Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κοριτσιαααα! γράφω μια απ εδώ μια στο site της Λαμπρινής! Τι θα κάνουμε? οεο????? Θα πάμε άντε έβγαλε και διάταγμα η ΑΝΙΤΑ. :confused:

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!

ΦΕΥΓΩΩΩΩ

Πάω site Λαμπρινής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!

Αντίο....

Θα μείνω μόνη εδω να μιλάω μόνη μου..

Ε....ΡΕ......ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου θα μείνω και εγώ εδώ να σου κάνω παρεα μέχρι να κάνεις την εγγραφή στο site της Λαμπρινής.

ΚΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ...???????????????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Μπουμπούκα μου εγω ακόμα δεν εχω χάσει αλλο. .

Ισως επειδή εχω και την Αλέκα.

Αύριο τελικά θα κάνω την εξέταση της προλακτίνης.

Πηρα το γιατρό και ρωτησα και ειπε απο τη 2η ως την 6 μέρα γίνεται.

Εγώ αύριο θα ειμαι στην 4η.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ..?????????????

ΑΛΛΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ EXCEL ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ EXCEL KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ......ΤΗΝ ΕΧΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.....ΓΙΑΤΙ ΤΟ Κ@Λ@ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ....!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΤΑΚΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑΣ..????????????

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!

Ε....ΡΕ......ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ...???????????????

Οχι ρε Ανιτάκι αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και την Δημητρούλα να κάνει την εγγραφή όταν θα έχει χρόνο και μετά να μετακομίσουμε.Εσύ τι λές???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Οχι ρε Ανιτάκι αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και την Δημητρούλα να κάνει την εγγραφή όταν θα έχει χρόνο και μετά να μετακομίσουμε.Εσύ τι λές???

ΕΝΤΑΞΕΙ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ.....ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΕΣ..!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ EXCEL ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ EXCEL KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ......ΤΗΝ ΕΧΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.....ΓΙΑΤΙ ΤΟ Κ@Λ@ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ....!!!!!!!!!!!!!!!

Να στη στειλω σε word? Εχεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μπουμπούκα μου εγω ακόμα δεν εχω χάσει αλλο. .

Ισως επειδή εχω και την Αλέκα.

Αύριο τελικά θα κάνω την εξέταση της προλακτίνης.

Πηρα το γιατρό και ρωτησα και ειπε απο τη 2η ως την 6 μέρα γίνεται.

Εγώ αύριο θα ειμαι στην 4η.

Δήμητρα για πρωινο μου είπες τι τρως...για δεκατατιανο? Ποσα γευματα κανεις? 4 με φρούτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκια καλησπέρα.Έχω τώρα ένα μικρό κενό και σας γράφω.Τι θα γίνει τελικά θα μετακομίσουμε?Έγραψα και στο site της Λαμπρινής,αλλά πρέπει να αποφασίσουμε πότε θα πάμε για να μην χαθούμε.

Πρόεδρε ενημέρωσέ μας όταν γραφτείς!!!!!Good luck αύριο με την εξέταση!

ΛΕΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ OFFICE..!!!!!!!!!!

Πηγαίνετε κορίτσια μη σας δεσμευω εγω. Κι εσυ πήγαινε Αναστασία μου και θα έρθω κι εγω.

Βασικά το laptop μου που υποτίθεται θα ήταν έτοιμο την Παρασκευή, δεν ειναι ακόμα (εχει χαλάσει ο φορτιστής).

Θα προσπαθήσω να γραφτώ απο το κινητό και αν τα καταφερω, οκ.

Μη σας το χαλάω ομως πηγαίνετε εσείς.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΛΕΤΑKI MOY, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ OFFICE..!!!!!!!!!!

Και γιατί δε μας το λες ρε μπουμπου τοσες μερες?

Δε την εχω γραψει εγω παντως κι εμενα με mail μου τη στείλανε.

Δεν ξερω πως αλλιώς να στη στείλω. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δήμητρα για πρωινο μου είπες τι τρως...για δεκατατιανο? Ποσα γευματα κανεις? 4 με φρούτα?

ΚΟιτα, εγβ το πρωι δεν τρωω, δεν πεινάω οποτε πινω γαλα σκετο και καφε.

Το "πρωινό" το τρωω σα δεκατιανο και το τρωω περιπου 11 η ωρα.

Τρεις τρώω το γευμα μου, 7 τρωω τα φρουτα μου και βραδυ γιαουρτι ή σαλάτα με κρεας ή τόνο ή κοτόπουλο.

Φτιαχνω δηλαδή σαλάτα απο οτι ειχα το μεσημέρι ως κυριο γευμα.

Πχ χθες ειχα μοσχάρι με φασολάκια και το βράδυ εκανα σαλάτα στην οποία ειχα κοψει κομμάτια απο το μοσχαρι του μεσημεριού.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πηγαίνετε κορίτσια μη σας δεσμευω εγω. Κι εσυ πήγαινε Αναστασία μου και θα έρθω κι εγω.

Βασικά το laptop μου που υποτίθεται θα ήταν έτοιμο την Παρασκευή, δεν ειναι ακόμα (εχει χαλάσει ο φορτιστής).

Θα προσπαθήσω να γραφτώ απο το κινητό και αν τα καταφερω, οκ.

Μη σας το χαλάω ομως πηγαίνετε εσείς.

Θα περιμενουμε και εσενα,δεν πειραζει θα το παιζουμε σε δυο ταμπλο,ετσι για ποικοιλια.

Προεδράρα σου εύχομαι να έχεις πρόβλημα με την προλακτίνη...να πάρεις τη θεραπεία και σε 2 μήνες το αργότερο να είσαι έγκυος.:P:p:p

Κατάλαβες πως σου το λέω...

Ναι μωρό μου εσύ, μωράκλα μου, ξανθιά μου οπτασία!

Όμως θα ήθελα να σου ζητήσω κατι....

Μπορω...?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...