Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι Νέλλη όλο το πακετάκι αλλά δεν σας το έγραψα για συντομία.

Ξέρεις Μόρφω δεν έχω τώρα γυναικολόγο. Ο προηγούμενος ήταν του Εοππυ και με πήγε αυτός σε κέντρο εξωσ. και μου την έκανε άλλος. Τώρα είπα να πάω σε γιατρο γυναικολόγο που κάνει και εξωσ.

Θα πάρω το κέντρο να τους πώ.

Pare thl ton Ark, mpori na exei eopyy o anthropos kai na sou ta ftiaksei ola autos.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Etsi prepei na ginete ala kai egw kai i Athanasia pesame stous mamakes !!!!

Είναι υποχρεωμένοι να δουν τις εξετάσεις και να σου συμπληρώσουν το χαρτι...

ΤΕΛΟΣ....να του κάνει αναφορά...ή κάτι τελος πάντων...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ξέρεις Μόρφω δεν έχω τώρα γυναικολόγο. Ο προηγούμενος ήταν του Εοππυ και με πήγε αυτός σε κέντρο εξωσ. και μου την έκανε άλλος. Τώρα είπα να πάω σε γιατρο γυναικολόγο που κάνει και εξωσ.

πάρε παιδί μου, θα στις γράψουν αυτοί τις εξετάσεις και πες τους και για ένα παρεπτικό για ντοκ του Εοππύ να τελειώνεις μα τους μλκς που πάμε και μπλέκουμε ... :twisted::twisted::twisted:

url]

είναι στον εοππυ.....αλλά τώρα εξετάσεις μπορούν να γράψουν όλοι οι γιατροί...

ναι γιατί πλεον οι περισσότεροι ειναι συμεβεβλημένοι. Παιρνουν κωδικούς συνταγογραφησης και σοιυ γραφουν είτε εξετάσεις είτε φάρμακα. Και τα περισσότερα διανγωστικά πλεον ειναι συμεβεβλημένα και πληρώνεις μόνο συμμετοχή οπως λέει η DADA

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Pare thl ton Ark, mpori na exei eopyy o anthropos kai na sou ta ftiaksei ola autos.

κατά πάσα πιθανότητα εχει. Δεν μπορει να εχει κέντρο εξωσωματικής και να μη εχει ενα τουλαχισοτν συμεβεβλημένο γιατρό...

kOZcp3.png

ναι γιατί πλεον οι περισσότεροι ειναι συμεβεβλημένοι. Παιρνουν κωδικούς συνταγογραφησης και σοιυ γραφουν είτε εξετάσεις είτε φάρμακα. Και τα περισσότερα διανγωστικά πλεον ειναι συμεβεβλημένα και πληρώνεις μόνο συμμετοχή οπως λέει η DADA

Sxedon oloi mpenoun sto sistima gia na grafoun tis eksetasis kai ta farmaka opos les.

Apla den einai oloi symebeblimenoi.

Kai gia epitropi i sfragida tou giatrou prepei na exei arithmo eopyy.

Yv7Sp2.png

ρε παιδί μου τη σχέση έχει αυτό;πάνε πες του θέλω να περάσω επιτροπή....θέλω να κάνω όλες τιςεξετάσεις...και θέλω να μου τις γράψεις τέλος....είναι υποχρεωμένος να τις γράψει.....

Διαφημίσεις

Sxedon oloi mpenoun sto sistima gia na grafoun tis eksetasis kai ta farmaka opos les.

Apla den einai oloi symebeblimenoi.

Kai gia epitropi i sfragida tou giatrou prepei na exei arithmo eopyy.

Για το χαρτί και την σφραγίδα έτσι είναι όπως τα λες...για συνταγογράφηση όμως και για εξετάσεις όλοι μπορούν να γράψουν.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ρε παιδί μου τη σχέση έχει αυτό;πάνε πες του θέλω να περάσω επιτροπή....θέλω να κάνω όλες τιςεξετάσεις...και θέλω να μου τις γράψεις τέλος....είναι υποχρεωμένος να τις γράψει.....

Einai vre Morfw ala an den thelei ti na kanei ??? Na psaxnei to dikio tis ???

Egw piga kai ekana auto pou mou eipe mono na min kathisteriso.

Yv7Sp2.png

Λοιπόν ... κατέληξα ...

οι περισσότεροι ντοκ του Εοππύ είναι μλκς επειδή έχουν εξωτερικά ιατρεία και δεν πάμε σε αυτούς θέλουν να μας ταλαιπωρούν ... εντάξει έχει και λίγες εξαιρέσεις .. όμως οι πιο πολύ έτσι είναι ...

όπως και η ενδοκρινολ ... που πήγα πριν λίγες μέρες ... πολύ κλώσα ... θέλουν να πηγαίνουμε στα εξωτερικά τους για να τα πάρουν ...

επίσης μέσα στην εγκύκλιο λέει πως μπορεί να σου αρνηθεί ο ντοκ το παραπεμ... και πως εμείς μπορούμε να κάνουμε ένσταση ... άρα ... όλα είναι έτσι "φτιαγμένα" που δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ ...

url]

Λοιπόν ... κατέληξα ...

οι περισσότεροι ντοκ του Εοππύ είναι μλκς επειδή έχουν εξωτερικά ιατρεία και δεν πάμε σε αυτούς θέλουν να μας ταλαιπωρούν ... εντάξει έχει και λίγες εξαιρέσεις .. όμως οι πιο πολύ έτσι είναι ...

όπως και η ενδοκρινολ ... που πήγα πριν λίγες μέρες ... πολύ κλώσα ... θέλουν να πηγαίνουμε στα εξωτερικά τους για να τα πάρουν ...

επίσης μέσα στην εγκύκλιο λέει πως μπορεί να σου αρνηθεί ο ντοκ το παραπεμ... και πως εμείς μπορούμε να κάνουμε ένσταση ... άρα ... όλα είναι έτσι "φτιαγμένα" που δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ ...

Mpravo vre Zettaki !!!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...