Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπόν ... κατέληξα ...

οι περισσότεροι ντοκ του Εοππύ είναι μλκς επειδή έχουν εξωτερικά ιατρεία και δεν πάμε σε αυτούς θέλουν να μας ταλαιπωρούν ... εντάξει έχει και λίγες εξαιρέσεις .. όμως οι πιο πολύ έτσι είναι ...

όπως και η ενδοκρινολ ... που πήγα πριν λίγες μέρες ... πολύ κλώσα ... θέλουν να πηγαίνουμε στα εξωτερικά τους για να τα πάρουν ...

επίσης μέσα στην εγκύκλιο λέει πως μπορεί να σου αρνηθεί ο ντοκ το παραπεμ... και πως εμείς μπορούμε να κάνουμε ένσταση ... άρα ... όλα είναι έτσι "φτιαγμένα" που δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ ...

Μπορεί να σου αρνηθεί μόνο αν δεν έχεις τις προυποθέσεις...έτσι χωρίς λόγο γιατί να σου αρνηθεί????

Αθανασία έλα Λιβαδεια σε αυτόν που πήγα εγώ....δεν μου πήρε και ούτε 1?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Mpravo vre Zettaki !!!!!!

ε ναι ρε Νταντάκι μου, αφού είναι μλκς να μην το πω ....

Μπορεί να σου αρνηθεί μόνο αν δεν έχεις τις προυποθέσεις...έτσι χωρίς λόγο γιατί να σου αρνηθεί????

Αθανασία έλα Λιβαδεια σε αυτόν που πήγα εγώ....δεν μου πήρε και ούτε 1?

ναι καλά ρε Σασάκι ... σου πετάει ένα ... δεν ξέρω εγώ ... μπορεί να τάτσι μιτσι κότσι τα χαρτιά σου ... και τελειώνει ... αφού στο Ελλαδιστάν είμαστε ... δεν ξέρεις πως πάνε αυτά ...

η ενδοκρ... μου είπε το κορυφαίο ... τι να σου γράψω ... αφού δεν έχεις πρόβλημα ??? και αρχίζω και φουντώνω εγώ ... και της λέω αν δεν είχα πρόβλημα δεν θα έκανα εξω ... κατάλαβε τη μλκια είπε και λέει μετά ... εννοούσα απο μένα δεν έχεις πρόβλημα ... της δείχνω την εξέταση με TSH 3,31 και μου λέει πως πάλι δεν έχω πρόβλημα ... και όλες ξέρουμε πλέον πως για εξω με πάνω απο 2,5 δεν πας, σωστά ???

αν πήγαινα όμως στο ιδιωτικό της και τα έσταζα μια χαρά θα τα έβλεπε όλα η κλώσα ...

αι σιχτιρ συγχύστηκα πάλι ... γκρρρρρ :evil::evil::evil:

url]

κοριτσάκια σας αφήνω....πάω λίγο να ξαπλώσω...σαν να πονάω λίγο σήμερα...τα λέμε μετά...

δεν μπορείς να ξαπλώνεις και να γραφεις; εγώ τις περισσότερες φορές που σας μιλάω ειναι ξαπλωμένη

kOZcp3.png

ε ναι ρε Νταντάκι μου, αφού είναι μλκς να μην το πω ....

ναι καλά ρε Σασάκι ... σου πετάει ένα ... δεν ξέρω εγώ ... μπορεί να τάτσι μιτσι κότσι τα χαρτιά σου ... και τελειώνει ... αφού στο Ελλαδιστάν είμαστε ... δεν ξέρεις πως πάνε αυτά ...

η ενδοκρ... μου είπε το κορυφαίο ... τι να σου γράψω ... αφού δεν έχεις πρόβλημα ??? και αρχίζω και φουντώνω εγώ ... και της λέω αν δεν είχα πρόβλημα δεν θα έκανα εξω ... κατάλαβε τη μλκια είπε και λέει μετά ... εννοούσα απο μένα δεν έχεις πρόβλημα ... της δείχνω την εξέταση με TSH 3,31 και μου λέει πως πάλι δεν έχω πρόβλημα ... και όλες ξέρουμε πλέον πως για εξω με πάνω απο 2,5 δεν πας, σωστά ???

αν πήγαινα όμως στο ιδιωτικό της και τα έσταζα μια χαρά θα τα έβλεπε όλα η κλώσα ...

αι σιχτιρ συγχύστηκα πάλι ... γκρρρρρ :evil::evil::evil:

Καλά μη νομίζεις ότι αυτά γίνονται μόνο εδώ. Θυμαμαι στη Γαλλία πήγαινα σε ενα κέντρο υγείας που ηταν και κοντα στο πανεπιστήμιο. Επειδή γενικά ειχε πολύ κόσμο, οταν ηθελα γυναικολόγο μου εκλειναν με οποιον ήταν ευκαιρος και οχι με αυτόν που ηθελα εγω. Αλλιώς η αναμονή ηταν τεράστια.

