Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ετοιμασα το ντοσιε μου για τους γιατρους...αυριο θα κανω μια ενημερωση και το ιστορικο μου και ειμαι ετοιμη!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πήγε 1???????????????????????:shock::shock::shock::shock::shock:

Τωρα το ειδα...

Παω για υπνο...αυριο ξυπναω νωρις...εχω πολλα να κανω!

Καλο βραδυ σοκολατενια!

Καλο βραδυ κοριτσια!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Wraia!Telika pou tha meinete?Ekleises dwmatio?

President! ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Έκλεισα σημερα...φτανουμε κυριακη βραδυ και ξαναφευγουμε τριτη βραδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι μου κάνετε???

Μου λείπετε πολύ ρε κορίτσια,αλλά δεν έχω χρόνο για τίποτα.

Σήμερα ειδικά είμαι πολύ απογοητευμένη.Θυμάστε που σας έλεγα το καλοκαίρι ότι βρήκαμε και άλλη μια δασκάλα για να με βοηθάει???Τότε επειδή ακόμα ήμουν έγκυος και πίστευα πως μετά τον Γενάρη δεν θα δουλεύω την είχα ρωτήσει αρκετές φορές αν έχει κάποιον περιορισμό σε ώρες και μέρες ή αν μπορούμε να φτιάξουμε το πρόγραμμα όπως θέλουμε.Μάλιστα τις είχα εξηγήσει πως είναι η κατάσταση και ότι μάλλον μετά τον Γενάρη θα πρέπει να πάρει και τα δικά μου τμήματα,οπότε οι ώρες θα έπρεπε να είναι σχετικά απλωμένες στις ημέρες τις εβδομάδας για να μπορεί να τα πάρει όλα τα τμήματα.Τότε λοιπόν μου είχε πει οκ.Σήμερα που ήρθε από το φροντ μας είπε ότι δεν γίνεται να έρχεται τόσες φορές και ότι θέλει τις ώρες της μαζεμένες σε 2 μέρες.Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα είχε γίνει ήδη και δεν γίνεται να αλλάξει.Κάποιοι γονείς έχουν ήδη πάρει πρόγραμμα δεν μπορούμε να τους το αλλάξουμε.Επιπλέον αυτήν την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να βρεις άλλη δασκάλα που και να είναι καλή,αλλά και να συμφωνεί με το προγραμμα που έχουμε ήδη βγάλει.Έχω μια κοπέλα υπόψη μου,αλλά δεν είναι τώρα Αθήνα για να την δω και εμείς βιαζόμαστε πολύ.Μια λύση είναι να κάνουμε τηλεφωνική συνέντευξη και η έσχατη λύση να πάρω εγώ όλες τις ώρες.Αλλά αυτό το τελευταίο είναι πολύ δύσκολο για μένα.Μπορεί μέσα στη χρονιά να μείνω έγκυος,μπορεί να χρειαστεί να κάνω εξωσωματική και δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις τις δουλειάς.Είναι αλλιώς να έχεις ένα μπάκ απ να ξέρεις ότι θα σε στηρίξει να χρειαστεί να λείψεις και αλλιώς να είμαι μόνη μου.Από την άλλη μεριά την άλλη κοπέλα δεν την ξέρω και είναι μεγάλο ρίσκο να τις πω να έρθει(αν την βολεύουν οι ώρες)χωρίς να την έχω δει πρωτα και κάνοντας απλά και μόνο μια τηλεφωνική συνέντευξη.

Sorry που σας έπρηξα ρε κορίτσια,αλλά είμαι να σκάσω.Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι δεν κρατάνε τον λόγο τους.Αν μου το είχε πει από την αρχή θα έψαχνα για άλλη κοπέλα το καλοκαίρι όχι τώρα με την ψυχή στο στόμα και με προγραμμα ήδη φτιαχμένο.Ίσως επειδή κατάλαβε ότι δεν θα πάρει τις ώρες μου τελικά να άλλαξε γνώμη και έλεγε για δικαιολογία ότι μένει μακρυά,πράγμα που δεν ισχύει γιατί στα βιογραφικά πάντα έψαχνα τόπο κατοικίας,ώστε να να μην είναι κάποιος μακρυά.

