Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Koula - mares

kale

Recommended Posts

μπα .... τπτ ... τι πρόβλημα έχουν και πάνε σε σπερμ ... αν είναι ανεξήγητη μπορεί και να κάτσει ... αν όμως έχει σάλπιγγες ή ωοθήκες θέμα ... χλωμό ... όμως όπως και να έχει, καλή επιτυχία στο κορίτσι ... που θα την κάνει ???

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΑΣΤΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

δεν έχουν πρόβλημα......απλά δεν μένει.....θα την κάνει στον ΒΑΓΚΝΕΡ....κάπως έτσι τον λένε...στο ιατρείο του θα την κάνει....

Διαφημίσεις

καλημέρα μικρή μου λολίτσα .....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΡΦΩ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ...!!!!:D:D

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΤ.....ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ "ΣΕΡΝΟΤΑΝ" ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ "ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ

"ΣΕΡΝΕΤΑΙ" :twisted::twisted::twisted:

ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..!!!!!!!!! ;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα Ζεττάκι παιχνιδιαρικο...

Αθανασία μου περίεργο μου φαίνεται ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ, γιατρός δημοσίου, να ζητάει παραπεμπτικό απο γιατρό ιδιωτη (εξωσωματικής)... δεν μου κολλάει, ξαναρώτα..

kOZcp3.png

Καλημερα κοριτσια μου πενταμορφα! Ειμαι σε φαση τρεχαματος για αυτο δεν πολυμπαινω ολο κατι προκύπτει κι ολο κατι ανακαλύπτω που πρεπει να κάνω πριν την γεννα.

Μορφακι μου περαστικα απο οτι καταλαβα πήγαν ολα μια χαρα.

Εφακι μου μην στεναχωριεσαι κι εγω τσαντιζομαι με κατι τετοια ειναι η φαση που περνας τωρα περιεργη με την δουλεια αλλα ολα θα φτιαξουν και θα δεις ξαφνικα θα αλλαξει η ζωη σου να εισαι αισιοδοξη! Σάγαπω πολυ.

Μaranth μαλλον εχουν αλλαξει τα πραγματα εγω τις ορμονολογικες τις ειχα γραψει ευκολα σχετικα μηπως επεσες και σε γιατρο περιεργο παντως αν ζητήσεις απο οποιοδήποτε να σου τις γραψει δεν θα εχεις θεμα αρκει να ειναι συμβεβλημενος εοππυ σπερμοδιαγραμματα ξερω οτι θελει δυο εμεις ειχαμε παει στο Ελενα για το ενα μετραει αν ειναι απο δημοσιο. αυτα δεν ξερω κατι αλλο.

Αννιτακι μου χαθηκες ολα καλα ζουζουνα?

Ανυπομονω να σας δω ολες την Κυριακη!

Δημητρα κλωτσαει ο μικρος?

Φιλια σε ολες!!!

λαμπρινή μου!πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε!σε ευχαριστώ για τις ευχές...είμαι καλά...ευτυχώς....εσυ περιμένεις ε;με το καλό λαμπρινή...να υποδεχτείς το αντράκι σου...φιλιά...

Αθανασία μου περίεργο μου φαίνεται ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ, γιατρός δημοσίου, να ζητάει παραπεμπτικό απο γιατρό ιδιωτη (εξωσωματικής)... δεν μου κολλάει, ξαναρώτα..

καλημέρα πηνελόπη...καλε δεν χρειάζεται παραπεμτικό απο το κέντρο....μαλακίες την είπαν....

Διαφημίσεις

δεν έχουν πρόβλημα......απλά δεν μένει.....θα την κάνει στον ΒΑΓΚΝΕΡ....κάπως έτσι τον λένε...στο ιατρείο του θα την κάνει....

Α ... τον έχω ακουστά ... καλά λόγια έχω ακούσει ... αν είναι όλα εντάξει, έχει ελπίδες το κορίτσι ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΡΦΩ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ...!!!!:D:D

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΤ.....ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ "ΣΕΡΝΟΤΑΝ" ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ "ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ

"ΣΕΡΝΕΤΑΙ" :twisted::twisted::twisted:

ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..!!!!!!!!! ;);)

καλά αποτελέσματα μπουμπού, να γυρίσεις να πεις, καλά ???

url]

Α ... τον έχω ακουστά ... καλά λόγια έχω ακούσει ... αν είναι όλα εντάξει, έχει ελπίδες το κορίτσι ...

καλά αποτελέσματα μπουμπού, να γυρίσεις να πεις, καλά ???

θα δούμε...αυτό τον μήνα νομίζω θα την κάνει...μακάρι να μείνει....

αστέρι μου, τι κάνεις ????

ο μικρός ζουζούνος ???

τα twins μας κλωτσάνε ???

έλα περνάει ο καιρός ... ξεφεύγουμε απο τις φοβίες μας ναι ??? και θα δεις όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά....

Αθανασάκι μου, συμφωνώ για τον γιατρό του Εοππυ ... κουλό μου φαίνεται ...

κάτσε να ψάξω και την εγκύκλιο ...

url]

καλημέρα πηνελόπη...καλε δεν χρειάζεται παραπεμτικό απο το κέντρο....μαλακίες την είπαν....

καλημέρα κουκλα... αναρρωσες πληρως; κοιτα μη πιασεις παλι τη σφουγγαρίστρα ...κατσε και λιγο. Οσο για το παραπεμπτικό που ζήτησαν απο την Αθανασία μουφα μου φαίνεται, δεν μπορει, δεν εχει λογική.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

αστέρι μου, τι κάνεις ????

ο μικρός ζουζούνος ???

τα twins μας κλωτσάνε ???

έλα περνάει ο καιρός ... ξεφεύγουμε απο τις φοβίες μας ναι ??? και θα δεις όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά....

Αθανασάκι μου, συμφωνώ για τον γιατρό του Εοππυ ... κουλό μου φαίνεται ...

κάτσε να ψάξω και την εγκύκλιο ...

Ο μικρός ζουζουνος βγαζει όλα τα υπόλοιπα δόντια μαζί και ειναι λίγο ζορικος αυτο τον καιρό αν και ο καημενος δεν χανει το κεφι του...Απλως με το φαι λιγακι με ταλαιπωρεί.

Το διδυμο της κοιλιάς κάνει παρτυ συχνα. Πλακώνονται μάλλον εκει μεσα για λιγο παραπάνω χωρο. Σου λέω καμια φορά νομίζω οτι γίνεται σεισμος...

Τωρα για την επιτροπη, πειτε εσεις ρε κοριτσια που εχετε ξαναπεράσει και ξέρετε. Εγω δεν περασα ποτε επιτροπη οπότε καλύτερα να μη πετάγομαι σαν την τσουτσου...

kOZcp3.png

καλημέρα κουκλα... αναρρωσες πληρως; κοιτα μη πιασεις παλι τη σφουγγαρίστρα ...κατσε και λιγο. Οσο για το παραπεμπτικό που ζήτησαν απο την Αθανασία μουφα μου φαίνεται, δεν μπορει, δεν εχει λογική.

όχι όχι δεν κάνω τίποτα...ο γιατρός εχθές με είπε να προσέχω....και εγώ κάααααααθομαι...:D:D...εμένα πάντως δεν μου το ζήτησαν..ούτε ο γιατρός του εοππυ...αλλά ούτε στην επιτροπή....μόνο με ρώτησαν που θα την κάνω....και εμένα κουλό μου φαίνεται....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...