Λοιπόν νομίζω οτι η μια απο τις γυναικολόγους που ειδα μου μίλησε ισως με το χειρότερο τρόπο που μου εχει μιλησει ποτε'κανεις...Πραγματικά ειχα μεινει τόσο άφωνη που αναρωτιέμαι πως και δεν αρχισα να της καταεβαζω καντήλια και μαλιστα ελληνικά....Ασε δεν ειμαστε μονοι στο ειδος μας...εχει κι αλλου τέτοια..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ, 11.00 Ζάππειο Αίγλη...

Aρα Αθανασία μου. Μετά από τόση κουβέντα, καταληγουμε : παιρνεις τον Αρκ, του λες οτι αποφάσισες να προχωρήσεις σε αυτόν και ότι για την επιτροπη που θα περάσεις σε ενα μηνα χρειαζεσαι εξετάσεις και παρπεμπτικό για το γιατρό του ΕΟΠΥΥ. Ρωτάς πότε μπορείς να πας να παραλάβεις τη χαρτούρα και τέλος. Για τις εξετάσεις και τον υπέρηχο αρκει να αφιερωσεις ενα πρωινο. Δεν ειναι τιποτα. Αντε κορίτσι μου να παίρνεις κι εσύ σειρά

kOZcp3.png

Καλά μη νομίζεις ότι αυτά γίνονται μόνο εδώ. Θυμαμαι στη Γαλλία πήγαινα σε ενα κέντρο υγείας που ηταν και κοντα στο πανεπιστήμιο. Επειδή γενικά ειχε πολύ κόσμο, οταν ηθελα γυναικολόγο μου εκλειναν με οποιον ήταν ευκαιρος και οχι με αυτόν που ηθελα εγω. Αλλιώς η αναμονή ηταν τεράστια.

Λοιπόν νομίζω οτι η μια απο τις γυναικολόγους που ειδα μου μίλησε ισως με το χειρότερο τρόπο που μου εχει μιλησει ποτε'κανεις...Πραγματικά ειχα μεινει τόσο άφωνη που αναρωτιέμαι πως και δεν αρχισα να της καταεβαζω καντήλια και μαλιστα ελληνικά....Ασε δεν ειμαστε μονοι στο ειδος μας...εχει κι αλλου τέτοια..

μια στους πόσους ???

γτ εδώ μετράμε αντίστροφα ... μια καλή ή ένας καλός στους πόσους ???

εγώ μπορώ να σου πω πολλούς πάντως εντος Ελλαδικού χώρου που μου μίλησαν άσχημα .. πολλούς που μου τα πήραν χοντρά με τον τρόπο τους ... κλπ κλπ ...

στα 17 μου, ο μλκς που μου έκανε υπέρηχο μου, είπε ανοιξε τα πόδια σου δε θα σε διακορεύσουμε .... πες μου αν ήταν χειρότερο απο αυτό στην ηλικία των 17 .... γτ αν μου το έλεγε τώρα θα του είχα κάνει καταγγελία στο πι και φι ...

ενώ έξω ο στραβός είναι ένας στους τόσους ... νομίζω ... τουλάχιστον απο οτι ακούω απο γνωστούς που είναι έξω ...

url]

μια στους πόσους ???

γτ εδώ μετράμε αντίστροφα ... μια καλή ή ένας καλός στους πόσους ???

εγώ μπορώ να σου πω πολλούς πάντως εντος Ελλαδικού χώρου που μου μίλησαν άσχημα .. πολλούς που μου τα πήραν χοντρά με τον τρόπο τους ... κλπ κλπ ...

στα 17 μου, ο μλκς που μου έκανε υπέρηχο μου, είπε ανοιξε τα πόδια σου δε θα σε διακορεύσουμε .... πες μου αν ήταν χειρότερο απο αυτό στην ηλικία των 17 .... γτ αν μου το έλεγε τώρα θα του είχα κάνει καταγγελία στο πι και φι ...

ενώ έξω ο στραβός είναι ένας στους τόσους ... νομίζω ... τουλάχιστον απο οτι ακούω απο γνωστούς που είναι έξω ...

δεν συμφωνώ με τιποτα... Ο αντρας μου ειχε καρκινο και ο Γάλλος γιατρός του ελεγε να κανει σολαριουμ και να παρει βιταμινες!!!!! Οταν ηρθε εδω για διακοπες του εκανε διαγνωση η ξεδερφη του η γαστρεντερολόγος με μια ματια!!! Δεν ειναι η κόλαση εδω και ο παράδεισος έξω..

kOZcp3.png

εγω πάντως σε όσους γιατρούς έχω πάει είναι μαλάκες......και ασ πάρω για παράδειγμα αυτόν που μου έκανε την κήλη πέρσι....μου είπε δεν γινόταν με τίποτα να μου βάλει πλέγμα....αυτός τώρα γιατί μπόρεσε να μου βάλει;και ζέτα δεν ξέρω αν σου το είπα....με έστειλε σε αυτόν ο τάσος ..τυχαίο;δεν νομίζω....σε δυο γιατρούς με έστειλε...και οι δυο ήταν μαλάκες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...