Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα...πάνω που θα ελεγα που είναι η Dada να μας διαφωτίσει...

Oi giatroi tou eoppy einai periergi. Mou eipe oti efoson den einai o giatros mou autos (tou eopyy) kai den kserei to istoriko mou, na ta grapsei ola o dikos mou kai tha mou dosei autos to xarti.

Yv7Sp2.png

Kalhmera foulitses mou !!!!!

Ti kanete ???

Auto pou lete gia to giatro tou eopyy oute emena den mou to edine xoris to xarti tou Mpathrellou.

καλημέρα Νταντάκι μου ...

τι κουλό ρε ... και αν εγώ δεν έχω αποφασίσει δλδ τι γίνεται ????

Καλημέρα όμορφες...

Πάλι δουλειά σήμερα...

ΘΑ μπω πάλι αν μπορέσω πιο μετα...

Φιλακια σε όλες.

καλημέρα μωρό μου,

ας έχεις εσύ δουλειά και ας σου μιλάμε λιγότερο, δεν πειράζει.

Να έρθω να βάλω ένα χεράκι ???

Eprepe lei na exei xarti apo to giatro pou tha kanw ekso.

ε μάλλον σε κανέναν τέτοιο θα έπεσε και το Αθανασάκι, κολλημένα μυαλά ρε γμτ ... :twisted::twisted::twisted::twisted: λες και δεν έχουμε τι άλλο να κανουμε παρά μόνο εξω ...

Ο μικρός ζουζουνος βγαζει όλα τα υπόλοιπα δόντια μαζί και ειναι λίγο ζορικος αυτο τον καιρό αν και ο καημενος δεν χανει το κεφι του...Απλως με το φαι λιγακι με ταλαιπωρεί.

Το διδυμο της κοιλιάς κάνει παρτυ συχνα. Πλακώνονται μάλλον εκει μεσα για λιγο παραπάνω χωρο. Σου λέω καμια φορά νομίζω οτι γίνεται σεισμος...

Τωρα για την επιτροπη, πειτε εσεις ρε κοριτσια που εχετε ξαναπεράσει και ξέρετε. Εγω δεν περασα ποτε επιτροπη οπότε καλύτερα να μη πετάγομαι σαν την τσουτσου...

Ωραίος σεισμός όμως ε ???? δεν μπορεί να φάει το παιδάκι μας ε ??? αχ μωρέ ... άντε να βγάλει και τα υπόλοιπα μωρέ να ησυχάσει κι αυτός και εσύ ...

πόσο είναι ??? δεν θυμάμαι :confused:

url]

Eprepe lei na exei xarti apo to giatro pou tha kanw ekso.

οκ, άρα επαναφέρω την ερώτηση: Αθανασία εχεις καταλήξει σε γιατρό/κέντρο; Αν ειναι αυτοι θα ετοιμαζουν γρηγορα τα χαρτιά...το εχουν κανει λογικά άπειρες φορές

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Φούλες μου ακούστε!!!

Πήγα την Τρίτη στον Αρκ,μου έκανε καλή εντύπωση και μάλλον εκεί θα πάω. Εντάξει ο άνθρωπος μου είπε πέρνα την επιτροπη και τα λέμε μετά.

Την άλλη βδομάδα παει ο άντρας για έλεγχο και το 2ο σπερμοδιάγραμμα.Ο.Κ.?

Μου λείπουν οι ορμονικές,το υπερηχογράφημα και οι εξετασεις για σύφιλη.

Πήγα τηλ χθές μιά γυναικολόγο του εοππυ για να κλείσω ραντεβού για να μου τις γράψει και αρνήθηκε.. μου είπε πως δεν μπορεί αυτή να γράψει και να φανεί πως στέλνει αυτή για εξωσ

Πήρα άλλον μόλις άκουσε πως θέλω να μου γράψει εξετάσεις για εξωσ τα ίδια, θέλει παραπεμπτικό από το κέντρο. Μα είπα δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα πάω. Οχι λεει θέλει.

Πήρα και την Dada και μου είπε ότι το ίδιο έγινε και με αυτήν .

Σκέφτηκα να πάω σε μιά άλλη και να κάνω το κοροϊδο, να τις πω να μου γράψει τις εξετάσεις για έλεγχο αλλά τις εξετάσεις για σύφιλη , τί να τις πω να μου τις γράψει??/

Φούλες μου ακούστε!!!

