Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλά είμαι σίγουρη ότι άμα με δεί δε θα με΄γνωρίσει..:P:p:p:p:p

αλτσχαιμερ εχει καλε;;;;;Οχι τπτ αλλο αλλα αυτος σε παρακολουθει αρκετες φορες δεν πας μια επισκεψη τωρα μια σε ενα 6μηνο που παω εγω στον ενδοκρινολογο πχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αεροπλάνο, αλλά μέχρι πέρσι είχαμε και ολυμπιακή και aegean και μετά κόπηκε η μία και είναι μονοπώλιο και βαράει αλύπητα η ολυμπιακή...

δεν εχω ιδεα.Να σου πω ποτε δεν εχω ταξιδεψει με αεροπλανο μεσα στη χωρα.Οχι οτι τα τρενα κλπ ειναι φτηνα...Απλα το εχω στο μυαλο μου για μακρινες αποστασεις το αεροπλανο.

Λοιπον ασχετο.Πηρα σημερα τηλ στον ερυθρο σταυρο που ηθελα και την αλλη βδομαδα θα παω να κανω την αιτηση που ηθελα για εθελοντρια.Θα με ειδοποιησουν για τα μαθηματα λεει νοεμβριο:):)

3231580x15ta1yz3w.gif

είμαι πολύ φαν του greys anatomy!!!!!!!!!!!!

ααα ωραιο ειναι.Αν κι εγω ημουν πολυ φαν του er

Λοιπον στο greys anatomy εχει εναν που μου αρεσε πολυ.Δεν θυμαμαι το ονομα του ομως τωρα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

αλτσχαιμερ εχει καλε;;;;;Οχι τπτ αλλο αλλα αυτος σε παρακολουθει αρκετες φορες δεν πας μια επισκεψη τωρα μια σε ενα 6μηνο που παω εγω στον ενδοκρινολογο πχ

Νομίζω ότι έτσι είναι γενικά, εχεί και πολύ κόσμο και το κακό με εμένα είναι ότι ποτέ δε με παρακολουθούσε συχνά...Την πρώτη φορά όλη τη διαδικασία την έκανα στη Κρήτη και πήγα μόνο για ωοληψία και εμβρυομεταφόρα...Και μετά πάλι στη εμβρυομεταφορά με τα κατεψυγμένα...Συνολικά τον έχω δει 4 φορές....

cOiVp2.png

δεν εχω ιδεα.Να σου πω ποτε δεν εχω ταξιδεψει με αεροπλανο μεσα στη χωρα.Οχι οτι τα τρενα κλπ ειναι φτηνα...Απλα το εχω στο μυαλο μου για μακρινες αποστασεις το αεροπλανο.

Λοιπον ασχετο.Πηρα σημερα τηλ στον ερυθρο σταυρο που ηθελα και την αλλη βδομαδα θα παω να κανω την αιτηση που ηθελα για εθελοντρια.Θα με ειδοποιησουν για τα μαθηματα λεει νοεμβριο:):)

Πολυ ωραία, θα έχεις κάτι να ασχολείσαι κιόλας...

Εγω από το νησί μόνο αεροπλάνο παίρνω...τα καράβια δεν τα αντέχω με τίποτα και κάνουν και 15 ώρες....:twisted::twisted::twisted:

cOiVp2.png

ααα ωραιο ειναι.Αν κι εγω ημουν πολυ φαν του er

Λοιπον στο greys anatomy εχει εναν που μου αρεσε πολυ.Δεν θυμαμαι το ονομα του ομως τωρα

Τώρα έχουμε βάλει otetv και το έχει συνέχεια σε επαναλήψεις μέχρι να ξεκινήσει ο 10ος κύκλος....:P:p:p:p

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι έτσι είναι γενικά, εχεί και πολύ κόσμο και το κακό με εμένα είναι ότι ποτέ δε με παρακολουθούσε συχνά...Την πρώτη φορά όλη τη διαδικασία την έκανα στη Κρήτη και πήγα μόνο για ωοληψία και εμβρυομεταφόρα...Και μετά πάλι στη εμβρυομεταφορά με τα κατεψυγμένα...Συνολικά τον έχω δει 4 φορές....

Ε μαλλον γι αυτο δε σε θυμαται.Τωρα θα πας πιο πολλες φορες η παλι μονο για ωοληψια κλπ που λες;

Πολυ ωραία, θα έχεις κάτι να ασχολείσαι κιόλας...

