Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν συμφωνώ με τιποτα... Ο αντρας μου ειχε καρκινο και ο Γάλλος γιατρός του ελεγε να κανει σολαριουμ και να παρει βιταμινες!!!!! Οταν ηρθε εδω για διακοπες του εκανε διαγνωση η ξεδερφη του η γαστρεντερολόγος με μια ματια!!! Δεν ειναι η κόλαση εδω και ο παράδεισος έξω..
και το εχω ξαναπεί εδω...χαρη στο ελληνικό ΕΣΥ σημερα ειναι εν ζωή και ο γιος μου και ο άντρας μου. Δεν ειναι όλα μαυρα. Γινεται δουλειά και ας μη φαίνεται.

ναι βρε πουλάκι μου, δεν αντιλέγω οτι κάνουν δουλειά ... υπάρχουν και γιατροί που είναι αετοί ... αλλά κάθε πότε τους πετυχαίνεις ????

και εμένα ο πατέρας μου απο το ανεύρυσμα απο γιατρό τζιμάνι ζει ... όμως πριν απο αυτό είχε πάει σε άλλον που χωρίς εξετάσεις του είπε πάρε ένα μεσουλιντ και μην ξαναέρθεις στα επείγοντα ... έτσι ακριβώς το θυμάμαι σαν χθες ... και όταν μετα απο 2 εβδομάδες που ο άνθρωπος δεν μπορούσσε πλέον να σταθεί πήγαμε σε άλλο νοσοκομείο ο γιατρός με την πρώτη κατάλαβε τι είχε και μου λέει ακριβώς είναι θαύμα που ο πατέρας σου ζει ... του λέω για τον προηγούμενο ντοκ και μου ζητούσε τα στοιχεία του να του κάνει καταγγελία αυτός ...

Συμφωνώ λοιπόν πως υπάρχουν και διάνοιες αλλά πρέπει να σε λυπηθεί ο Θεός για να πέσεις σε αυτούς ...

και πες μου τώρα αν είχε πεθάνει ο πατέρας μου, δεν θα ήταν εγκληματίας ο πρώτος ??? το οτι έζησε αναιρεί το γεγονός οτι ο ντοκ ήταν το λιγότερο άχρηστος ???

url]

Διαφημίσεις

εγω πάντως σε όσους γιατρούς έχω πάει είναι μαλάκες......και ασ πάρω για παράδειγμα αυτόν που μου έκανε την κήλη πέρσι....μου είπε δεν γινόταν με τίποτα να μου βάλει πλέγμα....αυτός τώρα γιατί μπόρεσε να μου βάλει;και ζέτα δεν ξέρω αν σου το είπα....με έστειλε σε αυτόν ο τάσος ..τυχαίο;δεν νομίζω....σε δυο γιατρούς με έστειλε...και οι δυο ήταν μαλάκες...

παιδί μου συμμορία είναι αυτοί ...

σα τη λερναία ύδρα ... σκοτώνεις ένα και βγαίνουν δυο ...

καθόλου τυχαίο θα έλεγα ...

πάντως τώρα φαίνεται να έπεσες σε πραγματικό γιατρό ... ευτυχώς ...

url]

μα συμφωνουμε ρε κούκλα. Απλως αυτό που λέω είναι οτι βλακες υπάρχουν παντου. Οχι μονο στη Ελλάδα. Γενικά με ενοχλεί αυτός ο αφορισμός οτιδήποτε ελληνικού και η εξιδανικευση οτιδήποτε ξένου. Εχω ζησει 5 χρονια στη Γαλλία, ενα εξαμηνο στην Ολλανδία, ενα στην Ισπανία και αρκετα συχνα πηγαινελα στην Ιταλία. Εκτός του οτι φυσικά διαπιστωνεις οτι στην εννοια "εξωτερικό¨ δεν μπορείς να βαλεις όλες τις χωρες, και φυσικά οτι βλάκες υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ..και γιατροι και απ΄όλα...Το οτι ο δικός μας κρατικός μηχανισμος δεν λειτουργεί δεν σημαινει οτι και οι εργαζόμενοι ειναι σκαρτοι...!

kOZcp3.png

και Πηνελοπάκι μου, τα γράφω εν συντομία ... δεν φαντάζεσαι πόσο χάλια ήταν η κατάσταση και πόσο ταλαιπωρία περάσαμε ... είναι πολλά τα σκηνικά ...