Πήγα την Τρίτη στον Αρκ,μου έκανε καλή εντύπωση και μάλλον εκεί θα πάω. Εντάξει ο άνθρωπος μου είπε πέρνα την επιτροπη και τα λέμε μετά.

Πήγα τηλ χθές μιά γυναικολόγο του εοππυ για να κλείσω ραντεβού για να μου τις γράψει και αρνήθηκε.. μου είπε πως δεν μπορεί αυτή να γράψει και να φανεί πως στέλνει αυτή για εξωσ

Πήρα άλλον μόλις άκουσε πως θέλω να μου γράψει εξετάσεις για εξωσ τα ίδια, θέλει παραπεμπτικό από το κέντρο. Μα είπα δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα πάω. Οχι λεει θέλει.

Σκέφτηκα να πάω σε μιά άλλη και να κάνω το κοροϊδο, να τις πω να μου γράψει τις εξετάσεις για έλεγχο αλλά τις εξετάσεις για σύφιλη , τί να τις πω να μου τις γράψει??/

τις εξετάσεις αυτές μπορούν να στις γράψουν και στο κέντρο ... παρτους τηλ. να στις γράψουν να μην ταλαιπωρείσαι και με αυτό και μετά πας ΕΟΠΠΥ ...

url]

Διαφημίσεις

καλημέρα Νταντάκι μου ...

τι κουλό ρε ... και αν εγώ δεν έχω αποφασίσει δλδ τι γίνεται ????

καλημέρα μωρό μου,

ας έχεις εσύ δουλειά και ας σου μιλάμε λιγότερο, δεν πειράζει.

Να έρθω να βάλω ένα χεράκι ???

ε μάλλον σε κανέναν τέτοιο θα έπεσε και το Αθανασάκι, κολλημένα μυαλά ρε γμτ ... :twisted::twisted::twisted::twisted: λες και δεν έχουμε τι άλλο να κανουμε παρά μόνο εξω ...

Ωραίος σεισμός όμως ε ???? δεν μπορεί να φάει το παιδάκι μας ε ??? αχ μωρέ ... άντε να βγάλει και τα υπόλοιπα μωρέ να ησυχάσει κι αυτός και εσύ ...

πόσο είναι ??? δεν θυμάμαι :confused:

Τι να πω, ισως για να εχουν καλυμμένα τα νώτα τους αλλά ούτως ή άλλως πας με ενα σωρό χαρτιά που δεινχουν υπογονιμότητα. Δεν μπορεί να τα αξιολογήσει μόνος του;

Ζεττάκι ο γιος μου ειναι 1,5 (διορθωμένη)

kOZcp3.png

Eipame stin Thessaloniki einai XALARA !!!!

ελα ρε παιδιά....τα ίδια πράγματα ισχύουν.....μα και στο χαρτί που μου ετοίμασε ο εοππυ....δεν έγραφε για παραπεμτικό απο το κέντρο.......

Τι να πω, ισως για να εχουν καλυμμένα τα νώτα τους αλλά ούτως ή άλλως πας με ενα σωρό χαρτιά που δεινχουν υπογονιμότητα. Δεν μπορεί να τα αξιολογήσει μόνος του;

Ζεττάκι ο γιος μου ειναι 1,5 (διορθωμένη)

σίγα μην είναι για να είναι καλυμμένοι ... απλά επειδή δεν πάμε να τα ακουμπήσουμε σε αυτούς ... βλαμμένοι απλά είναι ...

ααα είναι ένας μικρός κύριος ... καρδιά μου ...

το ανηψάκι μας είναι 19 μηνών ... αποθέωση είναι όλα σε αυτήν την ηλικία ... μιλάμε σβούρες κυριολεκτικά ... έχει μάθει και λέει μαμώτοοοο ... πολύ γέλιο ...

url]

Φούλες μου ακούστε!!!

Μονο σύφιλη ζητάνε ή το γενικό πακετάκι, ηπατίδιδα, HIV, συφιλη και στιγμα μεσογειακής;Αν είναι μόνο συφιλη νομίζω μπορεις να την κάνεις και ιδωτικά δεν πρέπει να ειναι ακριβή. Αν οχι νομίζω στο Συγγρος το νοσοκομειο κανεις HIV, συφιλη και δεν θυμαμαι τι ακομα δωρεάν. Οπως επισης και το στιγμα στο Λαικο

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...