Κοριτσάκια μου πάω να χαζέψω στην τηλεόραση μηπως και κοιμηθώ γιατί αύριο έχω πάλι λίαν πρωινό ξύπνημα και με την υπερένταση που έχω αν μείνω άλλο όρθια με βλέπω να μην κοιμάμαι!!!

Καλό ξημέρωμα κούκλες!!!

Διαφημίσεις

Αθανασία μου καλημέρα.

Σε λίγο θα μπω σε συνεδρίαση στο σχολείο,οπότε θα σου στείλω το τηλ μου,αλλά επειδή τώρα δεν θα μπορώ να μιλήσω πάρε μετά τις 10 που θα μπορώ να βγω από την αίθουσα.Στο στέλνω τώρα σε π.μ.

Φιλάκια κούκλα!!!

KΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!

ΝΑΝΤΙΑΚΙ μου, να μην παρεις ολες τις ωρες...μονο το στρες που θα εχεις ολη τη χρονια ειναι κακο για την εξωωσματικη...δες και μενα που πηγαινα σαν τον βεγγο...

Ξαναμιλα με την κοπελα μηπως βρειτε λύση ή κανονισε κανα 2 συνεντευξεις... Δεν προλαβαινεις????

ΑΘΑΝΑΣΙΑ σε ειδα στο ονειρο μου....εισαι καστανόξανθη? Ησουν πολύ γλυκια παντως οπως και στο τηλ! ;)

Αθανασια αυριο να σε παρω να μου πεις για τον γιατρο? Θα σου στειλω μην πριν να ρωτησω...οκ? Θα κατεβω κατω στην παραλια που εχω σημα...και θα σε παρω αγναντευοντας τη θαλασσα...χιχιχιχιιχιιχιιχιχιιχ!!! :P:p:p

Παω να δώσω αιμα για τις ορμονικες (3η μερα σημερα), να πληρωσω τηλέφωνα και νερα και να παω τραπεζες...Τα λεμε πιο μετα! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

KΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!

ΝΑΝΤΙΑΚΙ μου, να μην παρεις ολες τις ωρες...μονο το στρες που θα εχεις ολη τη χρονια ειναι κακο για την εξωωσματικη...δες και μενα που πηγαινα σαν τον βεγγο...

Ξαναμιλα με την κοπελα μηπως βρειτε λύση ή κανονισε κανα 2 συνεντευξεις... Δεν προλαβαινεις????

ΑΘΑΝΑΣΙΑ σε ειδα στο ονειρο μου....εισαι καστανόξανθη? Ησουν πολύ γλυκια παντως οπως και στο τηλ! ;)

Αθανασια αυριο να σε παρω να μου πεις για τον γιατρο? Θα σου στειλω μην πριν να ρωτησω...οκ? Θα κατεβω κατω στην παραλια που εχω σημα...και θα σε παρω αγναντευοντας τη θαλασσα...χιχιχιχιιχιιχιιχιχιιχ!!! :P:p:p

Παω να δώσω αιμα για τις ορμονικες (3η μερα σημερα), να πληρωσω τηλέφωνα και νερα και να παω τραπεζες...Τα λεμε πιο μετα! ;)

Εφάκι με πληγώνεις... μόνο οι καστανόξανθες είναι γλυκιές??

Εμείς οι καστανές σκούρες δεν είμαστε γλυκούλες????:?:-?

Πλάκα κάνω..:-D:-D:-D Πάρε τηλέφωνο αύριο ότι ώρα θές , μην στείλεις μήνυμα γιατί αύριο θα κάνω δουλίτσες στο σπίτι και μάλλον δεν θα το ακούσω, θυμάσαι το ίδιο έπαθα και το προηγούμενο Σάββατο.

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...