Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΕΤΤΑΚΙ!!!!!

Πως είσαι ρε κορίτσι?

Τις προάλλες δεν ήσουν πολύ καλά...

καλημέρα Αθανασάκι μου γλυκό.

το ίδιο ... έχω μια ανεξήγητη νευρικότητα ... όλα μου φταίνε ...

ίσως επειδή τελείωσε το καλοκαίρι και ξαναρχίζουν όλα ... δεν ξέρω ...

Εσύ μωρό μου, πως είσαι ???

Πως είναι τα πράγματα στη δουλειά ????

Πότε περνάς επιτροπή ?? στις 10 ή οτι να ναι θυμάμαι ... :confused:

url]

Λοιπόν.....

Αυτό το μνμ αφορά την Ανίτα.

Λοιπόν Ανίτα...καταρχήν δεν μου αρέσει να σε στεναχωρώ επειδή δεν σου μιλάω...νομίζω ότι το είχαμε λύσει το θέμα όταν σου είχα ζητήσει τον χρόνο μου...είπαμε πάρα πολλά και πολύ κακά λόγια μεταξύ μας ...δεν είναι καθόλου εύκολο για μένα να αγνοώ τα μνμτ σου, ούτε είμαι καμιά κακιασμένη που κρατάει μούτρα μια ζωή...όταν με το καλό επανέλθεις πλήρως στο παρεάκι μας και θα σου ξαναμιλήσω και ελπίζω ότι θα τα βρούμε εν καιρό....

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου μέσα από την καρδιά μου.

Και κάτι ακόμα...θα ήθελα να σου ζητήσω την επόμενη φορά που θα σε πειράξει κάτι...να μην γυρίσουμε στα ίδια...καλό θα είναι για όλους μας όταν κάτι μας χαλάει να το λύνουμε με πιο ήπιο τρόπο.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ AΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ......

ΕΓΩ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ "ΑΡΠΑΖΟΜΑΙ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΗΡΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ.

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα Αθανασάκι μου γλυκό.

το ίδιο ... έχω μια ανεξήγητη νευρικότητα ... όλα μου φταίνε ...

ίσως επειδή τελείωσε το καλοκαίρι και ξαναρχίζουν όλα ... δεν ξέρω ...

Εσύ μωρό μου, πως είσαι ???

Πως είναι τα πράγματα στη δουλειά ????

Πότε περνάς επιτροπή ?? στις 10 ή οτι να ναι θυμάμαι ... :confused:

Καλά είμαι. Στη δουλειά τα ίδια αλλά ξέρεις...γράψιμο..

Θυμάσαι πολύ καλά περνάω επιτροπή 10-10 και λίγο τα έχω παίξει

γιατί με έχουν μπερδέψει. Πρέπει να κάνω τις ορμονικές,τις εξετάσεις για σύφιλη κλπ και υπερηχογράφημα και ο γιατρός του Εοππυ θέλει παραπεμπτικο για να μου γραψει. Εγώ νόμιζα πως συγκεντρώνω τα δικαιολογητικά και ο γιατρός του Εοππυ τις αξιολογεί και μετά με παραπέμπει στην επιτροπή. Θέλει λέει παραπεμτικό από το κέντρο της εξωσω. Ασε τρεχάματα.. θα κάνει και το αγόρι τον επανέλεγχο και έχω μιά αγωνία.

καλημέρα ζέτα...να σε ρωτήσω ...όταν κάνεις σπερματέγχυση....παίρνεις λεφτά απο το ικα..σαν την εξωσω;

όταν έκανα δεν πήρα τπτ, δεν ξέρω αν άλλαξαν τα πράγματα ... αλλά δεν το νομίζω κιόλας ... τι να δώσουν δλδ??? εγώ τότε είχα πληρώσει 350-400 ? περίπου ... οπότε σιγά μη δίνουν ...

url]

γιατί με έχουν μπερδέψει. Πρέπει να κάνω τις ορμονικές,τις εξετάσεις για σύφιλη κλπ και υπερηχογράφημα και ο γιατρός του Εοππυ θέλει παραπεμπτικο για να μου γραψει. Εγώ νόμιζα πως συγκεντρώνω τα δικαιολογητικά και ο γιατρός του Εοππυ τις αξιολογεί και μετά με παραπέμπει στην επιτροπή. Θέλει λέει παραπεμτικό από το κέντρο της εξωσω. Ασε τρεχάματα.. θα κάνει και το αγόρι τον επανέλεγχο και έχω μιά αγωνία.