όταν έρθεις με το καλό επάνω θα τα πούμε και θα δεις πως θα συμφωνήσουμε ...

πραγματικά ο πατέρας μου ζει απο θαύμα και ευχαριστώ το Θεό γι αυτό ...

url]

Διαφημίσεις

παιδί μου συμμορία είναι αυτοί ...

σα τη λερναία ύδρα ... σκοτώνεις ένα και βγαίνουν δυο ...

καθόλου τυχαίο θα έλεγα ...

πάντως τώρα φαίνεται να έπεσες σε πραγματικό γιατρό ... ευτυχώς ...

ελπίζω αυτή την φορά να μου κάνανε καλή δουλειά...θα δείξει........

μα συμφωνουμε ρε κούκλα. Απλως αυτό που λέω είναι οτι βλακες υπάρχουν παντου. Οχι μονο στη Ελλάδα. Γενικά με ενοχλεί αυτός ο αφορισμός οτιδήποτε ελληνικού και η εξιδανικευση οτιδήποτε ξένου. Εχω ζησει 5 χρονια στη Γαλλία, ενα εξαμηνο στην Ολλανδία, ενα στην Ισπανία και αρκετα συχνα πηγαινελα στην Ιταλία. Εκτός του οτι φυσικά διαπιστωνεις οτι στην εννοια "εξωτερικό¨ δεν μπορείς να βαλεις όλες τις χωρες, και φυσικά οτι βλάκες υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ..και γιατροι και απ΄όλα...Το οτι ο δικός μας κρατικός μηχανισμος δεν λειτουργεί δεν σημαινει οτι και οι εργαζόμενοι ειναι σκαρτοι...!

περίπου ... διαφωνούμε συμφωνόντας ...

δεν εξιδανικεύω το εξωτερικό .. ξέρω οτι και εκεί υπάρχουν μλκς ...

απλά το εδώ σύστημα τους θρέφει ... και όταν λέω Ελλαδιστάν εννοώ το σύστημα που έχουμε ... που επιτρέπει στον καθένα να κάνει οτι γουστάρει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανένα ... πες μου πως έχουμε υγεία... παιδεία κλπ ... αφού το ΕΣΥ νοσεί και το ξέρουμε ... πήγα να κάνω εξέταση σε νοσοκομείο και δεν είχαν τραυμοπλαστ και τελευταία που πήγα στο ΩΡΛ για την κύστη δεν είχαν τα ξυλάκια που σου βάζουν για να δουν το λαιμό ...

αυτό εννοώ και απο εκεί ξεκινάν και όλα τα δεινά μας ... σου λέει ο κάθε ντοκ ... έλα μωρέ εδώ δεν έχουμε αυτό εκείνο το παρόλο .. θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ με τον πονοκέφαλο του καθενός ...

το ξέρεις πως για την κύστη στο νοσοκομείο δεν μπήκαν καν στο κόπο να μου κάνουν ένα υπέρηχο ??? και αν έχω καρκίνο ??? που του ξέρουν ???? ασε ρε Νελάκι μου ...

δεν μπορώ ... φουντώνω ...

url]

Διαφημίσεις

Εγώ θα συμφωνήσω με την Πηνελόπη...

Σορυ Ζεττάκι...αλλά δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα...

πάλι τα ίδια ...

ΞΑΝΑΛΕΩ .... ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΛΟΙ ... ΕΙΠΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΟΙ ...

Αναγνώρισα το ντοκ που ζητούσε τα στοιχεία του άλλου για να τον καταγγείλει αυτός ... όμως δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια πλέον στους άχρηστους ...

έφαγα 3 μαχαίρια χωρίς λόγο ... ακριβώς 3 μαχαίρια γτ δεν ξέραν τι τους γίνεται και όχι ρε κορίτσια δεν είναι απλό αν ο πρώτος δεν έκανε την μλκια να με ανοίξε δεν θα περνούσα όσα περνάω ...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.

Εκείνος ο ντοκ με σακάτεψε, όπως και ένας άλλος μια φίλη μου, της έχει κόψει ρε κορίτσια τη μήτρα στα 2... και πλέον της λένε πως ίσως και με εξώ να μην μπορέσει να κάνει παιδί ...

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ...

και όταν φύγουν όλοι αυτοί .. τότε θα πω πως έχουμε ΥΓΕΙΑ, τώρα λυπάμαι.

Ξαναλέω υπάρχουν και γιατροί .... αλλά λίγοι ...

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...