Εγω από το νησί μόνο αεροπλάνο παίρνω...τα καράβια δεν τα αντέχω με τίποτα και κάνουν και 15 ώρες....:twisted::twisted::twisted:

Ωχχ ναι κανουν πολλες ωρες αυτα.Δεν ειχε και κατι πιο γρηγορα καποια στιγμη;Απο Κρητη το χειροτερο που εχω παρει ποτε ηταν απο ρεθυμνο που περνουσε και απο κυθηρα:?:-? αστα να πανε κατα τ αλλα μ αρεσουν τα ταξιδια με καραβι.Και με τρενο.Τα λεωφορεια δεν πολυχωνευω

3231580x15ta1yz3w.gif

Τώρα έχουμε βάλει otetv και το έχει συνέχεια σε επαναλήψεις μέχρι να ξεκινήσει ο 10ος κύκλος....:P:p:p:p
αααα οποτε εχεις να χαζευεις
Σοκολατένια μου ξεκίνησε και η σειρά....Πάω να ξαπλάρω και εγώ....Καληνύχτα και όνειρα γλυκά...Φιλάκιααααα....

ασε και καμια σειρα καλεεεεεε:tongue::tongue:

Αντε καληνυχτα.Θα κλεισω κι εγω σε λιγο μου φαινεται.Φιλια!

3231580x15ta1yz3w.gif

Βγηκα ξαφνικά το απόγευμα γιατι χαλάστηκα...στο μαγαζι...

Ήρθε μια κυρια και μας εφερε μια ευχη να διαβασουμε για να κανουμε παιδι :roll:...Ειναι του γέροντα Παϊσιου

Ηταν κολλημενη και διακριτικη σχετικα..αλλα με χαλασε...δε της εχω συζητησει το θεμα και ξαφνιαστηκα....Της ειπα ευχαριστω αλλα δεν της ειπα τιποτα παραπανω...πηρα το βιβλιαρακι..ειπα αθα το διαβασω και αλλαξα θεμα...:(

Τώρα που τα πρωινα ειμαι σπιτι εχω φρικαρει χωρις δουλεια :?:roll: και συνεχεια σκεφτομαι ειτε τη δουλεια ειτε την εξωσωματικη...Στο μαγαζι το απογευμα ξεφευγω και εν τα σκεφτομαι ολα αυτα..και ηρθε αυτη σημερα και μου χαλασε η διαθεση...

Ξερω οτι δεν το κανε απο κακο...αλλα ειναι κατι πολύ προσωπικο και δεν θελω να συζητιεται...και για να μας φερει αυτη η κυρια την ευχη...σιγουρα εχει ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!

Θα μου πειτε να μην ασχολουμαι...και γω αυτο θα σας ελεγα...:) αλλα χαλαστηκα...ισως φταει που δεν ειμαι γενικως καλα με ολα αυτα με τη δουλεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Βγηκα ξαφνικά το απόγευμα γιατι χαλάστηκα...στο μαγαζι...

Ήρθε μια κυρια και μας εφερε μια ευχη να διαβασουμε για να κανουμε παιδι :roll:...Ειναι του γέροντα Παϊσιου

Ηταν κολλημενη και διακριτικη σχετικα..αλλα με χαλασε...δε της εχω συζητησει το θεμα και ξαφνιαστηκα....Της ειπα ευχαριστω αλλα δεν της ειπα τιποτα παραπανω...πηρα το βιβλιαρακι..ειπα αθα το διαβασω και αλλαξα θεμα...:(

Τώρα που τα πρωινα ειμαι σπιτι εχω φρικαρει χωρις δουλεια :?:roll: και συνεχεια σκεφτομαι ειτε τη δουλεια ειτε την εξωσωματικη...Στο μαγαζι το απογευμα ξεφευγω και εν τα σκεφτομαι ολα αυτα..και ηρθε αυτη σημερα και μου χαλασε η διαθεση...

Ξερω οτι δεν το κανε απο κακο...αλλα ειναι κατι πολύ προσωπικο και δεν θελω να συζητιεται...και για να μας φερει αυτη η κυρια την ευχη...σιγουρα εχει ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!

Θα μου πειτε να μην ασχολουμαι...και γω αυτο θα σας ελεγα...:) αλλα χαλαστηκα...ισως φταει που δεν ειμαι γενικως καλα με ολα αυτα με τη δουλεια...

Γεια σου Εφη!Λογικο που σε πειραξε αλλα νομιζω κι εγω για καλο το εκανε.Στο δικο της το μυαλο δλδ ετσι το βλεπει οτι σε βοηθαει.Παντως κι εγω τσαντιζομαι με κατι τεοια.Αν κι εμεις επειδη δεν ειμαστε παντρεμενοι δεν γινομαστε στοχος για τετοια.Σου λεει ακομα δεν ειναι παντρεμενοι.Μολις παντρευτεις αρχιζουνε μ αυτα:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...