γιατί θέλει παραπεμτικό απο το κέντρο;εγω δεν είχα...απλα ο γιατρός του εοππυ με ρώτησε που θα κάνω εξωσω...και το έγραψε στο χαρτί....

Διαφημίσεις

όταν έκανα δεν πήρα τπτ, δεν ξέρω αν άλλαξαν τα πράγματα ... αλλά δεν το νομίζω κιόλας ... τι να δώσουν δλδ??? εγώ τότε είχα πληρώσει 350-400 ? περίπου ... οπότε σιγά μη δίνουν ...

θα κάνει μια φίλη μου...πεταμένα λεφτά....και είπα θα σε ρωτήσω μήπως δίνουνε κατιτίς...

κοριτσάκι έχεις αποφασίσει σε ποιο γιατρό/κέντρο θα πας;

kOZcp3.png

καινούριο πάλι αυτό ... εγώ ξέρω πως κλείνεις ρντβ σε γιατρό του Εοππυ με τις εξετάσεις και αυτός θα σου δώσει παραπεμπ. για επιτροπή ...

Πω ρε γμτ δεν μας φτάνουν τα ζόρια έχουμε και τους μλκς με τις εγκυκλίους τους να μας σπάνε τα νεύρα ... λες και άμα μπορούσαμε θα θέλαμε να φάμε ενα κάρο ορμόνες και να σκάσουμε ενα σωρό λεφτά ... :evil::evil::evil:

Μην αγχώνεσαι όμως βρε μωρό μου, όλα θα γίνουν θα δεις ... πάλι καλά που τα κέντρα εξω τα χαρτιά τα ετοιμάζουν στο πι και φι ...

όσο για το αγόρι τι σκας βρε ??? εκεί που πάμε όλες ... θα βρούνε τα 2-3 άντε 5 καλά που χρειαζόμαστε και όλα θα πάνε καλά.

Την κλώσσα καλά της κάνεις ... αγνόησε την ... μην έρθω και τη τσουρομαδήσω ... θέλω και κάπου να ξεσπάσω ... χιχιχι ... αυτή θα την πληρώσει ...

url]

θα κάνει μια φίλη μου...πεταμένα λεφτά....και είπα θα σε ρωτήσω μήπως δίνουνε κατιτίς...

μπα .... τπτ ... τι πρόβλημα έχουν και πάνε σε σπερμ ... αν είναι ανεξήγητη μπορεί και να κάτσει ... αν όμως έχει σάλπιγγες ή ωοθήκες θέμα ... χλωμό ... όμως όπως και να έχει, καλή επιτυχία στο κορίτσι ... που θα την κάνει ???

κοριτσάκι έχεις αποφασίσει σε ποιο γιατρό/κέντρο θα πας;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΑΣΤΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

url]

Καλημερα κοριτσια μου πενταμορφα! Ειμαι σε φαση τρεχαματος για αυτο δεν πολυμπαινω ολο κατι προκύπτει κι ολο κατι ανακαλύπτω που πρεπει να κάνω πριν την γεννα.

Μορφακι μου περαστικα απο οτι καταλαβα πήγαν ολα μια χαρα.

Εφακι μου μην στεναχωριεσαι κι εγω τσαντιζομαι με κατι τετοια ειναι η φαση που περνας τωρα περιεργη με την δουλεια αλλα ολα θα φτιαξουν και θα δεις ξαφνικα θα αλλαξει η ζωη σου να εισαι αισιοδοξη! Σάγαπω πολυ.

Μaranth μαλλον εχουν αλλαξει τα πραγματα εγω τις ορμονολογικες τις ειχα γραψει ευκολα σχετικα μηπως επεσες και σε γιατρο περιεργο παντως αν ζητήσεις απο οποιοδήποτε να σου τις γραψει δεν θα εχεις θεμα αρκει να ειναι συμβεβλημενος εοππυ σπερμοδιαγραμματα ξερω οτι θελει δυο εμεις ειχαμε παει στο Ελενα για το ενα μετραει αν ειναι απο δημοσιο. αυτα δεν ξερω κατι αλλο.

Αννιτακι μου χαθηκες ολα καλα ζουζουνα?

Ανυπομονω να σας δω ολες την Κυριακη!

Δημητρα κλωτσαει ο μικρος?

Φιλια σε ολες!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...