Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Φούλες μου ακούστε!!!

Πήγα την Τρίτη στον Αρκ,μου έκανε καλή εντύπωση και μάλλον εκεί θα πάω. Εντάξει ο άνθρωπος μου είπε πέρνα την επιτροπη και τα λέμε μετά.

Την άλλη βδομάδα παει ο άντρας για έλεγχο και το 2ο σπερμοδιάγραμμα.Ο.Κ.?

Μου λείπουν οι ορμονικές,το υπερηχογράφημα και οι εξετασεις για σύφιλη.

Πήγα τηλ χθές μιά γυναικολόγο του εοππυ για να κλείσω ραντεβού για να μου τις γράψει και αρνήθηκε.. μου είπε πως δεν μπορεί αυτή να γράψει και να φανεί πως στέλνει αυτή για εξωσ

Πήρα άλλον μόλις άκουσε πως θέλω να μου γράψει εξετάσεις για εξωσ τα ίδια, θέλει παραπεμπτικό από το κέντρο. Μα είπα δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα πάω. Οχι λεει θέλει.

Πήρα και την Dada και μου είπε ότι το ίδιο έγινε και με αυτήν .

Σκέφτηκα να πάω σε μιά άλλη και να κάνω το κοροϊδο, να τις πω να μου γράψει τις εξετάσεις για έλεγχο αλλά τις εξετάσεις για σύφιλη , τί να τις πω να μου τις γράψει??/

Μονο σύφιλη ζητάνε ή το γενικό πακετάκι, ηπατίδιδα, HIV, συφιλη και στιγμα μεσογειακής;Αν είναι μόνο συφιλη νομίζω μπορεις να την κάνεις και ιδωτικά δεν πρέπει να ειναι ακριβή. Αν οχι νομίζω στο Συγγρος το νοσοκομειο κανεις HIV, συφιλη και δεν θυμαμαι τι ακομα δωρεάν. Οπως επισης και το στιγμα στο Λαικο

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ελα ρε παιδιά....τα ίδια πράγματα ισχύουν.....μα και στο χαρτί που μου ετοίμασε ο εοππυ....δεν έγραφε για παραπεμτικό απο το κέντρο.......
ΝΑΙ...δεν ήξερα σε ποιον να πάω....και λέω ας κάνει κάτι καλό μια φορά....

εεε γι αυτό εμάς δεν μας έκαναν μανούρα ρε του Εοππυ... επειδή μας τα έκανε ο Τάσος ... που του τα είχαμε σκάσει έτσι κι αλλιώς ...

εμάς μας ήξερε ο ντοκ του Εοππύ .. οπότε μάλλον ισχύει αυτό που λέει η Νταντα ..

url]

εεε γι αυτό εμάς δεν μας έκαναν μανούρα ρε του Εοππυ... επειδή μας τα έκανε ο Τάσος ... που του τα είχαμε σκάσει έτσι κι αλλιώς ...

εμάς μας ήξερε ο ντοκ του Εοππύ .. οπότε μάλλον ισχύει αυτό που λέει η Νταντα ..

ναι ρε παιδί μου αλλα και στην επιτροπή δεν μου ζήτησαν χαρτί..

Αυτός ο Τασος που λέτε ειναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ;

kOZcp3.png

Μονο σύφιλη ζητάνε ή το γενικό πακετάκι, ηπατίδιδα, HIV, συφιλη και στιγμα μεσογειακής;Αν είναι μόνο συφιλη νομίζω μπορεις να την κάνεις και ιδωτικά δεν πρέπει να ειναι ακριβή. Αν οχι νομίζω στο Συγγρος το νοσοκομειο κανεις HIV, συφιλη και δεν θυμαμαι τι ακομα δωρεάν. Οπως επισης και το στιγμα στο Λαικο

και στον γυναικολόγο της να πάει...μπορεί να τισ γράψει όλες τις εξετάσεις και να πληρώσει μόνο συμμετοχή...

Διαφημίσεις

Η Αθανασία δεν μιλάει για την επιτροπη, αλλά για την διαδικασια να σε παραπέμψουν σε επιτροπη! Κάνω λάθος; μπερδευτηκα. Τελικά καλά εκανα και δεν περασα ποτε επιτροπή. Από υπομονή είμαι για τα μπαζα

kOZcp3.png

η επιτροπή δε ζητάει ... και στην Αθανασία ο ντοκ του Εοππύ για να τις δώσει το παραπεμπ. το ζήτησε ... άρα μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα ...

Αυτός ο Τασος που λέτε ειναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ;

Ναι ... και κάναμε και επέμβαση εμείς σε αυτόν ... άρα τα πήρε πριν ... και μετά τι να πεί .. όχι πρέπει να σας ξαναδώ ????

τώρα βγαίνει μια άκρη ...

url]

Διαβασα καλά???

δεν δίνει ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ το χαρτί????

Τότε γιατί είναι στον ΕΟΠΥΥ???

Αυτος που πήγα εγώ ενώ συνεργάζεται με τον Πάντο και το χαρτί μου έδωσε και καλή επιτυχία μου ευχήθηκε...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Agapoula, oles tis eksetasis mporis na tis grapseis me eopyy kai na tis kaneis stin Biogiatriki as poume. Plironis mono mikri simetoxi.

Extes piga.

Yv7Sp2.png

και στον γυναικολόγο της να πάει...μπορεί να τισ γράψει όλες τις εξετάσεις και να πληρώσει μόνο συμμετοχή...

ναι συμφωνώ αρκεί να είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ. Αλλά πλέον οι περισσότεροι ειναι !

kOZcp3.png

Διαβασα καλά???

δεν δίνει ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ το χαρτί????

Τότε γιατί είναι στον ΕΟΠΥΥ???

Αυτος που πήγα εγώ ενώ συνεργάζεται με τον Πάντο και το χαρτί μου έδωσε και καλή επιτυχία μου ευχήθηκε...

Etsi prepei na ginete ala kai egw kai i Athanasia pesame stous mamakes !!!!

Yv7Sp2.png

Ναι Νέλλη όλο το πακετάκι αλλά δεν σας το έγραψα για συντομία.

Ξέρεις Μόρφω δεν έχω τώρα γυναικολόγο. Ο προηγούμενος ήταν του Εοππυ και με πήγε αυτός σε κέντρο εξωσ. και μου την έκανε άλλος. Τώρα είπα να πάω σε γιατρο γυναικολόγο που κάνει και εξωσ.

Θα πάρω το κέντρο να τους πώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...