυτά.

Πες μου αν εγώ αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον συγχωρέσω ποτέ .. ή η φίλη μου, τον δικό της ....

απλά δε γίνεται ...

url]

Διαφημίσεις

Makari na eixa mana kai as elege oti hthele ... :(:(

θέλω τόσο πολύ να σε κάνω μια αγκαλιά και να σου πω πόσο πολύ σε αγαπάω ...

σα κανονική μου αδελφούλα ...

μη μου στεναχωριέσαι, ο Θεούλης την ήθελε δίπλα του.

Εσύ έχεις εμάς. Καλά μωρό μου ???

url]

πάλι τα ίδια ...

Emena o idios o petheros mou me koroideve ena xrono ...

Ti na peis ...

Yv7Sp2.png

θέλω τόσο πολύ να σε κάνω μια αγκαλιά και να σου πω πόσο πολύ σε αγαπάω ...

σα κανονική μου αδελφούλα ...

μη μου στεναχωριέσαι, ο Θεούλης την ήθελε δίπλα του.

Εσύ έχεις εμάς. Καλά μωρό μου ???

I love you !!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Eχω και δουλειά γαμώτο...

Δεν σημαίνει όμως ότι κακοι γιατροί υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα...

Μαρήηηη σε δικαιολογώ γτ έχεις δουλειά ....

είπα αν εδώ έχουμε πχ... 3/10 καλούς το αντίστροφο ισχύει στο εξωτερικο ...

δεν είπα οτι έξω είναι ολοι καλοί ... φυσικά και στο εξωτερικό γίνονται ιατρικά εγκλήματα ... όμως εκεί υπάρχει σύστημα υγείας ...

δεν θα πουν στον άνθρωπο που παλεύει για τη ζωή του περίμενε ένα μήνα να γυρίσει ο γιατρός αποα την άδεια του για να σε χειρουργήσει ...

ΕΕΕΕ όχι ρε κορίτσια ΟΧΙ ...

Δεν το έχετε δει αυτό γι αυτό μιλάτε έτσι ... ξέρετε τι θα πει να σου λένε αύριο μπορεί και να πεθάνει ... αλλά ο γιοατρός λείπει με άδεια και προσευχειθείτε να ζήσει μέχρι να γυρίσει ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ... αλλά μου ήρθαν στο μυαλό πολύ άσχημες μνήμες ... θα κλείσω για λίγο ...

Δεν έχω θυμώσει με καμία σας, σας αγαπώ όλες ...

url]

Den mporo na to katalavo auto distixos. Malon epeidi i mama mou htan poli kali kai den exo zisei kaka pragmata mazi tis.

είναι το τι βιώματα έχεις....και κάποτε να φανταστείς δεν μπορούσα μακριά της.....αλλά όλα άλλαξαν....

Μαρήηηη σε δικαιολογώ γτ έχεις δουλειά ....

είπα αν εδώ έχουμε πχ... 3/10 καλούς το αντίστροφο ισχύει στο εξωτερικο ...

δεν είπα οτι έξω είναι ολοι καλοί ... φυσικά και στο εξωτερικό γίνονται ιατρικά εγκλήματα ... όμως εκεί υπάρχει σύστημα υγείας ...

δεν θα πουν στον άνθρωπο που παλεύει για τη ζωή του περίμενε ένα μήνα να γυρίσει ο γιατρός αποα την άδεια του για να σε χειρουργήσει ...

ΕΕΕΕ όχι ρε κορίτσια ΟΧΙ ...

Δεν το έχετε δει αυτό γι αυτό μιλάτε έτσι ... ξέρετε τι θα πει να σου λένε αύριο μπορεί και να πεθάνει ... αλλά ο γιοατρός λείπει με άδεια και προσευχειθείτε να ζήσει μέχρι να γυρίσει ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ... αλλά μου ήρθαν στο μυαλό πολύ άσχημες μνήμες ... θα κλείσω για λίγο ...

Δεν έχω θυμώσει με καμία σας, σας αγαπώ όλες ...

Tο ξέρω ότι δεν έχεις θυμώσει...αλλά πες μου αυτό...

Εχεις ζήσει στο εξωτερικό και ξέρεις πως είναι????Ή είναι το κλασικο....στην Γερμανία έτσι και στην Σουηδία γιουβέτσι....

Διαφωνώ αλλά δεν πειράζει...ο καθένας με την άποψη του...

Φιλάκια και μη φουντώνεις...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...